Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לטבלט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון... עם זאת יש כ"כ הרבה אתרים של צפייה ישירה או עם קצת רצון וסידיה אפשר להתקין פופקורן טיים

אני אישית לא מבין את ה"חווית" צפייה במסך 10 אינץ', נחמד אולי לטיסה ולא יותר...

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

וכמובן יש אוסף עצום של אפליקציות עם וידאו שפשוט פועלות (אם זה דברים ישראלים שרובם בחינם , או כל מני שירותי סטרימינג כמו הולו , נטפליקס ואמזון פריים)

מן הסתם לראות במסך 10״ כשיש טלוויזיה 2 מטר ליד - מיותר. And yet - בכל מצב מחוץ לבית זה יותר נח מלפטופ.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

עקרונית לסרטים עדיף מכשיר 16:9 לרוב ולא 4:3 כמו מכשירי אפל. נשארים שוליים שחורים די רחבים.

לגלישה ומיילים יותר נוח מסך 4:3, ובנוסף הדפדפן של האייפדים אוכל את הכרום על אנדרואיד לארוחת בוקר.

באנדרואיד ניתן לשקול את ה- Galaxy Tab S 10", שהוא יחד עם ה- 8.4 בעלי המסך הטוב ביותר, וסרטים נראים עליהם מצויין כך שניתן לסלוח על היחס הפחות מתאים. לעומת זאת, מערכת ההפעלה עם השטויות של סמסונג קצת מציקה ולאגית לעיתים.

אחרי שרציתי לשדרג את הנקסוס 7 2013 למשהו טיפה יותר גדול ומהיר, היו לי את הנקסוס 9 וה- Galaxy Tab S 8.4. ויתרתי בסוף על שניהם וערקתי ל- IPAD Mini 2, ואני מרוצה מאוד. אני בעיקר גולש בו, קורא קצת מיילים וצורך תוכן טקסטואלי. הוא עושה את זה מצויין כך שאני סולח על המוגבלות והמוזרויות של מערכת ההפעלה שאני פחות מסמפט. בטיסות אני צופה בסרטים, זה מעט פחות אופטימלי.

אם אתה מחליט לקנות IPAD Air 2, היו לו מספר מחלות ילדות, בדוק שהן לא קיימות במכשיר שאתה קונה:

1. ניגון מוסיקה/צליל כלשהם אפילו בווליום נמוך יחסית גורמים למסך לרטוט בצורה לא נעימה בעליל.

2. החזקה של המכשיר ביד אחד בצד ימין גורמת לכתמים על המסך (כמו שלוחצים על LCD).

פורסם

אני מחזיק בgalaxy tab s, מסך 10 אינטש, נרכש בבלאקפרדיי אשתקד במחיר $380.

מרוצה לחלוטין מהמכשיר, רכשתי אותו הן עבור הבית (ואני ואשתי אכן משתמשים בו לא מעט בבית, במיוחד לCOC אבל זה סיפור אחר) - אבל בעיקר עבור חו"ל.

הופתעתי מאוד מהסוללה האימתנית שלו - בטיסה ליפן, הוא צלח את הטיסה (המתנה בבן גוריון, טיסה לאנגליה, המתנה בהית'רו, טיסה לטוקיו - לא מעט שעות בסה"כ) בהצלחה כבירה, כשהגענו למלון היה לו עוד לא מעט juice למרות שחרשנו עליו בצפיה בסדרות/סרטים. לקחתי איתי מטען נייד כבלי טעינה ומה לא, בסוף לא היה צורך בהם...

בנוסף, המסך באיכות מצויינת, והמידה הגדולה גורמת לכך שלצפות בו בסדרות/סרטים זה כיף.

ניסיתי לחשוב על חסרונות, בחיי שלא מצאתי כאלו. את התפקיד שלו הוא עושה פיקס.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

תודה על התגובות, לצערי המכשיר חייב להיות עד 10 אינץ', כי מעל 10 אינץ' הוא פשוט לא נכנס לסטנד tacx.

