Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא פתרון, פלאפון משתמשת בתדר 850 שהוא כן תומך, אבל גם בתדר 2100, שבו הוא לא תומך, מה שעלול להוביל לבעיות קליטה במקומות מסויימים. מעבר לזה שכל המשפחה ב-012 ולא רוצים לעבור.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון...

ניסיתי לצרוב רום CLOUDY לפי ההוראות ברשת (הכל נעשה ישירות מהמכשיר בלי מחשב). אחרי השלב הראשון בערך הוא היה אמור לעשות ריסטרט לריקוברי מוד, אבל במקום זה הוא עלה במצב של FASTBOOT. כל מה שניסיתי לא עזר, אי אפשר להכניס אותו למצב DOWNLOAD בכלל, והמחשב לא מזהה אותו כמכשיר.

בקיצור - התייאשתי ונתתי אותו למעבדה בחיפה (טיקום). קודם כל פתחו את המכשיר ואז ראינו שזה בכלל D801/D803, והוא משומש/מחודש. בכל מקרה הם ניסו שם כמה ימים לצרוב אותו מחדש ולא הצליחו, שלחו אותו לקבלן משנה יותר מומחה - הוא עדיין לא הצליח, אבל לא התייאש.

במקביל - הטלפון החלופי השני הגיע לכתובת בארה"ב, ובלי קשר פתאום קיבלתי הודעה מאמזון שהם מזכים אותו זיכוי מלא על שני המכשירים, בלי שביקשו שאני אחזיר אותם בכלל !

אז המכשיר השני יישאר בארה"ב לשימוש מקומי, בתקווה ששם הוא יהיה בסדר.

אם יצליחו במעבדה לתקן את המכשיר שבארץ - מה טוב (יעלה עד 200 ש"ח, כך הובטח, רק אם יצליחו, אם לא - ללא חיוב).

אם לא - מילא, לא הפסדנו כלום.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

ושוב אמאזון מראים בפעם המי יודע כמה

איך ולמה הגיעו למעמד שבו הם נמצאים.

אני כבר לא טורח לעדכן על החזרים בחיובי מס

שאני מקבל מהם, על כל חבילה שנייה בערך.

פלנטה אחרת.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לגמרי. מה שהזוי עוד יותר זה שבכלל לא ביקשו ממני להוכיח שום דבר, הספיק שכתבתי את התלונה בצ'ט ומכאן הכל קרה לבד, בלי שניסו לבדוק אם אני צודק או לא בכלל. אין מצב שזה יעבוד בארץ :)

מצד שני - יש לי סיפור פחות מוצלח עם חבר שקנה סוני Z3 קומפקט, הביאו לו במזוודה מארה"ב (מוכר באמזון, אמזון רק מתווך, כמו במקרה שלי). המכשיר עבד כמה ימים ופתאום המסך שלו הפסיק לעבוד - הפך למעין שלג צבעוני כזה, שומעים שהמכשיר מגיב ועובד רק המסך לא מציג כלום. לא עזר כלום. פנה לאמזון, הפנו אותו למוכר, וזה ביקש שישלח את המכשיר חזרה. טיפול סביר, לא מדהים, בייחוד כשיש פה תקלה מאד ברורה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב, במעבדה (TIKCOM) התייאשו, המכשיר חזר ממעבדה חיצונית, והשליח הפיל אותו, והמסך נשבר.

לא היה להם מסך עם פאנל שחור, החליפו למסך לבן, ואז לא הייתה ברירה אלא גם להחליף לגב לבן.

לא לקחו שקל, לא נעים קצת.. אבל נזכור אותם לפעמים הבאות.

בקיצור - יש מכשיר שאין לו מושיע, תקוע במצב מוזר של FASTBOOT אבל בלי יכולת להזדהות במחשב במצב DOWNLOAD.

אם יש מישהו שממש מבין בזה ובא לו להתעסק עם זה בזמנו החופשי - אני מוכן לשלם 300 ש"ח אם הוא חוזר להיות שמיש באופן מלא עם כל התדרים.

אם מישהו רוצה לקנות אותו לחלקים - גם אפשרי.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

בדיוק מה שקרה לי.

למזלי הכנסתי את המכשיר למצב שהוא בכלל לא נדלק, החזרתי אותו למוכר וקיבלתי זיכוי כספי.

נראה לי שעדיף לך יהיה למכור אותו ב 200 ש"ח לחלקים, עדיין המסך שלו יחסית יקר

• תוכן חדש...