Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בקרוב מאוד אני אמור לעשות טיימינג לרכב, לאחר בירור יש כמה חברות, DAYCO, GATES, INNA, במה כדאי לבחור ? ההפרשים הם לא גדולים (100-150 שקלים) בין הזול ליקר.

יש לציין שINNA היא החברה המקורית שמשתמשים איתם במורשה, האם יש סיבה כלשהי או שזה סתם בחירה של היצרן/יבואן ?

פורסם

כן את זה אני יודע samg , תאמין לי שבדקתי פשוט המחיר ללא משאבת מים , השאלה אם יש אלטרנטיבות יש סט טיימינג ב600 שקלים מלא כולל משאבת מים , ויש סטים שעולים לכיוון ה-750 כולל האטם , השאלה מה ההבדלים בעצם בין הסטים.

פורסם
תוכל לקבל אצלנו החלפה לסט מקורי כולל משאבת מים צרפתית ב1050 ש"ח.

אורן

אני מניח שאתה נוהג כפי שקבע המחוקק הישראלי ומציין מחיר כולל מע"מ?

יום טוב גם לך

פורסם

המותחים שלINA,מעולים למנועיNFUמנסיון.רצועה גטס,גודאייר,דייקו כולם מעולות,רק משאבת מים,ממליץ לך לקחת מקורית.

Honda civic eg9 manual 1995

Honda civic es1 manual 2004

הונדה הציתה את הדמיון!

היוםMX5 NC1 כי יש חוויות של פעם בחיים!

פורסם
הפרשים גדולים במשאבת מים, השאלה עד כמה מומלץ משאבות תחליפיות על מקוריות ?

מצטרף לשאלה. אני יעשה טיימינג בקרוב ל206 שלי, אם אחליט להחליף גם את משאבת המים, משאבת מים חליפית תעשה בעיות?

פורסם

תחליפית איכותי, לא תעשה בעיה,פשוט זה רכיב שרגיש במנועים האלו.ואני ממליץ, על מקורית. העדפה אישית שלי נטו. גם הנוזל קירור,חשוב לא פחות.

Honda civic eg9 manual 1995

Honda civic es1 manual 2004

הונדה הציתה את הדמיון!

היוםMX5 NC1 כי יש חוויות של פעם בחיים!

פורסם
תחליפית איכותי, לא תעשה בעיה,פשוט זה רכיב שרגיש במנועים האלו.ואני ממליץ, על מקורית. העדפה אישית שלי נטו. גם הנוזל קירור,חשוב לא פחות.

פשוט כמו שנאמר כאן, יש הבדל גדול במחיר בין המקורית לתחליפית. איך אני יודע אם משאבה X איכותית או לא? יש מקרים שלא רשום עליהם כלום אפילו...

• תוכן חדש...