Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אל תמנע. סיכוי טוב שהחלפת כנף תעלה פחות (אם אתה משלם) ותצא טוב יותר מתיקון. אם הצבע מקורי - אפשר אולי למצוא כנף בצבע המקורי והנכון, במקום צביעה.

:turn-l:
פורסם (נערך)

הייתי נמנע ככל האפשר מהחלפת כנף.

כנראה שהחלפת הכנף תראה טוב יותר מאשר עבודה של פחח ממוצע.

אבל אני משוכנע שפחח טוב יעלים את זה לגמרי ואז לא יופיע בדוח שמאי "החלפת כנף" שתרתיע חלק מהקונים בעתיד. (כמובן שעדיין יוכלו לזהות את זה בגלל מילוי החומר, אבל בכל מקרה תוכל להראות שזו תאונה קלה בתמונות).

האינטרס של כולם זה להחליף את הכנף חוץ ממך. השמאי ובעיקר המוסך שגם יגבה ממך יותר כסף וגם יעבוד פחות.

עריכה אחרונה על ידי eitanm
שגיאת הקלדה
×
×
  • תוכן חדש...