Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, התחדשתי ב סובארו B3 2.0 4X4,

רציתי לברר איפה הכי כדאי ואמין לעשות טיפול טיימניג לרכב (החלפת טיימניג ומותחנים) וכמה הטיפול יעלה?

בנוסף הייתי רוצה להחליף שמן גיר ושמן מנוע...

כמה יעלה שני הטיפולים הללו ואיפה נמצאים החברה שיודעים הכי טוב לטפל בדגם הזה ספציפית?

פורסם

היי,

יש כמה חברה בפורום שישמחו לעזור לך, לבצע את הטיפול+טיימינג.

כמו כן אם בכל זאת תעדיף מוסך יש כמה מוסכים מומלצים בפורום, אורן,גבע, שאפט, אני ממליץ על אורן.

קיבלת כבר תשובה ממורשה סובארו?

רועי

פורסם

מאור 30, מצאתי את הקישורים הבאים:

http://www.justmotor.co.il/products/674837/%D7%A7%D7%99%D7%98-%D7%98%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%92-%D7%A1%D7%95%D7%91%D7%90%D7%A8%D7%95-B4

http://www.justmotor.co.il/products/674961/%D7%9E%D7%A9%D7%90%D7%91%D7%AA-%D7%9E%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%A1%D7%95%D7%91%D7%90%D7%A8%D7%95-B4-%D7%9E%D7%A9%D7%A0%D7%AA-2004

האם הם לדעתך יתאימו לסובארו B3 2.0 ומה עלות עבודה משוערת אם אני מגיע עם החלפים למוסך?

פורסם

תאמת לא זכור לי שאלה המחירים אבל אני מאמין שזה מחירים מצויינים כי האתר הזה שייך לאבי חלקי חילוף שהוא אחד הזולים והמומלצים פה וגם חברי הכנופייה קונים אצלו לא מעט. עלות עבודה במוסך אם תבוא עם החלקים יגיע לפחות ל 1000 שח. רק אתה חייב לקחת בחשבון שמוסכים לא אוהבים לקחת אחריות על עבודה שנעשית אצלם בלי קניית החלקים דרכם ואם חס וחלילה תהיה פאשלה בעבודה עצמה תדע שעלולים להאשים את החלקים שהבאת. אז אם כבר אתה מביא את החלקים בעצמך תמצא לך איזה מישהו שמבין עניין שיבצע איתך את העבודה ותחסוך לא מעט כסף.

פורסם

כמה כ"ס ואיזה שנה?

לגבי קיט טיימינג, אני אישית הייתי מוותר על המותחן ההידראולי ובמקומו לוקח משאבת מים.

אין צורך להחליף אותו, פשוט מכווצים אותו ומרכיבים חזרה. הוא מחזיק לא מעט.

Stay Dirty

פורסם

הרכב שלי (b4 עם מנוע זהה) היה מטופל במוסך המרכזי, וראיתי שבטיפול טיימינג שני (בסביבות 160 אלף קמ) החליפו רק רצועה ולא את המותחן.. כמו כן ראיתי כמה מותחנים כאלה מורכבים בb4 אחרות ולא נראה שהם נזלו/מראים סימני עייפות.

לכן כשאתה פותח את הכל, תראה רק שהוא לא נוזל, תכווץ אותו לאט וזהו.

שלומי

• תוכן חדש...