Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה במשאבת דלק WRX 2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי סוברו אימפרזה WRX Prodrive שנת 2002.

הכל ברכב מקורי, כולל הקיט של פרודרייב מהחברה.

הרבה זמן רדפתי אחרי בעיה בהנעה, לרכב קשה מאוד להניע גם קר, גם חם, לפעמים צריך כמה סטרטרים ארוכים כדי שיניע.

אחרי הרבה החלפות והרבה בדיקות, מצאתי שהמשאבה לא תקינה.

שמתי שעון לחץ דלק, כשפותחים סוויץ' הלחץ עולה בקושי ל2bar ומיד נופל חזרה ל0.

אחרי שמצליחים להניע המד עומד על 3.5bar בסרק (הסרק יציב), והלחץ נופל כשנותנים גז.

מעבר לכך בנקודות מסויימות בסל"ד ניתן להרגיש צניחות כוח פתאומיות, הרכב ממש בולם.

השאלה היא מה אתם ממליצים,

מקורית (1200 לפני מע"מ :( )

וולברו בארץ מצאתי בנתיים ב850.

הזמנתי וולברו מחו"ל כבר, שהתגלתה כתקולה, התחממה מאוד אחרי זמן קצר, עשתה

(סרטון) וגרמה לכיבוי מנוע באמצע נסיעה כל 10-15 ק"מ (היא הוחזרה למוכר וב"ה אני גם אקבל את הכסף שלי בחזרה).

הפחד שלי הוא לשים סכום לא מבוטל על משאבה ולגלות שזה גם לא זה.

כבר החלפתי המון דברים, פלאגים, פילטר דלק, חיישנים שונים ועוד.

מישהו מכיר? מזהה? המלצות? אשמח לעזרתכם. אני מיואש :cry:

פורסם

הייתה לי בעיה של משאבה חלשה מידי יחסית לטורבו. האוטו גם היה נחנק פתאום בסלד גבוהה.

מה שאני מציע לך זה לקנות משאבה של וולברו פה בארץ ולקבל אחריות ולא לשבור את הראש יותר מידי!

המשאבות של וולברו יותר טובות ויותר זולות מהמקורות!

פורסם

האמת שמצאתי היום משאבה מפירוק עם 70 אלף ק"מ ב350, ואני שוקל ללכת לכיוון הזה ולסגור פינה.

הרכב חדש אצלי, ובנתיים נלחם בתקלה הזו במהרגע הראשון.

בנתיים לא הולך להוסיף לו כוח, לפחות לא עד שאני אכיר אותו טוב מאוד.

פורסם

רוב המשאבות וולברו באיביי מזוייפות, כמה עלתה לך המשאבה? אתה יכול לצרף לפה לינק של המוצר עצמו שקנית באיביי?

אני לא יודע איפה זה באימפרזה אבל תבדוק גם את הווסת לחץ דלק אם הוא תקין ושומר על לחץ דלק תקין.

לדעתי וולברו יהיה מיותר לך מכיוון שהדגם הכי פשוט של וולברו מגיע בקיבולת דלק יותר גבוהה מהסטנדרט, והן גם כן מרעישות יותר מהמשאבה המקורית.

יש בפייסבוק הרבה קבוצות של חבר'ה שמוכרים חלקי חילוף לאימפרזות, בעיקר אלה ששיפרו את הרכב והתקינו משאבה עם קיבולת יותר גבוהה ואת המקוריות והתקינות זורקים בבית ומי שמחפש מוכרים להם.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

יכול להיות שזה לא קשור כי לך יש WRX אבל תנסה לבדוק.

באימפרזה שהיתה לי מודל 94 מנוע 1.6 גם היה לי את אותה הבעיה שמידי פעם הרכב היה מאבד כח, לאחר בדיקה ממושכת גיליתי שהקונקטור של הצמה שהולכת למשאבה נשרף (החלק הנ"ל נמצא מתחת למושב האחורי, לאחר תיקון של הקונקטור הנ"ל התקלה לא חזרה לי שוב.

