Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

נפל לידי מסך LCD הנועד להתקנה במטבחים(משתלב בארונית נפתחת)

לצערי כאשר חיברתי אותו לשנאי חיצוני(12v 5a) לא שמתי לב כי המחבר של השנאי בקוטביות הפוכה וכמובן שעכשיו התצוגה לא מגיבה.פירקתי אותה וצילמתי תמונה של הכרטיס הראשי(בחלק התחתון מצד שמאל ממוקם מחבר המתח)

שאלת מיליון הדולר - האם יש סיכוי לתקן את התצוגה או להפרד ממנה עוד לפני שחיינו המשותפים החלו?311d3d2a03a5bedd96ac444c48876e4a.jpg

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

מרק אתה מדבר על הרכיב הגדול השחור המאוזן?(אני לא רגיל שככה נראה פיוז,הייתי בטוח שזה נגד או רכיב אחר)

פורסם

יישנם פיוזים המיועדים להלחמה על המעגל המודפס. תבדוק מה כתוב על הפיוז.

בכול מקרה תבדוק האם קיים מתח לפני הפיוז ואחרי הפיוז בכדי לדעת האם הפיוז נשרף.

איזה כייף לי :)

פורסם
זה פיוז שיש עליו שרינק, כנראה פיוז זכוכית. בדוק אותו במצב רציפות ברב מודד שלך.

מרק, זה סימן קריאה :)

זה לא פיוז ששמו עליו בידוד מתכווץ.

פורסם (נערך)

אכן זה פיוז עם שרינק עליו( 230v 3A)

אקפוץ מחר להר ציון ואבדוק אם יש במלאי(הוא קטן יחסית והרגליים מולחמות עליו)

האם לכל פיוז ניתן להלחים רגליים או שצריך לבקש משהו מיוחד?

ד״א - תודה לעוזרים וסופ״ש נעים!

עריכה אחרונה על ידי pipinoadar

פורסם (נערך)

אלה פיוזים מיוחדים בצורת נגד שמישהו החליט לשים עליו שרינק (לא ראיתי טוב בתמונה).

שים לב הפיוז צריך להיות איטי עם האות T בסוף.

בדקת שזה אכן הפיוז שרוף ?

נסה אצל אבן אלקטרוניקה או אצל אריסטוק אלקטרוניקה או סימן טוב פתח-תקה (היום הוא מוכר רק כמויות).

נסה גם אצל השודד...

http://www.idanh.co.il/Index.asp

עריכה אחרונה על ידי מרק10

פורסם (נערך)

קיים סיכוי שהפיוז החדש שתקנה ישרף שוב בגלל רכיב ששרפת.

אני הייתי ממליץ כרגע לקצר את הפיוז, לחבר את הספק בקוטביות הנכונה ולבדוק האם המכשיר בכלל נדלק (בדיקה זריזה).

אם יש לך ידע, אפילו בדיקה אומית מקידמה אחרי הפיוז לראות שדרגת הכניסה לא מקצרת.

כמו כן בדוק את הדיודות D2 ו D4 ו אם יש עוד שלא רואים בתמונה, יש מצב שהן נשרפו.

אחריהם זה מיצבי מתח שקשה יותר להחליף.

סתם חבל לבזבז זמן על פיוז עם יש עוד בעיות.

עריכה אחרונה על ידי סולל הדרך
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

הייתי בבוקר בדרום תל אביב,אף אחד לא

מחזיק פיוזים קטנים.

רגע לפני שהלכתי על גלובאלי מצאתי מוצר ישן בבית עם בית פיוז גדול אשר שימש בתור תורם איברים.

הולחמו החוטים,בודדו. הבית פיוז נקלט בגוף המארח.

הרמתי שלטר והתצוגה עובדת!

תודה לכולכם!שבת שלום!7a6825fd6f3826f85b5bb20d3583cc00.jpg

עריכה אחרונה על ידי pipinoadar

פורסם

הפיוז שמצאת לא בהכרח מתאים.

באותה מידה יכולת להלחים כל חוט חשמל.

תזמין פיוז מאיביי ותחליף בהזדמנות הראשונה

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

כמובן שצריך פיוז מתאים.

מבחינת הגנות,

מתכנני המוצר יכולים לשים פיוז שנועד למנוע מהמוצר צריכת זרם גבוהה ממה שתוכנן, במקרה שפיוז כזה נשרף, המוצר כבר תקול, כי אחרת הוא לא היה מקצר וצורך זרם עודף ושורף את הפיוז - הגנה זו היא הגנה בטיחותית (מניעת התחממות ושריפה), היא נועדה להגן על המשתמש במוצר, לא על המוצר עצמו, ומוצר ללא ההגנה הזו אינו מורשה כניסה למדינות מפותחות.

הגנה נוספת שמתכנני המעגל יכולים לבחור ליישם היא הגנה על המוצר עצמו מפני שטויות שהמשתמש יכול לעשות, בין השאר זו הגנה מקוטביות הפוכה במקרה של זרם ישר.

ההגנה הראשונה היא חובה ע"פ התקן, ההגנה השנייה היא עדות לתכנון טוב ואמין של המעגל.

• תוכן חדש...