Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 138
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שיהיה להם בהצלחה.

הצלחה של המיזם הזה והרחבת השיטה למקומות אחרים תוציא הרבה מאוד נוכלים מהשוק.

לא חייב שאף נוכל ייצא מהשוק, אבל נניח,

אז לאן ילכו הרכבים שהנוכלים מכרו עד עכשיו ? לגריטה ? :)

וכל ה'מציאות' שהיו עד עכשיו אצל רופאים בפנסיה לאן ילכו ? רק לסוויץ' ?

*מה אתה מגדיר בתור נוכלות אגב ?

פה בשרשור טען גולש :

"

קניתי מהם רכב 2013 עם בדיקה נקיה לגמרי (רק פגיעות צבע) ובבדיקה שעשיתי באופן פרטי התברר שרכב אחרי תאונה דיי רצינית

אם זו טענה אמיתית ואם הרוכש היה סומך עליהם - לכאורה זו בעיה

The first one to get angry loses

פורסם

בוודאי שלא רק לסוויטש, אם השיטה הזו תצליח אצלם היא תתפשט הלאה.

הרכבים הדפוקים לא ילכו לשום מקום הם פשוט ימכרו ביתר שקיפות ובמחירים המתאימים.

פשלות יש בכל שיטה.

שיטה כמו של סוויטש תעשה טוב לרוכש הממוצע שלא מבין במכוניות ורוצה לקבל רכב שהוא בסבירות גבוהה תקין.

פורסם

אני חושב שצריך לקחת את האמירה של הבחור (שנרשם לפורום רק כדי להגיד שסוויץ' לא בסדר) בעירבון מאוד מאוד מוגבל.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

תתחדשו על הרכב.

כל העניין של סוויצ' נשמע דווקא טוב,מלבד זה שיצא לי לשמוע כבר כמה דעות שליליות לגביהם (עיכוב קנייה,מכות שלא פירטו עליהם ודברים אחרים).

קצת מציק הסעיף של ההחזר כספי תוך 30 יום אם מתחרטים,אתה סתם תקוע באוויר.

בשורה התחתונה הוא נהנה מהאוטו? הכי חשוב.

איביזה 2013 ידנית בצבע לבן? אתה עקצת לי את האוטו שרציתי לקנות מהם?

בית"ר נורדיה ירושלים !

פורסם (נערך)

לכל מי שמפקפק באמינות שלי - אתם מוזמנים להכנס לפייסבוק לעמוד של סוויץ' ולראות תגובה שלי וגם תשובה של סוויץ' שהם מודים שזה קרה... בנוסף, יש לי עתקים של 3 בדיקות (אחרי שבאתי עם תוצאות הבדיקה, הם ביקשו שנלך לבדיקה נוספת על חשבונם ) ששניים אומרים שאוטו דפוק ובדיקה אחד - שהכל תקין.

אגב, במקרה שלי הכסף נכנס אחרי כשבוע

עריכה אחרונה על ידי Evgeny Kagan
פורסם
אם הם קיבלו את האחריות והחזירו את הכסף, אני לא רואה איפה יש טעם רע - אולי במקומם הייתי מוסיף איזה הנחונת קטנה לרכב אחר שתרכוש מהם - בכ"ז זמן בוזבז, אבל - בגדול, נראה שיצאו בסדר.

הטעם הרע נובע מכך שכסף על הבדיקה ועברת בעלות החזירו רק אחרי הפעלת לחץ מתון. מהתחלה ניסו לשחק אותה כאילו אני מנסה לסחוט אותם ואז כשהחזירו את הכסף - לא חשבו שיש מקום לפיצוי נוסף על ביזבוז זמן, עוגמת נפש וחו'...

בנוגע להנחה בקניה עתידית - לי הספיקה פעם אחת...

פורסם
עדכון אחרון לענייני הרכב הספציפי -

הוא נמסר לבחור תוך 24 שעות ממועד התשלום. הרכב נלקח היום לבדיקה במוסך גדול ומוכר שמתמחה במכוניות VAG.

האוטו יצא במצב מצויין, שמור ומטופל, כפי שהשתקף בבדיקה שהוצגה בסוויצ'.

כולם שבעי רצון. במיוחד הבעלים החדש של הרכב.

אגב, גם בסיפור שלי הרכב היה VAG.