נ.ב. שנתקלתי באותה תקלה ממש במקרה בעוד באימפרזה 96, ככה שלי נראה שמדובר בתקלה די נפוצה ברכב הזה.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

בעבר היתה לי wrx שנת 2001ו היתה לי את אותה בעיה בדיוק,משאבת הדלק לא החזיקה לחץ,בזמנו לפני כמה שנים הזמנתי באיביי ב500 שקלים,היא יתה מצויינת ולא עשתה בעיות לפחות עד שמכרתי את האוטו (שנה וחצי),בהצלחה

פורסם (נערך)
רוב המשאבות וולברו באיביי מזוייפות, כמה עלתה לך המשאבה? אתה יכול לצרף לפה לינק של המוצר עצמו שקנית באיביי?

אני לא יודע איפה זה באימפרזה אבל תבדוק גם את הווסת לחץ דלק אם הוא תקין ושומר על לחץ דלק תקין.

לדעתי וולברו יהיה מיותר לך מכיוון שהדגם הכי פשוט של וולברו מגיע בקיבולת דלק יותר גבוהה מהסטנדרט, והן גם כן מרעישות יותר מהמשאבה המקורית.

יש בפייסבוק הרבה קבוצות של חבר'ה שמוכרים חלקי חילוף לאימפרזות, בעיקר אלה ששיפרו את הרכב והתקינו משאבה עם קיבולת יותר גבוהה ואת המקוריות והתקינות זורקים בבית ומי שמחפש מוכרים להם.

הנה לינק לחנות

בגדול נראה מאוד מאוד אמין, מהשוואות שעשיתי מול סרטונים ביוטיוב גם נראה, נשמע ומרגיש מקורי.

אני עכשיו במלחמות איתם לקבל את הכסף בחזרה. המשאבה נשלחה אליהם חזרה ל"מעבדה" לבדיקה, הם טוענים שהיא תקינה.

בנוסף הוחלף גם ווסת לחץ דלק כי גם אני חשבתי שהוא יכול להיות אחראי לבעיות.

עריכה אחרונה על ידי Razonator
פורסם
יכול להיות שזה לא קשור כי לך יש WRX אבל תנסה לבדוק.

באימפרזה שהיתה לי מודל 94 מנוע 1.6 גם היה לי את אותה הבעיה שמידי פעם הרכב היה מאבד כח, לאחר בדיקה ממושכת גיליתי שהקונקטור של הצמה שהולכת למשאבה נשרף (החלק הנ"ל נמצא מתחת למושב האחורי, לאחר תיקון של הקונקטור הנ"ל התקלה לא חזרה לי שוב.

נ.ב. שנתקלתי באותה תקלה ממש במקרה בעוד באימפרזה 96, ככה שלי נראה שמדובר בתקלה די נפוצה ברכב הזה.

אני והקונקטור מתחת למושב חברים טובים (המושב מפורק כבר חודש), הוא תקין, ללא קורוזיה, נבדק בו ובכלל מערכת החשמל של מערכת הדלק התנגדות ומפלי מתח ונמצאה תקינה.

פורסם

טוב, קונה מקורית משומשת היום/מחר ומעדכן.

האוטו הגיע למצב שהוא כמעט ולא נוסע חלק.

אפילו נדלקה לי נורת תקלה אתמול עם הודעה שהתערובת ענייה מדי.

פורסם

עדכון: (למען הבאים שנתקלים בבעיה)

הולחפה משאבת דלק למשאבה מקורית מפירוק (ירדה מפורסטר 2.5 טורבו),

האוטו נוסע כמו שלא נסע אצלי מעולם.

לחץ הדלק כמו שצריך להיות בין 3.5 ל5.5 בר.

והלחץ נשמר גם אחרי לילה, כאשר במשאבה הלא תקינה היה נופל לאפס ברגע שהייתה נכבת.

עלות המשאבה (מחנות) 350 שקלים, כאשר חדשה מקורית אצל שטראוס הייתה 1200 לפני מע"מ.

• תוכן חדש...