Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הפיוז אשר היה מותקן במקור היה 3A.

הפיוז עם בית הפיוז החיצוני שהתקנתי הוא 4A.

בהזדמנות הראשונה אחליף אותו ב3A.(כרגע התצוגה לא בשימוש גם ככה)

האם הייתי בסיכון כה גדול עם הפיוז הזה?

(דרך אגב וכפי שציינתי - התצוגה לא מקבלת 220v בצורה ישירה אלא ניזונה משנאי חיצוני - במידה וזה משנה משהו ברמת הסיכון)

עריכה אחרונה על ידי pipinoadar

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

אין עם זה שום סיכון בטיחותי לך, דרגת ההגנה על המוצר ירדה, ואולי הוא לא ישרוד את הפעם הבאה שתזין אותו במתח לא מתאים או בקוטביות הפוכה, זה הכל.

פורסם
הייתי בבוקר בדרום תל אביב,אף אחד לא

מחזיק פיוזים קטנים.

רגע לפני שהלכתי על גלובאלי מצאתי מוצר ישן בבית עם בית פיוז גדול אשר שימש בתור תורם איברים.

הולחמו החוטים,בודדו. הבית פיוז נקלט בגוף המארח.

הרמתי שלטר והתצוגה עובדת!

תודה לכולכם!שבת שלום!

סימן טוב אלקטרוניקה בפתח-תקוה מחזיק פיוזים כאלה אבל היום לצערי הוא מוכר רק בכמויות של 10 או 100 יחידות.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני יכול להבין אותו,לא מבין איך החנויות האלה שורדות כשיש את EBay ושות׳.בכל מקרה נראה לי שבמקרה ה״גרוע״ פשוט ארכוש 10 פיוזים...

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

מה פירוש ה T בסוף?

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
  • תוכן חדש...