Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לטבלט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בלב שלם אגיד לך ואני לא חסיד של אפל , רק אייפד ולא שום דבר אחר.

אמא שלי אוהבת מאוד טאבלטים למרות שיש לה פלאפון ענק (מי מקס).

קניתי לה גלקסי טאב, אחרי שנתיים כבר התחיל להתקע ולהתפגר.

לאחר מכן קניתי לה נקסוס 9,גם כן תכף מתקרבים לשנתיים והמכשיר שוכב מושבת. החלפתי לו פורט טעינה,לוח טעינה,סוללה, עשרות כבלים וראשים ועדיין המכשיר עושה בעיות עם הטענה וחיי סוללה.

מצד שני לגיסתי יש אייפד, משנת 2012 עד היום כולו מרוסק כבר ועדיין עובד כמו חדש ורץ בצורה חלקה בלי שום תקלה.

אז תתחדשו.

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שבת שלום לכולם. אני מחפש לרכוש טבלט לצורכי נטפליקס, סרטים, וגלישה ברשת. חשוב לי שיהיה מעל 9 אינצ'. ושהמסך יהיה כמה שיותר איכותי. הלב נוטה לאייפד פרו, לאחי יש אייפד בן 6, ומדהים שעדיין עובד כמו ביום הראשון. אבל בהחלט פתוח לאופציות נוספות. בגדול התקציב הוא עד 2500 שח. אשמח לשמוע המלצות:)

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

לשימוש הזה אין שום צורך באייפד פרו (אפילו אם התקציב מאפשר).

הדור הנוכחי של האייפד הרגיל (עולה בארה״ב לפחות 329 דולר - בערך חצי מפרו) יספיק מעל ומעבר.

כן האייפד פרו עם מסך יותר איכותי - ואם התקציב מאפשר אז סבבה - אבל בגדול - זה Overkill רציני ביותר.

יש לי פה אחד ליד השני - אייר , את האייפד החדש ופרו דור קודם - אם אתה לא סופר מחפש את ההבדלים באיכות המסך - בהצלחה.

אז נכון - הפרו הנוכחי הוא קפיצת מדרגה באיכות המסך - א ב ל - לרוב הוידאוים שתראה עליו - זה כמעט לא ישנה. זה פשוט הזוי לשלם פי 2 (למשתמש הביתי! יש לזה שימוש לסגמנט מאוד מצומצם באוכלוסיה לדעתי שצריך את השיפורים האלו - בהפרש מחיר הזה. אם ההפרש היה 100 דולר - הייתי מדבר אחרת)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מסכים.

למרות שאני לא חסיד גדול של האקוסיסטם של אפל, בכל הקשור לטאבלטים לטעמי אין מתחרים לאפל.

האייפד פרו רלוונטי למי שצריך כלי עבודה יותר רציני או משתמש בעפרון באופן קבוע. האייפד הרגיל מספיק בהחלט לרוב השימושים.

פורסם

מה שם הדגם של האייפד הרגיל? והאם באמת בצפיה בסרטים, ההבדל באיכות זניח? אני מתכנן להחזיק בו 3-4 שנים. אולי התוספת לפרו שווה את זה?

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

אם לא תנצל אותו כ״כלי עבודה״ אז ממש ממש מיותר. לשימושים של נטפליקס, מוזיקה, סרטים/סדרות שתעביר באופן עצמאי וגלישה באינטרנט פשוט חבל על הכסף שלך.

אייפד רגיל יעשה את אותה העבודה ובזול יותר.

פורסם

עבור רבים האייפד פרו הוא סתם מכבסת מילים ל"אייפד הכי יקר", השימוש המקצועי ביותר שיסחטו ממנו תהיה צפיה ביוטיוב מהשירותים. אישית אני יכול להעיד שהיכולות של הפרו מהדור היוצא להתמודד עם קבצי RAW של 26~ מ"פ הן לא פחות ממ-ד-ה-י-מ-ו-ת. טוענים שהחדש יכול לטעון PSD של 3 ג'יגה באופן מיידי, אף אנדרואיד מאופטמז מהת*ת יוכל לתת מענה לדבר שכזה.

פורסם

אשאל ככה, על איזה צורך עונה הפרו?

פורסם
אשאל ככה, על איזה צורך עונה הפרו?

שרטוט, עריכה גרפית, עריכת וידאו, שימוש מרובה בעט (לאייפד פרו רענון ב-120 הרץ) וכו'.

פורסם

אכן

מהחינת כח עיבוד הוא בספירות של מק בוק פרו 15״ (כלומר מעבד קוואד קור חזק לפטופים של אינטל ומעלה).

אכן שירטוט , עריכת תמונות ווידאויים ושימוש בעט הם בערך הדברים היחידים שמצדיקים.

אפילו בתור משתמש כבד שמפתח לפלטפורמה הזו - אני לא מוצא סיבה (חוץ מלרצות את הכי טוב :) )

ההבדל בתצוגה לא רלוונטי לסרטים בסטרימינג.

הדגם הרגיל הנוכחי פוט נקרא אייפד בעגה של אפל.

כדי להפריד זה נקרא אונליין אייפד 2018 או דור שישי.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני קצת בספק בסופו של דבר שבדיקות הביצועים הסינטתיות יתורגמו לביצועים בפועל של מרובעי ליבות של אינטל ביישומים אמיתיים כמו פוטושופ, אבל נחכה ונראה.

בכל מקרה, גם נראה לי מופרז בעליל המחיר של הפרו החדש, קניתי פרו יד שניה של שנה שעברה, שפוי יותר.

פורסם

תוכל לשתף בכמה רכשת? הפרו של שנה שעברה נמכר בksp אילת, ב2400 שח לצורך העיניין.

פורסם

כ- 2,050 כולל משלוח ומע"מ עבור גרסת ה-64 הסלולרית + עט.

המקלדת גם בדרך (110 דולר חדשה).

המחיר באילת פחות רלוונטי לי, לא מכיר מישהו שנוסע בזמן הקרוב.

פורסם

בוקר טוב וחג שמח! אלך על הרגיל, האייפד 2018. תודה רבה לכם שחסכתם את כספי:)

פורסם

אגב, יכול להיות שכדאי לך לשקול את המיני.

אמנם לא שידרגו אותו כמה שנים, אבל לטעמי הגודל והמשקל שלו (300 גרם) מתאימים הרבה יותר לצריכת מדיה בבית או במיטה.

• תוכן חדש...