Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מילה טובה לצמפיון.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי לפני שבועיים AUDI A4 2013 מיד ראשונה. נתקלתי ב-2 צמתים בשירות שלהם והאמת יש לי רק מחמאות

הפעם הראשונה היתה ביום שלפני בדיקת הקניה אז פניתי למרכז שירות ירושלים במייל ע"מ שיחזרו אלי (המוסך היה סגור באותו יום בגלל הרמאדן). בשעה 23:30 קיבלתי מייל ממנהל מרכז השירות שכתב לי שיחזרו אלי מחר. עניתי לו מייד במייל שאני צריך לתאם למחר בדיקה ממוחשבת ולהפתעתי קיבלתי ממנו תשובה, המשכנו עוד כמה מיילים ולסיכום הוא אמר לי שמחר בבוקר יכניסו אותי בלי תיאום למרות שזה יום עמוס, הוא גם הוסיף הנחה חביבה למימוש אחרי הבדיקה בלי שביקשתי. יפה וראוי.

במוסך עצמו כשביקשתי בדיקה בדקו בהיסטוריה של הרכב וראו שלפני שבועים היתה בדיקה. עברנו עליה ביחד והם חסכו לי את הזמן והכסף. בנוסף סיפרו את שידעתי שהרכב עדין באחריות כך שלכל תקלה אני מוזמן.

הפעם השניה היתה בשבוע שעבר, פירסמתי בכאן בפורום בקשה לעזרה עם תפעול של כמה דברים ברכב שלט היו לי ברורים. פנתה אלי בפרטי נציגת שירות שחברה בפורום זה וביקשה טלפון ליצירת קשר. בסופו של דבר תיאמו לי הדרכה על הרכב במרכז המסירות שלהם כאילו קניתי רכב חדש! יש איתי בחור נחמד ובסבלנות ענה על כל השאלות ועבר על כל ההגדרות של הMMI {עזבו שיש שם S1 צהובה יפיפיה שגרמה לי לצביטה למה לקחתי A4)

אנחנו אוהבים להשמיץ אותם אבל כשמגיעה מילה טובה צריך לתת. אצלי זה חיזק את הנאמנות למותג (שקיימת, היתה לפי כן A3)

גילוי נאות, אני לקוח רגיל ואין לי חברים ו/או מכרים בסוכנות.

שלוש ארבע ו.. אתם מוזמנים להתחיל במניפסט הקבוע.. :lol:

A3

A4

פורסם

גם בפולקסווגן מקבלים שירות טוב. אני מרוצה מהם ובגלל זה אני לקוח חוזר. ספציפית למקרה הזה, לדעתי יותר ממכבד את החברה שלקוח שלא קנה ממנה מקבל שרות כזה ומלמד שכנראה שהשמצות לחוד ומציאות לחוד. חוץ מזה, לא היית חייב להדליק אותנו על ה-S1 :-)

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם

איך אומרים, פעם ראשונה עלינו, בפעם הבאה... תגדיל מסגרת אשראי ;-).

הכי חשוב- תיתחדש :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

מחזק את ההמלצה.

אני רכשתי לפני מספר חודשים A3 2013. עברתי את אותו התהליך בדיוק כמוך. אנוכי לקוח של צמפיון 4 שנים ואפשר להסיק מנסיוני לא הרב שהיחס באודי קצת שונה משאר הקבוצה. בעבר איביזה 1.4, איביזה Fr 1.4, גולף Gti mk6 ועכשיו אודי a3 mqb 1.8 sharp+ או sline או ווטאבר.

פורסם
רכשתי לפני שבועיים AUDI A4 2013 מיד ראשונה. נתקלתי ב-2 צמתים בשירות שלהם והאמת יש לי רק מחמאות

הפעם הראשונה היתה ביום שלפני בדיקת הקניה אז פניתי למרכז שירות ירושלים במייל ע"מ שיחזרו אלי (המוסך היה סגור באותו יום בגלל הרמאדן). בשעה 23:30 קיבלתי מייל ממנהל מרכז השירות שכתב לי שיחזרו אלי מחר. עניתי לו מייד במייל שאני צריך לתאם למחר בדיקה ממוחשבת ולהפתעתי קיבלתי ממנו תשובה, המשכנו עוד כמה מיילים ולסיכום הוא אמר לי שמחר בבוקר יכניסו אותי בלי תיאום למרות שזה יום עמוס, הוא גם הוסיף הנחה חביבה למימוש אחרי הבדיקה בלי שביקשתי. יפה וראוי.

במוסך עצמו כשביקשתי בדיקה בדקו בהיסטוריה של הרכב וראו שלפני שבועים היתה בדיקה. עברנו עליה ביחד והם חסכו לי את הזמן והכסף. בנוסף סיפרו את שידעתי שהרכב עדין באחריות כך שלכל תקלה אני מוזמן.

אחרי השירשור הזה תקווה שלא תהיה בעיה רצינית:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?569696-VW-%D7%98%D7%95%D7%A8%D7%90%D7%9F-%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2-%D7%90%D7%97%D7%A8%D7%99-%D7%90%D7%95%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%9C-%D7%A2%D7%93%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%9E%D7%96%D7%99%D7%99%D7%A3

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני לא רואה איך זה קשור. אחריות זו אחריות ואבחון תקלות זה סיפור אחר.

A3

A4

פורסם

אנחנו אוהבים להשמיץ אותם אבל כשמגיעה מילה טובה צריך לתת. אצלי זה חיזק את הנאמנות למותג (שקיימת, היתה לפי כן A3)

אתה צודק, אבל המבחן של שירות טוב מגיע כאשר לתת אותו עולה סכום לא מבוטל.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...