Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני רוצה לקנות את הg3 32gb.

חשוב לי איכות קליטת gps.

רציתי לשמוע חוות דעת מבעלי ניסיון אם הg3 , האם הgps קולט ופועל כמו שצריך?

פורסם

בגדול, לא.

יש תלונות לא מעטות על הקליטה של GPS , אולי פחות מב-LG G2 אבל נראה שהמאפיין דומה.

חפש על זה אפילו פה יש שרשורים בנושא.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

יבגני, מעניין מה שאתה כותב.

אני עם המכשיר כחצי שנה וטרם נתקלתי בבעיות עם ה-GPS.

אתה יכול לתאר את הבעיות? זה מופיע בWAZE? באפליקציות ניווט אחרות?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

זה קורה לי בוייז, אבל אני פחות גם משתמש בגוגל מאפס או דברים אחרים.

חשבתי שזה אולי משהו נקודתי אצלי, אבל אני חושב שהיה כאן שרשור של מישהו עם בעיות דומות לאחרונה, וזה מצטרף גם למה שארז כתב.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

יש תופעה כזו ב- Waze, אני לא בטוח שזה קשור לטלפון. אצלי זה היה קורה המון עם S2 וב- LG G3 לא קרה אף פעם + שנראה שהמקלט GPS קולט מעולה, גם במקומות בהם S2 לא היה קולט. אני מרוצה.

פורסם

אני לא מבין.

איך אצל חלק זה בסדר וחלק פחות?

אולי זה לא קשור למכשיר אלה למשהו אחר?!

כי בעיקרון קראתי תגובות טובות על G3 רק היה חשוב לי לברר את הפינה הזאת.

פורסם (נערך)

במקרים מסויימים כרטיסי זכרון זולים/פגומים, כמו-כן גם כרטיסי סים, יכולים לפגוע ביעילות רכיבי הרדיו של המכשיר, לרבות מקלט ה GPS. זה אולי נשמע קצת מפגר, אבל כבר נתקלתי ב NOTE 3 של חבר שסרב לקבל נעילת GPS בגלל כרטיס סים (שתפקד ועשה רושם שתקין לחלוטין). לאחר ההחלפה, עבד כמו נינג'ה טיבטית. לא איפוס המכשיר ולא איפוס ה A-GPS הועילו, רק החלפת סים. :|

מצד שני, ה Q.C של החברות הקוריאניות לא להיט, כך שאין לשלול בעיה עם האנטנה של ה GPS ו/או המקלט עצמו. מספיק שהמכשיר נפל מס' פעמים בכדי לגרום לעסק להשתבש.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
  • תוכן חדש...