Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד לפני חודשים אפשר היה לימצוא כרטיסי טיסה לברלין הלוך ושוב באזור ה300 דולר. אני מחפש כרטיסים במחיר דומה ליום רביעי הבא והכל קפץ כימעט פי שתיים בגלל החגים. יש סיכוי למצוא כרטיסים זולים כאלה או שאין ברירה לחכות עד אחרי החגים? אין לי בעיה גם לקנות כרטיס ברגע האחרון אם המחיר יהיה שונה השאלה איפה לבדוק .

פורסם

קנינו 2 כרטיסים ב-530 כל אחד כולל מזוודה אחת. סה״כ 1060 +- וגם בחרנו יציאות חירום.

אין מציאות בתקופה הזאת

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

המחירים גבוהים מאד. אני מחפש משהו לחופשה קצרה באוגוסט - לא מוצא שום כרטיס במחיר סביר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני תלוי לגמרי בעבודה של אשתי - מערכת החינוך לא מאפשרת שום גמישות בחופשות (ועוד צועקים שלמורים יש הרבה חופש - אבל הם חייבים לצאת בעונת השיא).

אולי סוכות או חנוכה, אבל זה כבר מגביל מבחינת מזג האויר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
תדחה לספטמבר, המחירים צונחים

+1

בספטמבר הכל יירד וגם העומס גם מבחינת תיירים ומזג אוויר :)

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם
אני תלוי לגמרי בעבודה של אשתי - מערכת החינוך לא מאפשרת שום גמישות בחופשות (ועוד צועקים שלמורים יש הרבה חופש - אבל הם חייבים לצאת בעונת השיא).

אולי סוכות או חנוכה, אבל זה כבר מגביל מבחינת מזג האויר.

אפשר לשלם מחירים סבירים גם בעונת השיא. צריך יש להזמין הרבה זמן מראש.

טסתי לברלין בתחילת החודש, שילמתי 200 יורו להלוך וחזור עם מזוודה לשבוע.

או שתשלם או שתהמר על כרטיסי הרגע האחרון.

פורסם

יש את האפליקציה "חוליו" לדוגמא.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
אין לי בעיה להמר, השאלה איפה אני עוקב אחרי הטיסות האלה של הרגע האחרון שפתאום מופיעות...

באתרים כמו דקה90, גוליבר וכו'.

פורסם

easy jet לברלין עלה לי 330 יורו לי ולבת זוגתי כולל מזוודה ובחירת מושבים במטוס.

הזמנתי ישר איך שהם פירסמו את התאריכים שרציתי (זה היה אמצע יוני השנה ל 10 ימים)

יצא לי להזמין בערך חצי שנה אולי קצת יותר מראש. אבל חסכתי ככה.

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

• תוכן חדש...