Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי באמזון 2 מכשירי LG G2 32GB, במחיר שנראה לי טוב אבל לא טוב מדי בצורה חשודה, בדקתי שמדובר בדגם הרצוי לארץ שזה D802, ולא D800. הזמנתי את המכשירים לכתובת בארה"ב של חבר שתוכנן להגיע לארץ.

המכשירים הגיעו אליו, הוא בדק אותם, אחד מהמכשירים לא נדלק גם אחרי טעינה ארוכה, השני נראה בסדר, ביקשתי שיבדוק שזה D802, היה כתוב מאחורה, וגם בתפריט מערכת באנדרואיד שזה D802.

פניתי למוכר בקשר למכשיר התקול, הוא ביקש לקבל אותו חזרה לארה"ב, והיה מוכן להחזיר כסף או לשלוח אחד אחר.

בחרתי לקבל אחד חדש.

בזמן שהמכשיר נשלח אליו שבוע שעבר, דרך UPS בעלות משלוח של 17$, החבר הגיע לארץ, והיום קיבלתי את המכשיר השני לידיים.

משהו נראה לי מוזר כי הוא היה קצת שונה מD802 נוסף שהיה לי להשוואה (הגב היה שונה, הברקוד וההטבעה של הלוגו). על המדבקה בגב יש את המספר IMEI, השוויתי לIMEI שהמכשיר דיווח עליו במערכת (*#060), ומדובר במספרים שונים. פה חשדתי ממש..

הרצתי בדיקה באתר של LG, המספר בגב הוא לא תקין בכלל, והמספר מהתפריט מדווח כדגם D800.

הדגם הזה הוא דגם לא מומלץ לשימוש בארץ כי אין לו תדר 900MHZ, הוא טוב לפלאפון אבל פחות טוב לאורנג' ולסלקום, והוא מיועד לשימוש באורנג'. בנוסף הוא הגיע עם גירסה 4.2.2 והבנתי שזה לא טריויאלי לשדרג לו לקיטקט, אם בכלל אפשר.

בקיצור פניתי לשירות של אמזון בצ'אט, ושוב הופתעתי מהם לטובה. קודם כל הם מזכים אותי ב-17$ משלוח.

מעבר לזה הם פתחו עבורי בקשה למה שנקרא A-to-Z guarantee program, אמרו שייצרו איתי קשר מהשירות ויפתרו את הבעיה לשביעות רצוני.

פתחתי גם תלונה נגד המוכר כדי שיורידו את המכירה הזאת מהאתר. בדיעבד ראיתי שיש לא מעט ביקורות על המכירה הזאת שמדובר במכשיר D800 שעבר 'הסבה' לD802.

אני מקווה שהעניין ייפתר על הצד הטוב ביותר במינימום כאבי ראש מבחינתי, בינתיים אני אופטימי.

ושאלה - מה באמת המגבלות של ה-D800 בארץ ? האם סביר למכור אותו בארץ ואם כן בכמה בערך ?

בסה"כ המכשיר מצויין, תקין וחדש.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם (נערך)

לא פעם ראשונה שזה קורה, יש המון מכשירים שעברו הסבה מ d800 ל d802 גם באמזון (ממוכרים ספציפיים וגם מ EBAY).

איך זה משפיע? לחבר שקנה D800 מ EBAY ב190 דולר אין שום בעיה לעבוד ברשת אורנג' על דור 4

עריכה אחרונה על ידי sh33p
פורסם

א. זה לא מאמזון עצמם - זה נמכר דרך אמזון - יש המון חנויות ומוכרים פרטיים שעושים את זה.

ב. אמזון כמו ששמת לב דיי קפדניים ומחמירים מאוד ומציגים רמת שירות לקוחות גבוהה מאוד.

להבא - לשים לב - מאמזון עצמה - אין סיכוי שהיית מקבל חרטות כאלו. אז נכון , כנראה היה עולה יותר ... אבל עדיף לישון בשקט.

לגבי המוכרים באמזון שהם לא אמזון - קפדהו וחשדהו. אני תמיד עושה שיעורי בית - בד״כ זה מוכרים שיש להם לפחות אתר ולפעמים גם חנות איביי (ואז חוץ מעוד הערות על המכירה והמוכר - אתה גם יכול לעשות מיני השוואה ולפעמים גם לחסוך כמה דולרים)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

כל עוד אתה מסביר לקונה הפוטנציאלי מה משמעות הדבר, אין בעיה,

תוכל למכור אותו במחיר דומה לדגם האחר.

בנוגע לקנייה ישירה מאמזון - מה שליביור אמר. ההבדל בין אמאזון עצמה לצד-שלישי למיניהם

באמת מסתכם בכמה שקלים, ברוב המקרים. אל דאגה, אין סיכוי שלא תצא מרוצה משירות הלקוחות שלהם.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כן, אני מודע להבדל בין מכירה של אמזון לבין מוכרים חיצוניים, ותמיד מעדיף להזמין מאמזון עצמם, אבל במקרה הזה לא מצאתי.

למען האמת גם אחרי שאני אקבל החזר כספי מאמזון אני לא יודע מה לקנות כבר - אני לא מוצא D802 במחיר כזה, רק סביב 300$ ומעלה, ממוכרים חיצוניים, או באיביי ממוכרים סינים שזה עוד סיכון לזיוף וגם ייקח יותר מדי זמן. יש לי חלון הזדמנויות של 10 ימים להזמין עוד זוג שיגיע לארה"ב ומשם במזוודה עם חבר אחר. הצעות ?

