Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף 2003 חוות דעת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב לא קל משקל, לכן ביצועים סבירים, צורך דלק בתצורת המנוע הקטן, בעיות נפוצות משאבת ABS, חיישנים. (מים וגלגלים ) חיישן מצערת.

בדגם הידני מתעוררות בעיות בכבל קלאטצ' (ניתן להחלפה דיי פשוט) ותיבת הילוכים.

תושבות מנוע לא זולות אם אתה לא מעוניין לנוע בטרקטור.

פורסם

פנים הרכב לא מתיישן טוב,פלסטיקים מתקלפים,תקרות צונחות וידיות נשברות

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם (נערך)

היתה לי גולף כזו וגם לאון עם מנוע וגיר דומים. צריכת דלק בנסיעה רגועה- 1:11 בעיר, 1:17 מחוץ לעיר. ביצועים - הרכב לא טיל בליסטי אבל הוא בסדר, לא רע בכלל (תוכל לראות נתוני יצרן באוטו-דאטה וכו').

אמינות: אתה שואל פה על רכב ישן, ורכב ישן זו בעיה לנבא לו אמינות. אני יכול להגיד לך מהנסיון שלי שלמרות שהגולף והלאון חולקות את אותן מכלולים, בגולף הבעלים הקודמים התעלל ולכן אני סבלתי מזה והלאון דווקא היתה מאוד שמורה והציגה אמינות שלא תבייש אף יפאנית וכאן מגיעים לשורה התחתונה - בתקציב שלך תלוי איך תחזקו את הרכב וזה מה שיקבע את האמינות.

רכב שנהגו בו בצורה חוראנית, לא טיפלו בו בזמן ובחלקים איכותיים, לא החליפו רצועת טיימינג, לא תיקנו נזילות בזמן, יבלה הרבה במוסך וישתה לך את הכסף ולא משנה איזה רכב.

יש כמה גולף ביד 2 שכותבים שהן מטופלות במוסך מורשה (לפי מה שהם כותבים, צריך לאמת זאת), שווה לבדוק אבל לדעתי כדאי לך לקנות רכב צעיר יותר כדי להימנע מבעיות.

מהנסיון שלי ה"מחלה" של הרכב הזה זה פלאנג' מים שנוטה להתעוות ולנזול, העלות שלו לא יקרה אבל צריך לבדוק אותו ולתקן כדי למנוע בעיות.

החלפת רצועת טיימינג לא סיפור כזה יקר, בערך 1000 ש"ח במוסך מורשה יבואן (בפולו 1.4 למשל המחיר כפול מזה כי יש 2 רצועות)

מחירי החלקים סבירים, אבל שוב אני חושב שכדאי לחפש רכב צעיר יותר אבל זה כבר שיקול שלך.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

הי,

לפני שנה הייתי במצב דומה לשלך וקניתי גולף 2002 ידנית.

אתה מוזמן לקרוא סיכומים שכתבתי עליה אבל בגדול אם אתה לא מוצא רכב שמור לא הייתי קונה גולף.

סיכום שנה

סיכום ראשוני

אם יש שאלות ספציפיות אשמח לעזור.

MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

פורסם

אני בחור צעיר לכן יהיה לי בעיה לקנות רכב כמו פונטו או גטס שמומלצות פה אני מעדיף מראה צעיר לרכב גם אם זה יהיה קצת פחות משתלם לי.

איך האיביזה באתו שנתון?

פורסם
גם לי נשמע קצת אופטימי ... אולי מדובר על גולף דיזל .

מנסיון של כמה שנים טובות עם גולף ולאון 1.6 ידניות, תחזוקה ברמה גבוהה ולא חוראנית כמו רוב בעלי הרכבים ונהיגה רגועה ולא חוראנית.

ממלאים מיכל מלא, נוסעים, מתדלקים, מחלקים את מס' הק"מ במספר הליטרים.

• תוכן חדש...