Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לטבלט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז מיקרוסופט ספרייס פרו שלי קיבל שיתוק, אני מחפש מחליף, התקציב עד 4000 שח , הטבלט צריך להיות עד 10 אינץ', סוללה אמורה להחזיק עד 10 שעות ( הטבלט מחובר לטורבו טריינר ).

מערכת הפעלה פחות משנה לי.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

sm-t800 (הידוע גם בשם galaxy tab s).

יש לי אותו, הסוללה מספיקה ללמעלה מ10 שעות.

מסך 10 אינץ', דק וקל.

אני מאוד מרוצה ממנו.

פורסם

אייפד מחזיק את הזמו הזה בוודאות (בכל גירסא שהיתה לי עד היום שזה כמעט כולן)

טאבלטים מורכבים ממסך וסוללה ענקית. זה לא מחשב נייד (למרות שגם שם - כמעט כל הלפטופ ים של אפל מגיעים היום עם קרוב ל10 שעות עבודה או יותר. אמיתי, שוודא גם במבחנים מקצועיים)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

קניתי לאחרונה Transformer Book T100TAM, עלה לי כ-1600 ש"ח בדיוטי. אמנם עדיין לא בחנתי אותו בעבודה מאומצת או את חיי הסוללה, אבל הכלי עושה רושם שימושי מאד.

פריק - אם אתה משתמש בו לאימוני הכושר, מדוע לא תחבר אותו לרשת החשמל בעת האימון?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מעדיף להצמד לטבלטים בעי השם ולא הסיניים ( מנסיון מר ).

בקשר לחשמל, יהיה בכל מקרה מחובר לחשמל ( הטורבו טריילר עם מציאות מדומה , וצתריך חיבור לחשמל).

הבעיה לא רק באיצונים, אלא בשימוש יום יומי, בגלל זה חשוב לי שמצד אחד יהיה עד 10 אינץ' ומצד שני יהיה בעל יכולת לעבודות בלייטרום, וצפית סרטים.

לגבי סמסומג, לאבי יש את הtab3, והמכשיר היה איטי לשימושים שלי.

ליביו איך האייפד Air 2 מבחינץ הדרישות ?

פורסם
חשבתי בהתחלה על הipad air 2 גרסת ה64 ג'יגה, המחיר לאחר הנחה 2800 שח פה בשווייץ, שווה את הכסף?

קצת יקר, לא?! כבר עדיף שישלחו לך מהארץ... :)

בכל אופן, קניתי בדיוק כזה לפני כמה חודשים, מרוצה מאוד, סוללה מדהימה במיוחד ב stand by, הולך, חוזר יום אחרי המכשיר איבד 2% בהיותו מחובר ל WIFI, גם בשימוש רגיל הסוללה מחזיקה מעמד הרבה זמן.

והאפליקציות...?! נו באמת, יש בכלל מה להשוות עם אנדרואיד? לא משתמש בלייטרום אבל משתמש המון בתוכנות של native instruments, novation launchpad, touchOSC

שצריך טאבלט לעבודה\עריכה אין לו מתחרים

חוץ מזה, המכשיר עם 2 גיגה ראם, יקבל עם IOS9 מולטיטאסקינג מלא עם מסך מפוצל...

פורסם

באילת תוכל למצוא בסביבות 2300-2400 ש"ח

אני אישית קניתי מחבר שעובד ב cdata (יבואן של מוצרי אפל בארץ) במחיר של 2300

אתה לא יכול לעשות גיחה קצרה לגרמניה או להזמין מ amazon.de?

פורסם

מבחינת צפייה בסרטים - תצתרך לקנות אפליקציה נפרדת או להמיר אותם כי זה לא מנגן mkv או Avi ישירות. חוץ מזה הוא דיי הטאבלט הכי מוצלח עם הכי הרבה אפליקציות שנכתבו אשכרה לפורמט הזה.

That said יהיו בהחלט מכשירים שיהיה יותר קל להעביר אליהם סרטים, אם זה מבחינת כרטיסי זיכרון או יואסבי או תמיכה יותר רחבה מהקופסא בפורמטי וידאו בלי תוכנה חיצונית.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...