Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרגולה עץ או אלומניום?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מרפסת בגודל של כ60 מ"ר. ביציאה מהסלון יש קורות ביטון שיוצרות 2 קוביות. השטח שלהם כ22 מ"ר

היות והמרפסת מיזרחית השמש הורסת הכל . חשבתי לבנות פרגולה. המחירים מ6000 שח לעץ ועד 20000 לאלומניום.

אפילו נתנו לי הצעה לפנל אבל אז ההרגשה של מרפסת הולכת.

מה אתם חושבים כדי להשקיעה פי 3 על אלומניום?

אתם מכירים מישהו שיכול לתת הצעה להצללה במחיר שפוי?

אני מהקריות

פורסם

אתה בטוח לגבי המספרים?

60 מ"ר זה כמו דירה קטנה וזה אצלך רק המרפסת?

בכל מקרה 6000 לפרגולה מעץ על שטח כזה זה ממש זול.

צל תקבל רק החל משעות הצהריים כי בבוקר השמש נמוכה מכיוון מזרח.

אלומיניום ? עמיד ליותר שנים ולא דורש תחזוקה כמו עץ. השאלה אם אתה בקטע של לשמן/לצבוע כל שנה שנתיים.

פורסם

רק הסלון והמטבח אצלי הם 60 מ"ר. זהו שאני לא יכול לטפל בפרגולת עץ. לגבי המחיר של הפרגולה עץ. לוקחים 350 -400 שח למ"ר כולל עמודים. אצלי אין עמודים. בסוף ארכיב רשת צל .מכירים משהו שמתעסק עם הצללה ברשתות?

פורסם

אברג'יל, הוא כתב ששטח הפרגולה 22 מ"ר.

פות"ש- זה תלוי גם באיזה קירוי עץ מדובר.

האם אלו שלבי עץ (כמו תריס רפפות חצי סגור) או שמדובר בגריד מעויינים (פסי עץ במרווחים של 10/10)?

כלומר, השאלה היא מה איכות הצל.

מעבר לזה, כמו שכבר אמרו לך, ההבדל הוא בתחזוקה.

המחיר שקיבלת לעץ נמוך מאד (ולכן אני חושד שמדובר ברשת זולה ולא צפופה). המחיר שקיבלת לאלומיניום סביר, טיפה בחלק הגבוה. (צ"ל בסביבות 800 ש' למ"ר).

בקש הצעה נגדית מסוככי השרון, רק לשם השוואה. סוככי השרון מצויינים, אני יכול להמליץ עליהם בבטחון מלא.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אצלי מותקנת מזה כ-10 שנים פרגולת אלומיניום ששטחה 22 מ"ר (המרפסת 81 מ"ר ומזרחית).

אפס אחזקה, נראית כמו חדשה ועושה עבודת הצללה מצויינת.

בקיץ, החל מהשעה 12:30 לערך השטח מתחת לפרגולה מוצל כולו.

עלה לי 20,000 ש"ח לפני 10 שנים כולל הטיפול בהיתר הבניה שנדרש בשעתו.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

הייתי הולך על אלומיניום. עץ בשמש שלא מתחזקים אותו כראוי נראה זוועה ומתחיל להתעוות והתפרק.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

הנציג של חברת הפרגולות טוען שהוא עובד רק לפי תקן (איזה תקן יש לפרגולות?) . הוא אומר שהחומר שונה מאלומניום ביתי וחייב להיות חוזק שיוכלו לעמוד על הקורות.

פורסם

דרך מי קיבלת הצעה?

יש לי מכרים עם ניסיון לא טוב עם בעל מקצוע בתחום מהתקופה האחרונה...אפשר גם בפרטי כדי שנוודא שאתה לא נתקע עם מישהו לא אמין.

פורסם

הייתי בסרט הזה. עשיתי פרגולה בתוך הפרגולה הבנויה. לא פתר לי את הבעיה של צורך במשקפי שמש בסלון אח"צ (גג מזרחי). רק הוספת שני סוככי זרועות על דופן בטון של הפרגולה הבנויה בזוית 45 מעלות כלפי מטה נתנה לי פתרון הולם. כך שאני במקומך סוגר את הפרגולה הבנויה עם סנטף שקוף מעליה ושם שני סוככים בכסף שנשאר.

פורסם
אתה בטוח לגבי המספרים?

60 מ"ר זה כמו דירה קטנה וזה אצלך רק המרפסת?

בכל מקרה 6000 לפרגולה מעץ על שטח כזה זה ממש זול.

צל תקבל רק החל משעות הצהריים כי בבוקר השמש נמוכה מכיוון מזרח.

אלומיניום ? עמיד ליותר שנים ולא דורש תחזוקה כמו עץ. השאלה אם אתה בקטע של לשמן/לצבוע כל שנה שנתיים.

יש דירות עם מרפסות של 100+ מטר בבניינים שונים ודירות מסויימות בקומות ראשונות או מעל "קרקע" עם עמודים עבור חניון מתחת במספרים דומים.

פורסם

חשבתי להרכיב בסיס אלומניום ,כמה קורות בניהם ועל זה את הסנטף. זה שהיה אצלי לא מוכן לעשות את זה(שוב חרטט על איזה תקן). אזמין איש אלומניום אחר שיסכים לעשות מה שאני רוצה

פורסם

אכן יש תקן לפרגולות. (חפש ת"י 4439).

מה שאתה רוצה לעשות לא תקני, לא יתן צל, יהיה מכוער מאד, וכבונוס יהפוך את המרפסת לחממה שאי אפשר לשבת בה.

(חוסם זרימת אוויר, מכניס את הקרינה, ולא נותן לחום לצאת.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

ממליץ לך משהו דומה למה שיש לי. לאחרונה זה תופס תאוצה חזק בישובים אצלינו באזור.

לפי הצרכים שלך בתשתית עמודים ותמיכה, תרכיב שלד ברזל 50×50 מ"מ מגלוון, ועליו צילנית אלסטית באיכות גבוהה. חשוב להקפיד על זווית גדולה כך שלא יצטבר עליה לכלוך, ברד בחורף או כל שאר ירקות. אצלי יש שמשונית שזה ממש זיפט כי היא מתכווצת ומתרחבת לפי החום וקשה מאוד לעגן אותה כראוי. אם תראה היום בפארקים ובריכות שחיה, מותקנים סוגים של אריגים מאוד איכותיים למגע, גמישים, עמידים לאורך זמן ואף יפים ונעימים לעין. האריג מעוגן בכבל מגולוון והתפרים חזקים ואיכותיים. יחסית ל 22 מטר זה זול, לא דורש היתר, יפה, נעים ואתה יכול להתקין אותו בשיפוע חזק למזרח בשביל לקבל כמה שיותר צל בבוקר.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...