Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעשה בשתי בידוריות או 500 VS פג'ו 107

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה מה שמלהיב את החבר'ה הצעירים האלה שקונים את המכוניות האלה, רוצים עיצוב עתידני שנראה כמו מוטציה מהחלל.

אישית אני נרתע מעיצובים כאלה. רוב הזמן אתה רואה את הרכב מבפנים אז צריך עיצוב נעים עם הגיון פונקציונאלי ומרגיע, לא בית משוגעים. התמונה של המיני זו דוגמה טובה לעיצוב גרוע.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האמת היא שהמיני מזכירה לי יותר את פרינסס ליאה מהטרילוגיה הראשונה של מלחמת הכוכבים.

המיני לדעתי דווקא מהממת.

מחר אעלה עוד שתי תמונות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• חברי המעגל הראשון
פורסם

המיני נראית כמו מצח עם חצ'קונים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לפחות היא לא משעממת, קשה לאמר זאת על 90 אחוז מהרכבים היום.

כולם מעתיקים מכולם. לפחות בקטגוריה הזו אתה רואה קצת חידושים, שבירת מסגרת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שתי התמונות הנוספות - הדשבורד של ה107 מואר בלילה - בהחלט מחזה לא שגרתי :-D

וידית ההילוכים שגורמת לי לחשוב דברים מוזרים :| שאגב, היום בצהריים להכנס לרכב לוהט - לא היה כיף גדול לתפוס ביד ימין גולה רותחת!

אם לסכם בקצרה - לו הייתי רוצה להחליט אם אני רוצה בעבורי רכב ליום יום להגיע ולחזור מהעבודה וזהו -

אם השיקול היה בכל זאת להתפנק קצת אכן הייתי מחפש 500 או אדם או MINI מאובזרות וידניות

אבל בד"כ השיקול לקנות רכב בגודל שכזה הוא חסכון בדלק ואני חייב לציין שרכב כמו ה107 יתן את התמורה הגבוה ביותר במובן הזה.

מכל הרכבים בקטגוריה שיצא לי לנהוג בהן - I10 ופיקנטו דור ראשון, טויוטה אייגו ו107 דור ראשון, 500 בסיסית שנת 2014, סקוטה סיטיגו ידנית 1 ליטר 2014

הסיטי גו כנראה נתנה את הדיל הכי טוב מכולם - שקטה יותר מהאחיות האחרות, הרעידות בה היו פחות מורגשות, ההילוכים תפקדו טוב יותר - בטיחותית יותר - אמנם היא גם היתה המשעממת מכולן אבל בסופו של דבר אם הייתי צריך לבחור בחסכון בדלק ומקסימום תמורה - האחיות מבית VAG זוכות בקול שלי.

אולי היום הפג'ו 108 1.2 ידנית תוכיח את עצמה כבחירה טובה יותר.

אם סטייל היה מה שמעניין אותי אז ברור לאן הייתי פוזל - כבר כתבתי זאת מעלה.

עכשיו רק נשאר לי לחכות שהרכב החדש יגיע ואז אעדכן הלאה.

photo 2.jpg

photo 1.jpg

Pioneer TS-X150

פורסם (נערך)
האמת היא שהמיני מזכירה לי יותר את פרינסס ליאה מהטרילוגיה הראשונה של מלחמת הכוכבים.

הרבה זמן לא צחקתי בקול בדירה, לבד, כשאני אוכל שניצלונים.

עולה שברירת המחדל ב 1.2 היא מצב "ספורט" וב 1.4 "אקונומי". חביב ובכל מקרה כנראה מותאם להבדלי הביצועים המופלגים בין השתיים.

אכן כן, מצב אקונומי ב 1.4 זה כמו מצב הליכה מהירה של סבא עם מקל.

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם

אתה חושב שזה מצחיק?

תעלה בגוגל תמונות - תמונת חזית של ניסאן ג'וק

ואז תעלה תמונה של פומבה מטאטה, חזיר הבר ממלך האריות ותגיד לי אם הג'וק לא נראה כמו אחיו התאום!

מה הם חשבו לעצמם?!?

Pioneer TS-X150

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב, חברים

ה"מרמרה" הגיעה :-P

הסובארו B4 TOP 2010 עברה בעלות מאבא שלי אליי.

היום אבא שלי מקבל את הB4 PREMIUM 2015

זו שעברה אליי בצבע שמפניה זו הנכנסת בצבע לבן פנינה.

