Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכל תלוי במחיר אם אתה רוצה טוב ומוכן להשקיע כך מהחברות היותר טובות מישלין גוד ייר פירלי לפעמים אפשר לימצוא באותו סכום מותג יותר טוב. אם אתה רוצה איכות בינונית יש לך קונטיננטל קלבר בריג"סטון אם את רוצה סיני יש גוד רייד שהם סיני "סביר" כמו כן שים לב לסימון של הצמיג V אוH אוD זה חשוב

פורסם

^ מה?!

קונטיננטל וברידג'סטון ממש לא חברות בינוניות, וגם לא דנלופ שלמעשה נמצאת בבעלות גודייר וחולקת איתה שווקים.

כל חברה, קטנה כגדולה מציעה דגמים מוצלחים יותר ומוצלחים פחות.

אתה אומר שגוד-רייד צמיג סיני סביר על סמך מה? על סמך השרשור שבו אתה עצמך שאלת לגביהם ונענית שהם לא מומלצים?

מה זה סימון D על הצמיג? מה חשיבותו? ומה שאר האותיות שהתייחסת אליהן ושגם לגביהן שאלת באותו שרשור (ובקצרה - קוד מהירות מינימלי מחייב לרכבים משנתון 2008 והלאה, כפי שמופיע ברשיון הרכב).

פותה"ש - גם פה בפורום היו מספר התייחסויות לצמיג. חפש למשל את התייחסותו של misterb.

פורסם

טום קודם כל תירגע זה לא מקום להיתנגחיות !!דבר שני כן קונטיננטל וברגיסטון לעומת פירלי ומישלין וגודייר הם ביינונים דבר שלישי עבר זמן מאז שהחלפתי צמיגים ונאמר לי מאחרים שגודרייד הוא סיני האומנם אבל יותר מוצלח מהסינים האחרים ועוד דבר תוספים כן יכולים לעזור בטסט מניסיון אבל צריך לעת להישתמש בהם כמו שהסברתי מיקודם אלה אם זה מיקרה קיצוני

פורסם

"ברגיסטון" (ברידג'סטון) וקונטיננטל נחשבים צמיגים מן השורה הראשונה. בדיוק כמו מישלן פירלי וגודייר. הכל תלוי בדגם הצמיג הספציפי.

פורסם

אני לא מתנגח, אני מנהל דיון שבו לכל הצדדים יש אפשרות להגיב, להקשיב, ללמוד ולהתפתח.

כשאתה טוען משהו, נסה לבסס את דבריך על נתונים אובייקטיביים, לא על תחושות שלך (שכך משתמע מדבריך).

למשל אם מסתכלים על מחזורי הכנסות ומכירות - http://www.tirebusiness.com/assets/PDF/TB96426919.PDF

אם מסתכלים גם בנתונים שמופיעים בויקיפדיה (שאני מניח כוללים תת תחומים אחרים שהחברות עוסקות בהן מלבד צמיגי רכבים):

קונטיננטל - הכנסות בגובה 34.5 מיליארד יורו (2014), עם 190,000 עובדים.

ברידג'סטון - החברה נחשבת לגדולה בעולם, עם הכנסות בגובה 3.024 ביליון ין (כמה שזה לא יהיה, ב-2011), עם כ-140,000 עובדים.

מישלין - 21.5 מיליארד יורו הכנסות (2012), כ-110,000 עובדים.

גודייר - 18 מילארד דולר (2014) עם 67,000 עובדים.

פירלי - 6.14 מיליארד יורו (2013) עם 38,000 עובדים בלבד.

כמובן שלכל חברה כזו יש כמה חברות בת או חברות בבעלות שבכללי ניתן להסתכל גם על הכנסותיהן והעובדים שם.

גם אם תכנס לאתרי השוואות וביקורות צמיגים, תמצא למעשה את כל החברות שצויינו עד עתה (למעט גודרייד) בראש החנית, למשל:

http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/

בהמשך, אם תכנס למספר מבחני דרכים שבוצעו לדגמים מסויימים, תמצא התפלגות שונה במקומות הראשונים, למשל:

http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2015-Auto-Express-Tyre-Test.htm

במבחנים אחרים, ישנם מובילים אחרים.

* ענין התוספים בטסט לא קשור לשרשור הזה ולכן לא אגיב לגביו.

פורסם

שים לב שלגודייר יש 3 סדרות שנושאות את השם הזה (ורלוונטיות למידה שלך):

אפישנטגריפ, אפישנטגריפ קומפקט, ואפישנטגריפ פרפורמנס.

כאשר האחרון נחשב לעדיף מבין השלוש ועומד בקנה אחד מול הבלו-ריספונס.

כפי שכבר הוזכר, שים לב לענין קוד העומס והמהירות באם נדרש.

הפרפורמנס לצורך הענין מופיע למכירה באתר היבואן תמורת 391 ש"ח לאחר הנחת פורום (בה"פ מול הנציג) לצמיג.

(הנחה נוספת אם אתה קשור ל"חבר").

פורסם
הכל תלוי במחיר אם אתה רוצה טוב ומוכן להשקיע כך מהחברות היותר טובות מישלין גוד ייר פירלי לפעמים אפשר לימצוא באותו סכום מותג יותר טוב. אם אתה רוצה איכות בינונית יש לך קונטיננטל קלבר בריג"סטון אם את רוצה סיני יש גוד רייד שהם סיני "סביר" כמו כן שים לב לסימון של הצמיג V אוH אוD זה חשוב

אני רק רוצה להבין איפה ממוקם אצלך ה Dunlop מהדגם הספציפי הזה?

פורסם
אני רק רוצה להבין איפה ממוקם אצלך ה Dunlop מהדגם הספציפי הזה?

אני מציע לא להתייחס להמלצות על חברה בלבד, אלא להתמקד בדגם ספציפי כפי ש TOM מנסה להסביר לך.

מנסיוני, אפילו באותו דגם (michlin energy saver) יש תכונות שונות למידות שונות: צריכת דלק B לקוטר 205 וצריכת דלק C לקוטר 195.

נוסע בפריוס 2008

פורסם

כזה גיבוב שטויות לא קראתי כבר הרבה זמן.

• תוכן חדש...