Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מצרף תמונות לפני ואחרי מפרוייקט תיקון צבע בקדילאק CTS שחורה שהגיע אלי דיי פצועה וחבולה.

הרכב הגיע אלי עם שריטות וחריטות מהגיהנום,סווירלס עמוקים וקילופים שהעידו על הזנחה קוסמטית ואף נקודות לא מזוהות ועקשניות שנדבקו בצבע-כנראה מלט או משהו כזה.

ביצעתי פוליש דו שלבי , שלייף סבון בחלק ניכר מהרכב וגם תיקוני צבע עם מכחול למכביר. הקילופים העמוקים והרחבים טושטשו בעזרת "אייר בראש" באדיבות רביב.

על הנקיון העמוק בפנים הרכב הופקד מתן שעזר לי להספיק את הרכב בזמן שהוקצב לי.

תמונות לפני ובהודעה הבאה 50\50 + תמונות אחרי.

SAM_0346.JPG

SAM_0349.JPG

SAM_0352.JPG

SAM_0353.JPG

SAM_0358.JPG

SAM_0362.JPG

SAM_0388.JPG

SAM_0389.JPG

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

• אחראי פורום
פורסם

מרשים מאוד. גורם לפנטז איך הפיאט השחורה שלנו תיראה אחרי דיטייל.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

וואו.... שני רכבים נפרדים.

מה עם התיקון צבע?

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

תודה על הפידבק החיובי.

לצערי אין תמונת קלוזאפ של תיקון קילוף הצבע,פשוט שכחתי לצלם..פאדיחה-ככה זה שעושים צילומים באחת בלילה..

[email protected]

פורסם

באמת מדהים גם האוטו וגם הטיפול כל הכבוד שבא מישהו מקצועי ברמה עם מחירים טובים ממש הקופיקס של עולם הדיטיילינג ישר כח!

פורסם

לצערי גם אני לא צילמתי תמונה אחת של הפנים, הייתה לי ישיבה בעבודה והייתי חייב למהר.

אגב, לא משנה כמה התמונות מנסות להמחיש, הרכב היה במצב מזעזע!! פשוט מוזנח בצורה אחרת.

עצוב שככה בנאדם עם רכב כזה מתייחס ככה.

מתן.

פורסם

מתן,צילמתי כמה תמונות פנים בלילה בתאורה קצת חסרה-אני אשלח לך.

GT180, תודה על הפידבק, אפילו שאני נוטה לא להסכים לדיטיילינג במחירי קופיקס (-:

[email protected]

פורסם

אני יגיד לך למה אני רוצה תמונה , כי יש לי גם קילוף כזה ברכב (אמנם יותר קטן) ורציתי לראות את איכות העבודה,וההבדלי צבע (אם יש).

אשמח לחוות דעת בנוגע לתיקון.

• אחראי פורום
פורסם

הערה לכל מעלי הפרוייקטים: אתם חייבים, לא צריכים בסבבה, חייבים להשקיע בתמונות יותר.

לחברים שמתפרנסים מזה - זה תיק העבודות שלכם. כן, גם אם זה אומר לרכוש מצלמה שהיא מעבר למצלמת סלולרי, להאיר נכון, לפני/אחרי מדוקדקים יותר.

לחובבים - ככה מעמיקים שרשורים, ככה מקבלים ביקורת אמיתית ולא "איזה מבריק האוטו אחי".

הרבה שרשורים עולים בצורה די שטחית וחבל, יש פה מלא ידע.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...