מה אני יכול לאמר - לאחר נסיעה של כמעט שבועיים עם פג'ו 107 ידנית לעבור לספינת שיוט כמו הB4 הזאת - אפשר לתאר את זה רק ככה:

:-D

האמת היא שהשם שבחרתי לרכב הוא אופטימוס (על שם אופטימוס פריים)

גם בגלל שכאשר קנינו אותו ב2010 משהו בעדשות של הפנסים הקדמיים הזכיר לי קצת את הרובוטריקים וגם בגלל שזה הרכב הראשון שלי שהגיע אליי ישירות מאחד האנשים הכי יקרים לי וגם החבר הכי טוב - אבא שלי, מבחינתי הוא תמיד היה מופת ודוגמא - מישהו ללמוד ממנו, דמות מנהיג - אני יודע שזה סופר מגה מגה קיטש אבל זה דבר גדול בשבילי סוף סוף להיות מסוגל להעביר בעלות ממנו אליי.

עד היום היו לי שלוש הזדמנויות לעשות זאת וכל פעם פספסתי את זה בגלל שפחדתי להתאמץ כלכלית - את ההזדמנות הזו, לא פספסתי! תמיד פחדתי שאתחרט על זה.

לגבי הפג'ו - היא הפתיעה אותי לרעה - צריכת הדלק שלה היתה בסופו של דבר 1:13 משוקלל! וזה מאוד מוזר - כי טויוטה אייגו ידנית ששכרתי בכרתים, בנסיעות מאומצות בהרים עשתה 1:18

לא יודע אם זה הפקקים או זה שאני משכתי בה הילוכים בשביל שהיא תגיב טוב יותר אבל נסעתי סה"כ שפוי 90-100 לא יותר.

אני די בטוח שרכב שכור זה לא מדגם מייצג אבל זה מה שחוויתי.

בלימת הזעזועים בפיאט היתה טובה סה"כ - בפג'ו זה גובל בלנסוע על סלע ברגע שאתם עולים על פס האטה קטן (כאלה שיש בכניסות לחניונים) אבל סה"כ נהניתי מהתקופה הזו, גם מהפיאט וגם מהפג'ו אבל עכשיו זה כבר משהו מסוג שונה.

קרוזרית רגועה ונעימה עם בולמים ומתלים פשוט מעולים, שקטה ורכה ומאוד גדולה ומרווחת עם בקרת שיוט ומערכת סטריאו טובה, הדלק קצת יותר כואב, אבל שווה את זה.

שתי תמונות לסיום השרשור הזה - יותר מאוחר אפתח שרשור על שתי הספינות ודרך אגב אהבתי את השם "מרמרה" :-D

photo 2.jpg

photo 1.jpg

Pioneer TS-X150

פורסם

תתחדש!

קרוזרית רגועה ונעימה זאת הגדרה די קולעת. ביליתי כמה אלפי קילומטרים מאחורי ההגה של אחת כזאת (בדגם הליסינג) ונוחות הנסיעה המעולה שלה זכורה לי לטובה. פחות אהבתי את הגיר הרציף והמנוע קצת אנמי, אבל לנסיעות ארוכות היא פשוט מצויינת.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

תתחדש!

קרוזרית רגועה ונעימה זאת הגדרה די קולעת. ביליתי כמה אלפי קילומטרים מאחורי ההגה של אחת כזאת (בדגם הליסינג) ונוחות הנסיעה המעולה שלה זכורה לי לטובה. פחות אהבתי את הגיר הרציף והמנוע קצת אנמי, אבל לנסיעות ארוכות היא פשוט מצויינת.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

המנוע אכן אנמי!

אבל כמו שתיארת - איכות נסיעה מעולה.

ההגה הוא משהו שקשה לאכול ברכב הזה - מצד אחד יש לה היגוי טוב מאוד, רדיוס סיבוב טוב ואחיזת כביש קילרית - ההגה חושב שהוא על מסילת רכבת אבל פה גם מגיעה המוזריות הרבה שם לעיתים אתה מרגיש שאתה צריך להלחם עם הרכב בשביל להזיז אותו - זה דורש זמן הסתגלות.

אני נהג רגוע - מאוד וזה בדיוק מה שאני צריך.

הגיר הרציף - אם אתה נוסע רגוע או מתון - אתה פשוט מאיץ חלק בלי שום דרמה, אפס התרגשות - כלום!

אבל אם אתה נותן הרבה גז אז התיבה הרציפה מדמה הורדת הילוך ובועטת אותך קדימה - קצת מוזר גם כן, מצד אחד הרכב הזה די כבד ואנמי - מצד שני הוא אוחז בקרקע מאוד חזק ואתה לא מרגיש שחסר לו כוח, הוא לא מאיץ חזק אבל הוא גם רחוק מלהיות חלש.

יש הרבה דרכים לפרש את המושג "כוח" תאוצה היא רק אחת מהן.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...