Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגי CONTI PRIMIUM CONTACT -2

Bersi
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הצמיגים שבכותרת מורכבים אצלי על הרכב כבר 4 שנים (215/55-17). הקדמיים כבר ממש שחוקים ויש צורך להחליף. ברצוני להחליף לאותו צמיג, סוג של בעיה נפשית... חייב 4 מאותו סוג. העניין שהצמיג עולה כ1000 ש"ח. היתכן? 900 היה הכי זול שראיתי. מה מיוחד בו שהוא כזה ייקר? יש הצדקה למחיר?

אם זה אכן המקרה אני מעדיף להחליף את כל ה4 כבר במתחרים אחרים. אשמח לחוות דעת השוועתית.

- MAZ3 98W maxis

- ‏Goodyear93H ASSURANCE FUELMAX TL

- Dunlop93V DZ101-

תודה

פורסם

במידה ואתה תחליף את כל הצמיגים, איזה דרישות יש לך מהצמיג? ולמה החלטת דווקא על השלושה האלה?

Seat Leon FR Mk3 1.8TSI DSG 2015

Skoda Fabia Mk1 1.4 16v 2005 - sold

פורסם

את האמת אין לי סיבה מיוחדת. ברצוני להשאר באזור ה500-600 ש"ח לצמיג. כן חשוב לי שהצמיג יהיה איכותי. מה שכן צורת הסוליה של הצמיג, בדגמים שציינתי, קורצת לי מאוד. עדיין היתי מעדיף להחליף רק את הזוג הקדמי באותו הסוג. לא ברור לי המחיר המופקר לסוג הצמיג שיש לי. עדיין אשמח להסבר. נדיר, סופר איכותי או סתם מחיר שלא באמת מצדיק?

פורסם

מחיר קצת הזוי לטעמי. הייתי אומר בגלל המותג, אבל אם יש את מישלין ב 750-800, אין שום סיבה לשלם סכומים כאלה על קונטיננטל.

פורסם

זכור לי הצמיג הזה מהייטי, סתם מתוך סקרנות בדקתי כמה עולה בדיוק אותו צמיג שקיבלתי עם הרכב (CPC3 אם אני לא טועה) ונדהמתי לגלות סכום של 4 ספרות לצמיד בודד :shock:

פי 2 וקצת יותר ממה שעולים צמיגי A/T לג'ימני..

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

בוקר טוב,

באתר טייר-קלאב תוכל למצוא גם את ה-Toyo C1S, תוצרת יפן בעלות של 545 ש"ח לצמיג הכוללים הכל.

מדובר בצמיג רך ושקט בעל אורך חיים גבוה וביצועי בלימה מעולים.

בנוסף, על כל זוג צמיגים תקבל גם Dream Card בשווי 100 ש"ח מתנה.

אם יש לך עוד שאלות, אשמח לעזור.

פורסם
את האמת אין לי סיבה מיוחדת. ברצוני להשאר באזור ה500-600 ש"ח לצמיג. כן חשוב לי שהצמיג יהיה איכותי. מה שכן צורת הסוליה של הצמיג, בדגמים שציינתי, קורצת לי מאוד. עדיין היתי מעדיף להחליף רק את הזוג הקדמי באותו הסוג. לא ברור לי המחיר המופקר לסוג הצמיג שיש לי. עדיין אשמח להסבר. נדיר, סופר איכותי או סתם מחיר שלא באמת מצדיק?[/quote

בוקר טוב,

עם ה Goodyear ASSURANCE FUEL MAX אתה עומד בתקציב- 587 ש"ח כולל מע"מ והתקנה

0040628973229_A?$img_size_380x380$

פורסם (נערך)

טויו

Proxes C1S 98W

http://tires.yad2.co.il/tire-service?tire=1631&cs=1&diameter=8&aspectRatio=13&width=19&type=1

גודייר

93H ASSURANCE FUELMAX

http://tires.yad2.co.il/tire-service?tire=548&cs=1&diameter=8&aspectRatio=13&width=19&type=1

גודייר

EXCELLENCE 94W

http://tires.yad2.co.il/tire-service?tire=551&cs=1&diameter=8&aspectRatio=13&width=19&type=1

האתר הזה מצוין למציאת פנצ'ריות עם מבצעים.

רק חשוב מאוד להתקשר לתאם, ולא לנסוע סתם. חשוב גם לוודא בתיאום שמדובר בתאריך טרי יחסית.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הסיוויק שלך עם חישוקים מוגדלים? כי אאל"ט המידה המקורית היא 205/55R16 והמחיר של צמיגי קונטי במידה זאת הוא אכן 450-500.

צמיגים מצוינים ד"א, אבל לא יודע אם הייתי קונה אותם אם ההפרש מהמתחרים היה כה עצום כמו במקרה של פות"ש.

פורסם
טויו

גודייר

EXCELLENCE 94W

http://tires.yad2.co.il/tire-service?tire=551&cs=1&diameter=8&aspectRatio=13&width=19&type=1

האתר הזה מצוין למציאת פנצ'ריות עם מבצעים.

רק חשוב מאוד להתקשר לתאם, ולא לנסוע סתם. חשוב גם לוודא בתיאום שמדובר בתאריך טרי יחסית.

רק חבל שהם לא מעודכנים על מלאי של יבואן גודייר.

אין אקסלנס במלאי

פורסם

בגלל זה אמרתי שצריך להתקשר ולתאם :)

יש שם פנצ'ריות שמנסות לדחוף צמיגים ישנים ויש כאלו שחצי מהצמיגים לא קיימים אצלם במלאי. אז מתקשרים ומוודאים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...