Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשלבים לקניית גרמניה בטווח גילאים של מעל 10 שנים.

הדגם הוא של חברת מרצדס. עם קילומטראז נמוך ומנוע קומפרסור.

האוטו טופל בחברה בלבד.

העם המצב כזה נורא כמו ששמעתי משמע טיפול קטן מגיע ל1200 שקל בקלות?

האם מנוע הקומפרסור אמין?

בחול הביקורות טובות, על הדגם.

יש דברים מסויים שמתבלים במנועי הקומפרסור?

גילוי נאות לא מתכוון להמשיך לטפל במוסך מורשה.

פורסם

אני מחזיק במרצדס CLK שנת 2001

והיא החליפה מרצדס 230CE שנת 84

הנה כמה עצות מנסיון:

1) לרכוש אך ורק -חוזר שוב- אך ורק רכב שמור שטופל היטב גם אם נדרש מחיר גבוה עבורו. אין דבר יותר יקר ממרצדס שקנית בזול.

2) מרצדס שמורה ומטופלת בת 12-15 שנה נותנת תמורה מעולה -לעיתים הרבה מעבר למכוניות חדשות. מאידך הטיפולים והאחזקה לא בצד הזול של הסקאלה, וכך גם החלפים - אבל תתפלא - לא הרבה מעבר לאחזקת רכב אחר, בטוח שלא כמו בסיפורי האימה שבטח יושבים לאדם הממוצע בראש למשמע השם מרצדס.

3) כשחיפשתי את שלי נאמר לי על ידי המוסך שלי -עליהם אני סומך עד-מאוד כי מנועי הקומפרסור נהדרים עד שהם מתחילים לעשות בעיות ... ואז זה נהייה לא נעים. אני נמנעתי והלכתי על ה 320 האטמוספרי ומאז אני מחייך כל פעם שאני נכנס לרכב.

4) מעולם לא טיפלתי במוסכי החברה ולא ראיתי בזה צורך. יש בסביבתי מוסכים פרטיים מתמחים שעושים עבודה מצויינת במחירים סבירים והרגשה חברית.

מעבר לזה אם תרצה עוד עזרה צור קשר בה״פ

פורסם

תבדוק טוב טוב את הגיר....עד כמה שניתן לבדוק גיר בן 15.

בקיצור. בהצלחה בהרפתקאה.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

טיפולים שוטפים זה לא באמת הבעיה, הבעיה העיקרית היא שדברים מתקלקלים.

הם מתקלקלים וזה עולה הרבה.

עריכה:

אם אתה חושש בטיפול קטן ב1200 שקל כנראה שזה לא מתאים לך, הרכב ידרוש הרבה יותר מזה. במיוחד אם מדובר בslk.

פורסם

1200 ש"ח לטיפול זאת הבעיה הכי קטנה שלך. כשמשהו מתקלקל העלות גבוהה מאוד - יכולה להגיע בקלות לכמה אלפים טובים אם לא למעלה מכך.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

החזקתי כבר וולו אודי חדשה באמוו.

אני מנסה לשאול ספציפי על מנוע הקומפרסור.

או שיש עוד דברים שאני צריך לבדוק לפני קניה.

פורסם

אענה לך בשאלה ... למה ? למה אתה צריך את זה ?

שלא תבין , גם אני אוהב לקנות רכבים מפוארים אחריי שעברו את ההתרסקות מחיר שלהם . אבל אף פעם לא שקלתי להתעסק עם מרצדס ... בדר"כ זה היה רכבים אמריקאיים כמו ביואיק , שהם בהרבה יותר פשוטים טכנולוגית מרכבים גרמניים .

אני לא הייתי ממליץ . בתקלה הראשונה שתהיה לך תבין את העלויות ותתאכזב .

פורסם

באם תפרט על איזה מודל ומנוע אתה מסתכל אז יוקל עלינו לעזור לך.

הגיר זאת הבעיה האחרונה שלך במרצדס בת 10.

מוסכים מורשים שאינם מורשי יבואן יש כמה והם מומלצים.

בהצלחה

sl500 r129 1998

e240 w210 1998

פורסם (נערך)

אם מכל האמור בשרשור אתה מקבל תמונה אפורה - אז דע שזה ממש לא חייב להיות כך.

אני נהנה בטירוף מהרכב שלי, ועד כה ההוצאות לא בשמיים - וגם מה שהיה היה ממהלכים יזומים.

מאידך התמורה שהרכב נותן, חווית הנהיגה, האיכות של כל מה שמסביבך - את זה לא תמצא ברכבים אחרים. לא סתם נאמר שאם נהגת על מרצדס כבר לא תוכל לרדת משם לשום דבר אחר.

לגבי עלויות אחזקה - זה תלוי במוסך, ביכולות שלך, במזל - ובעיקר במצב של הרכב שאתה קונה.

דע לך זאת:

מנועים של מרצדס אמינים. מאוד אמינים.

גירים של מרצדס אמינים. מאוד אמינים.

מרצדס זה רכב אמין. מאוד אמין.

אמנם תשמע סיפורי אימה מהאנשים הסובבים אותך - אבל תמיד תשאל - מי מהם באמת החזיק מרצדס ועל מה הסיפורים שלו נשענים?

הרי 90 אחוז מנותני העצות לא באמת יודעים ממקור ראשון ולא אתפלא אם חלקם אפילו לא נהג במרצדס רחמנא ליצלן...

בוא נגיד שאם הייתי מקשיב לסיפורי מעשיות - לא הייתי נוגע בהרבה מכוניות מסביבי , ואת להקת המקוננים שמעתי גם אני כשהלכתי לקנות מרצדס. מאז קניתי עוד אחת וגם שני אחי קנו אחת לכל אחד. ברוך השם כולם מרוצים.

הכל בחיים זה פרופורציות וקנה מידה.

אל תצפה לעלויות תחזוקה של סובארו ליאונה שנת 88 מצד שני לא תבכה כמו רוכשי VAG למינהם.

רוצה ללכת על בטוח? תקנה טויוטה. ואז תסבול בשקט.

שלוש נקודות שיביאו אותך להנות מהרכב:

1. נקודת מוצא טובה - היינו רכב שמור.

2. מוסך לא מורשה יבואן שמתמחה במרצדס. (יש לי המלצה אם תרצה בפרטי)

3. יכולת להביא חלפים יקרים לבד. תזכור - חלפים למרצדס יקרים מאוד בארץ. כשאני אומר בארץ זה בישראל. אז מה שיקר פשוט תביא מחו"ל.

בהצלחה.

נ.ב.

הנה סרטון בנושא:

הסרטון הוא ראשון בסדרה של סרטונים - מומליץ לך לראות את כולם, ובכלל את יתר הסרטונים של הבחור ביוטיוב.

עריכה אחרונה על ידי orenuchx
  • תוכן חדש...