Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

בהמשך לניסיונתי להחיות את הרכב (אני מתכוון לצבוע שריטות גם, פתחתי שרשור נוסף), אני מעוניין לבצע גם פוליש

מטעם מגבלות תקציב הפוליש יתבצע ידנית

מקריאה רבה כאן הבנתי שזו עבודה קשה וארוכה. אין לי בעיה עם זה. ידוע לי גם שלא אגיע לתוצאות טובות וזה בסדר. עדיף קצת מכלום

אני מתכוון לקנות את ה UC של מגווירס ופד יישום כתום

עכשיו, הבנתי שהפוליש הזה הוא גס. ואחרי פוליש גס המהדרין מיישמים גם פוליש עדין

מה המשמעות של לבצע פוליש גס בלבד?

המטרה העיקרית שלי היא העלמת סווירס על מנת להחזיר את הברק של הרכב. האם המשימה תצליח (במידת מה) ? האם יש סיכוי שהברק רק יחוויר ? (במידה ואני מסתכל קצת על סרטונים ביוטיוב ולא עושה כמו חמור, במגבלת הידיים ובהינתן אדם חסר ניסיון אך עם מוטיבציה ללמוד ולעבוד)

שוב תודה לכולם :) אתם אחלה

פורסם

ביישום ידני, לעניות דעתי אין טעם לבצע פוליש עדין.

אתה לא תראה את ההבדל.

אפשרות נוספת היא - לשכור מכונה לכמה שעות / יום אחד.

בעלות לא גדולה - תוכל להגיע לתוצאות מרשימות למדי.

M-TECH E46

פורסם

אתה טועה ומטעה אלי.

בפוליש ידני יש אפשרות לעבוד עם פדים גסים ולחתוך, או למצוא את האיזון בין פוליש לפד לפי הבחירה.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

מהירות החיתוך בפוליש עדין, ואפילו עם פד גס יחסית לא ממש עשתה שינוי דרמטי אצלי, לא הייתי אומר שמדובר בהטעיה אלא בניסיון אישי.

גם במכונה נדרשו לי מספר מעברים כדי לראות שינוי של ממש בין שלב חיתוך לשלב הפוליש.

M-TECH E46

פורסם

אני רוצה לסבר את האוזן: גם עם מכונה צריך לדעת לעבוד. כלומר,זה שיש מכונה עם פד לא אומר שיצא משהו טוב.

אני מניח שהניסיון אצלך לא היה מוצלח או שגם השאיפה לתוצאה אחרת. פותח השרשור מדבר על פוליש ידני ונשאר עם זה.

לפוליש עם מכונה או ידני צריך חומרים וטכניקות שונות. גם עם עובדים על כל הרכב עם מכונה עדיין יהיו איזורים שנעבוד באופן ידני בקטעים מסובכים צרים וכו.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם (נערך)

ברור.

אבל המכונה בהחלט עושה חיים קלים יותר.

אני לאחר יום אחד של עבודה ידנית הבנתי שלגמור רכב שלם יקח לי נצח וגם התוצאה לא תהיה לשביעות רצוני.

אז פשוט קניתי מכונה.

העניין הוא שלהגיע לתוצאה מושלמת בעבודה ידנית, היא ממש לא לינארית.

ככל שמתקדמים לפוליש עדיין יותר זה הולך ונהיה קשה יותר

עריכה אחרונה על ידי eli z

M-TECH E46

פורסם

מעלה אפשרות, חשבת על שימוש בהתקן da למברגה/מקדחה?

אני גם חושב לרכוש כזה .

פורסם

תמיד כשמישהו בא לשאול על ייעוץ לפוליש ידני כמעט כולם ממליצים לו להשתמש במכונה ולא עוזרים לו ומייעצים לו במה שהוא ביקש. חבל.

לפות"ש, נתנו לך קישור לפרויקט, אז קבל עוד קישור לפרויקט שלי גם. תוצאות של לפני ואחרי אפשר למצוא בתגובה #42.

יש שם הרבה מידע שימושי.

זה לא "לוקח נצח לסיים", זה לוקח כמה שעות (5 במקרה שלי) ואפשר להגיע לתוצאות טובות כמו שאפשר לראות בתמונות.

פתגם סיני אומר: "אנשים ג'אחרים מזהים תגובות כג'אחריות."

פורסם

התחלתי לעשות פוליש ידני לפני שנה וגם התייעצתי כאן בפורום.

מה שאמרו לי כאן הסתבר כנכון: פוליש עדין לא שיפר את המצב ולא הוריד כלום.

רק השילוב האגרסיבי ביותר של הקומפאונד עם הפד הכתום כן מביא לתוצאות סבירות.

רק במקרה אחד אני כן משתמש בפד הלבן או לחילופין בפוליש פחות אגרסיבי. כאשר אני עושה תיקוני צבע ומשייף עם נייר מיים, אז כם אחרי הפוליש הגס אני גם מבצע פוליש עדין כדי להחליק לגמרי את האיזור המשופשף.

פורסם
תמיד כשמישהו בא לשאול על ייעוץ לפוליש ידני כמעט כולם ממליצים לו להשתמש במכונה ולא עוזרים לו ומייעצים לו במה שהוא ביקש. חבל.

הבחור שאל על ידני כי תקציבית אין לו אפשרות לעבוד עם מכונה. התקן DA למברגה/מקדחה הוא התקן יחסית לא יקר של כמה מאות ולכן זו יכולה להיות אופציה בשבילו. גם אני נמצא בסיטואציה שלו, ואני לא מוכן לשלם על מכונה, זו הסיבה שגם אני מתעניין על ההתקן הזה. כמו שציינתי ,זו אפשרות. כשמעלים שאלה בפורום, רצוי שאם יש אנשים שיש להם פתרונות נוספים, שיציינו אותם.

לפתוח את הראש ולהיות פתוח לאפשרויות נוספות יכול רק להועיל. תרצה תיישם, לא תרצה, קראת 2 שורות ובזבזת 10 שניות אם אתה נורא איטי.

פורסם

פוליש עולה 35 שקלים. התקן המברגה עולה 350 שקל. אז בשבילך זה כמה מאות בשבילו זה הגדלת תקציב ב 1000%.

ההארה שלי הייתה כללית בכל מקרה, לא צריך לקחת את זה אישית.

פתגם סיני אומר: "אנשים ג'אחרים מזהים תגובות כג'אחריות."

פורסם

לא יודע למה ממליצים על ההתקן הזה, המחיר שלו כמו חצי מכונה אבל הוא לא מגרד את הרמה של מכונה,

בהפעלת לחץ ההתקן מתקשה לעבוד ואף מאט ונעצר.

ממליץ לבדוק טוב לפני הרכישה.

• תוכן חדש...