בנוגע לבדיקה במוסך - במקרה שלי זה לא היה עוזר. תיקון היה מאוד איכותי. צביעה מצאו בעזרת המכשיר, אבל כדי למצוא סימני הלחמה היו צריכים לפרק דיי הרבה פלסטיקים וגומיות.

פורסם (נערך)

אם ככה אז לפחות כעת אנחנו יודעים החברה מתנהלת במיקרה של כשל רציני שכזה, זה גם חשוב כי לרוב בארץ הורגלנו לשירות גרוע בהרבה ובשביל ליראות כסף חזרה צריך להיתרוצץ והרבה.

טעויות תמיד יקרו, השאלה היא מה יקרה אז וכמה מדורי גיהנום צריך לעבור בארץ בשביל לקבל את מה שמגיע לנו, שמח שאצלך זה ניגמר בצורה יפה יחסית ומהר, אגב שאלה בנושא:

האם במיקרה שכזה או במיקרה של החזרת הרכב- האם צריך להמתין עד 30 יום לכסף בשביל לבצע עיסקה אחרת בסוויץ? או שאם בוחרים ברכב אחר מהם אז פשוט מיתחשבנים איתם על היתרה/תוספת ותוך יום יומיים מקבלים את הרכב?

אגב, גם בסיפור שלי הרכב היה VAG.

בנוגע לבדיקה במוסך - במקרה שלי זה לא היה עוזר. תיקון היה מאוד איכותי. צביעה מצאו בעזרת המכשיר, אבל כדי למצוא סימני הלחמה היו צריכים לפרק דיי הרבה פלסטיקים וגומיות.

לדעתי שוב חוזרים לבעיה המרכזית - חוסר אמון מוחלט במכוני הבדיקה שהבדיקה שלהם לרוב לא שווה את הנייר עליה היא כתובה, עד שלא יציאו חוק מרתיע בתחום החגיגה והכסתח"ים ימשיכו, מה רע ב500 ש"ח על בדיקה שכזו שהמכון מכסה עצמו מכל תביעה ולא אומר שום דבר חשוב על מצב הרכב?

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)

זה עלה לי הרבה עצבים, דאגות והמתנה עד שקיבלתי כסף חזרה כדי שאוכל להתחיל לחפש רכב מחדש... למזלי, לא הספקתי למכור רכב הישן, אחרת זה היה מוסיף לי כאב ראש.

אני לא אומר לא לקנות דרכם. בסה"כ הרעיון הכללי מעולה ונוח. הבעיה שאם אתה לא יכול לסמוך עליהם - זה רק יוצר יותר בלגאן וכאב ראש מקניה רגילה.

ולסיום, לגבי לקיחת אחריות - הייתי מצפה במקרה כזה שזה יבוא מהם לסגור את זה בצורה יפה ביותר ולא יחכו עד שאני אראה שאני רציני ולא אעזוב את זה כך

עריכה אחרונה על ידי Evgeny Kagan
פורסם (נערך)

תוכל לפרט בבקשה מה קרה מרגע שמצאת שהרכב אחרי תאונה ועד לרגע שהחזירו לך את הכסף?

סה"כ שבוע מרגע שגילית עד לרגע שהחזירו לך את הכסף נשמע סביר והבקשה לעשות טסט נוסף כדי לוודא נשמע גם סביר. האם ניסו להתנער ממך? קיבלת צ'ופר כלשהו על הפאק שלהם? ביקשת?

עריכה אחרונה על ידי m1ke
פורסם

ייבגני,

הסיפור שלך רק מחזק אצלי את התחושה שסוויצ' הם מקום ראוי, כרגע מבחינתי מס' 1, לרכישת רכב שאיננה מאדם פרטי.

אם בסוף קיבלת כסף בחזרה, ופיצו אותך על הבדיקה שעשית בעצמך, ובסוף אתה עוד לא מרוצה - תהיה לי בריא.

אני עדיין רודף אחרי ספק שירותים (לא בתחום הרכב) שחייב לי 600 שקלים כפי שקבוע בחוק כפיצוי על אי הגעת טכנאי, ומתעלם ממני לגמרי...

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
אני חושב שצריך לקחת את האמירה של הבחור (שנרשם לפורום רק כדי להגיד שסוויץ' לא בסדר) בעירבון מאוד מאוד מוגבל.

ברגיל אני יותר ממסכים אתך, אבל אז בוחרים ניק כמו אורן1978

ולא 'יבגני קגן', כמובן. חוץ מזה שיש לי הטייה בעד רוסים.

The first one to get angry loses

• תוכן חדש...