Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש!

מצטער אם פספסתי משהו, אבל מה יעלה בגורלה של האבארת׳?

ישמש כרכב שני במשפחה?

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אף פעם לא אהבתי סיאט. אבל הדגמים החדשים שלהם פשוט מדהימים! הפנסים בכלל משהו בונבון וצבע

הטורקיז שלהם פשוט מושך את העין. תתחדשו!

8)
פורסם (נערך)
תתחדש!

מצטער אם פספסתי משהו, אבל מה יעלה בגורלה של האבארת׳?

ישמש כרכב שני במשפחה?

האבארת' שייכת לי, הלאון שייכת לאימי. מידי פעם נחליף בינינו :-D

Uzi4u2, אתמול בערב עשיתי סיבוב קצרצר - ותאורת הלד הזאת היא משהו שצריך להפוך לפריט תקני. מדהימה ההארה שלהם.

עריכה אחרונה על ידי RS

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
האבארת' שייכת לי, הלאון שייכת לאימי. מידי פעם נחליף בינינו.

Uzi4u2, אתמול בערב עשיתי סיבוב קצרצר - ותאורת הלד הזאת היא משהו שצריך להפוך לפריט תקני. מדהימה ההארה שלהם.

אני זוכר בפעם הראשונה שראיתי אותה, חשבתי שזה הדגם החדש של אאודי פשוט נראה כל כך טוב שאני לא מבין למה לא עשו את זה עד עכשיו? זה מוסיף המון למראה של הרכב. גם הפנסים מאחורה! הפעם סיאט באמת שיחקו אותה אף פעם לא רציתי לקנות סיאט אבל אני שוקל את זה ברצינות מרגע זה.

8)
פורסם

עוזי, זה בסדר - גם אני לא מחסידי סיאט בדיוק. אבל כן, אני נאלץ להסכים איתך. אין ספק שסיאט די שדרגו את המותג עם הלאון הזו - בהחלט קפיצת מדרגה ענקית ביחס למוכר בעבר מהמותג.

ד"א, לא רק התאורה החיצונית מבוססת על LED - גם תאורת הפנים (תאורת האווירה - המשנה את הגוון בהתאם למוד בו בחרת [נורמל / ספורט וכו'], תאורת התקרה, תאורה לרגליים, תאורת תא הכפפות, תאורת תא המטען). נותן מראה ותחושה שקרובה יותר לאודי (או במוו) מאשר לפולקסווגן (בגולף עוד יש תאורה רגילה, לא LED - בושה...).

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

זאת באמת קפיצת מדרגה בשביל סיאט. אני לא מבין למה הם לא עשו את זה עד עכשיו?

תהיה התלבטות קשה בין הלאון לבין אבארט.

8)
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

תתחדשו. הדור הזה של הלאון הוא תיקון לעיצוב המיניוואני הנפוח של הדור הקודם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תהיה התלבטות קשה בין הלאון לבין אבארט.

אין כאן התלבטות, הן שונות זו מזו.

את הלאון אחטוף לנסיעות ארוכות, בהן רוצים להנות מנוחות עדיפה, בידוד עדיף, מערכת שמע מצויינת וצריכת דלק שפויה יותר.

העקרב נועד לנסיעות קרב. במקרה שלי - משמש אותי גם דיילי. זה לא נורא ואני לא מתלונן, אבל זה פחות נעים מהלאון מן הסתם.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תתחדשו! הצבע הזה ממש יושב יפה על הלאון. אולי בזכותו, אולי בזכות יכולת הצילום שלך (ואולי בגלל שניהם) היא אפילו מצליחה להיראות נאה! :D

מחכה לסט תמונות משותף של הספרדייה והאיטלקייה.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• תוכן חדש...