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

סלח לי, אבל לא הבנתי מה לא בסדר? אני מבין שלא קיבלת את מה שקנית ולזה אני מקווה שאמזון יתנו פתרון,

אבל באמת ניסית לשים סים של אורנג ולראות מה קורה? ה D800 שיש לחבר שודרג בלי בעיה ל KK אמנם בהחלט קיימת בעיה לשדרג לL

פורסם

סליחה, טעיתי בשם, קיטקט מותקן - 4.4.2, הבעיה לשדרג ללוליפופ, ובכלל עדכון OTA לא יהיה אפשרי.

אלה מכשירים שמיועדים לבני משפחה שלא מבינים כלום בעדכונים ורומים, זה אמור להיות 'שגר ושכח', אני לא מספיק זמין להם כדי לפתור להם בעיות כל פעם.

לא ניסיתי לשים את הסים של אורנג' עדיין, אבל הבעיה ידועה והיא חצי בעיה, תהיה קליטה, אבל פחות טובה לעיתים.

אורנג' משתמשת בשני תדרים לדור 3 : 900 ו-2100 מה"צ, רוב השימוש הוא ב-2100, אבל יש מקומות שדווקא הקליטה חשובה בתדר 900, ובמצבים האלה אתה עלול להיות בלי קליטה ב-D800, בעוד ה-D802 יהיה עם קליטה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

שביט - שני ילדים עושים בלאגן בשעות הרדמה :) חודשיים ושנתיים ...

נס שזה קריא ברמה שזה.

If living is for learning

Then dying is forgetting

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב, אז המצב כזה. הנושא מול אמזון עדיין פתוח - המוכר קיבל את המכשיר התקול ושלח אחד אחר, שנמצא בדרכו מסין עדיין.

כשהוא יגיע לארה"ב אני אדאג שהוא יישלח חזרה למוכר ואבקש זיכוי עליו (כבר אין לי אופציה להביא אותו לארץ).

לגבי המכשיר השני שבארץ - בעייתי.

הבעיה העיקרית היא שהוא לא מתחבר לרשת דור 3. בחיפוש רשתות ידני הוא מוצא רק רשתות GSM (סלקום ואורנג'), עובד תקין לשיחות/סמס אבל לא אינטרנט.

בעלת המכשיר מנויה ברשת 012 (אורנג'), היה לי גם מכשיר D802 ביד במקביל כדי להשוות כשעשיתי נסיונות.

הD802 מוצא את כל הרשתות.

עברתי על המדריכים שמצאתי ברשת, הגדרתי APN של אורנג', הגדרתי את סוג הרשת שתהיה על מה שצריך GSM/WCDMA/LTE AUTO (נכנסתי לתפריט טכנאי עם הקוד).כמובן כיבוי והדלקה אחרי ההגדרה, ועדיין - לא מתחבר ל-3G, רק לדור2 (בשורה למעלה יש סימן 'G' בתעבורת נתונים). הD802 באותו מיקום כמובן גולש בלי בעיה ב-3G (סימן 'H').

הכנסתי סים של פלאפון לD800 - עובד ב-3G כמו גדול.

מה אני מפספס ?

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אבל גם ה-D800 תומך בתדר 2100 בדור3 לפי המפרט שלו. בכל מקרה נראה שאני צריך לצרוב רום, יש רום מומלץ שנקרא CLOUDY, יש גם קיטקט וגם לוליפופ, קיבלתי המלצה על קיטקט שהוא יציב ועובד מצויין, אבל אולי שווה לנסות את הלוליפופ..

http://kevinwithtech.blogspot.co.il/2015/07/how-to-install-cloudyg2-v33-all-models.html

אני אנסה בסופ"ש אני מקווה (המכשיר לא אצלי כרגע).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

רק משהו קטן:

להבא - לשים לב - מאמזון עצמה - אין סיכוי שהיית מקבל חרטות כאלו. אז נכון , כנראה היה עולה יותר ... אבל עדיף לישון בשקט.

לי יצא להזמין מאמזון עצמה, כדי לקבל את המוצר האמיתי. במקרה הזה אלה היו בולג'ויינטים של MOOG, הוזמן, קיבלתי, פתחתי את האריזה של MOOG ו... אופס, הבולג'ויינטים הם של CTR, צאט עם שירות לקוחות "תעשה איתם מה שבא לך ואנחנו נשלח לך חדשים", שלחו חדשים, אותו המצב. שלחתי את הזוג החדש שקיבלתי חזרה לאמאזון כדי לקבל זיכוי והייתי צריך לשוחח עם נציג כדי אשכרה לקבל את הזיכוי שלי. לא נורא, אבל לא כזה נעים.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

לי יצא בזמנו להזמין גם LG G2 מאליאקספרס כשהגיע, הנקישה הכפולה לא עבדה, לא הייתה גלישה סלולארית.

הלכתי למעבדה ואמרו שמחיר התיקון יכול להגיע למחיר הטלפון עצמו ועדיף לי להחזיר למוכר אם זה אפשרי, זה מה שעשיתי.

• תוכן חדש...