הדבר היחיד שהתבאסתי מהסמסונג, זה הרום שלו.

פורסם

^^ בדיוק, אחרת הייתי נשאר איתו כנראה.

שמועה אומרת שמכשירים כאלה בעלי מעבדי Snapdragon עובדים בצורה חלקה ונעימה יותר מאשר אלה עם Exynos.

הבעיה היא שאין לי מושג איך לשים יד ספציפית על מכשיר עם Snapdragon.

פורסם

הפחד הגדול שלי עם האנדרוייד זה הרומים שהיצרנים תוקעים, עם הסמסונג של אבי, לפעמים זה היה נתקע , או עובד לאט, בגלל זה אין לי בעיה להרחיב את התקציב ל4000 שח, רק שיעבוד חלק ויענה על הדרישות

פורסם

עידכון קצר :

לאחר שהחזקתי ושיחקתי עם האייפד איר 2, נדלקתי אבל עדין לא נדלקי ברמה שאני הולך להוציא על המכשיר 550 פרנק.

לידו היה את הסמסומג גלקסי S טאב 8.4 אינץ' במחיר טוב, אז למה לא, יחד איתו הזמנתי גם את הסרפייס 3 הרגיל עם 128 ג'יגה ( כי פשוט לא יכלתי בלי הווינדוס ) :-D

פורסם

תתחדש.

לי יש אייפד דור 2 (הקודם), את הטאב s ונקסוס 7.

משתמש הכי הרבה בנקסוס, הכי נוח לי מבחינת גודל.

הipad (לא אייר) פשוט מגושם מדי והטאב s בקושי נגעתי כי השתלטו עליו ״מקורות אחרים״.

מה שאהבתי בנקסוס זאת המערכת הפעלה היחסית מינימלסטית, קלה לתפעול ולא עמוסה בזבל.

המכשיר אולי לא חוד החנית בטכנולוגיה, אבל רץ סבבה.

פורסם

היות ונקסוס הוא מכשיר של גוגל, הוא מגיע עם אנדרואיד בלי עלוקות. rest assured, זה הרבה יותר חשוב ממס' הפעולות לשניה של המעבד... המעבדים ברוויית ביצועים כבר די ממזמן. במילים אחרות: עדיף סינרגיה ותיאום עם מע' ההפעלה מאשר מעבד חדש יותר.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אייפד 2 הוא הרבה יותר ישן מדור אחד אחורה - למעשה האייר הוא כבר בן שנה וחצי , האייר 2 כבר בן חצי שנה (וההבדלים בגודל ובמשקל הם משמעותיים).

אייפד 2 הוא בן 4.5 שנים - מכשיר מיושן לכל הדעות. (And yet יקבל אפילו את iOS9 , אין אף מכשיר אנדרואיד שממשיך לקבל עידכונים בצורה הזו ... לרוב אפילו לא חצי)

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

האייר 2 מאוד שווה את המחיר שלו.

הוא עדיין אחד הטאבלטים החזקים ביותר בשוק בכח עיבוד (זה לא רק המספר ליבות כן? כי אי אפשר להשוות ביניהן כשמכשיר Dual core של אפל נותן ביצועים מספריים יותר טובים בחלק מהפרמטרים מ8 core של סמסונג , זה גם הכרטיס מסך המעולה).

מה שאמרתי - זה שאין טעם לדבר בכלל על אייפד 2 (לא אייר) שהוא מכשיר עתיק.

ליביו

Then dying is forgetting

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

שבת שלום לכולם. אני מחפש לרכוש טבלט לצורכי נטפליקס, סרטים, וגלישה ברשת. חשוב לי שיהיה מעל 9 אינצ'. ושהמסך יהיה כמה שיותר איכותי. הלב נוטה לאייפד פרו, לאחי יש אייפד בן 6, ומדהים שעדיין עובד כמו ביום הראשון. אבל בהחלט פתוח לאופציות נוספות. בגדול התקציב הוא עד 2500 שח. אשמח לשמוע המלצות:)

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

• תוכן חדש...