Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני עומד לרכוש מטבח חדש בפרויקט בו רכשתי דירה.

חברת המטבחים נתנה לי 3 אפשרויות לסוג הדלתות של המטבח.

פורמייקה, פולימר או צבע.

אנחנו כמובן, מעדיפים שהדלתות יהיו עמידות עד כמה שניתן מפגיעות למיניהן וקלות לניקוי.

לכן, צביעה ישירה לא באה בחשבון.

ההתלבטות היא בעיקר בין פולימר לפורמייקה.

מה עדיף?

נאמר לנו שהמחירי הדלתות מפורמייקה ופולימר כמעט זהים.

לכן, זה רק עניין של העדפה.

מומחי הפורום, מה עדיף?

עריכה אחרונה על ידי samg
פורסם

עמידות זה פורמייקה, פולימר נפגע בקלות ולהבדיל מצבע בתנור, אותו עד כמה שידוע לי לא ניתן לתקן אלא רק להחליף דלת קומפלט.

פורסם

הפולימר עדין יותר מהפורמייקה ולכן כדאי לעשות ארונות תחתונים מפורמייקה ועליונים מפולימר

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אם הפורמייקה עמידה יותר מהפולימר למה לבחור בו לדלתות עליונות? יש לו יתרון כל שהוא על הפורמייקה?

לנו יש מטבח בן 10 עם דלתות פורמייקה עליון + תחתון בצבע פנינה והם נראות כחדשות גם היום.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

הסיבה שאנשים בוחרים בפולימר הוא לרוב מסיבת ניראות ומחיר זול יותר מעץ וצבע בתנור, בדרך כלל הדלת מגיעה עם הטבעה מסויימת שנותנת LOOK אחר למטבח.

במטבח בדירה הראשונה עשינו פורמייקה ויש לה יתרונות רבים מאוד, מעמידות, קלות בניקיון ומבחר אדיר של צבעים .

במטבח שהורי עשו לפני כ3 שנים הם בחרו בפולימר בגלל הדוגמה שבדלת, מכות שגרמו ל"פצע" בדלת לא ניתנות לתיקון.

בדירה הנוכחית שעברתי עשיתי דלת עם דוגמת פרובנס בצבע בתנור, אמנם עדין יותר לדעתי מפולימר אבל לפחות ניתן לתקן פגמים שנוצרים.

פורסם

מתעלק על השרשור. אני עומד מפני התלבטות דומה ובגלל שלא רצינו דלתות חלקות לא בחרנו בפורמייקה למרות שממה שהבנתי היא אכן יותר עמידה. למי שיש מטבח צבוע בתנור רציתי לשאול אתכם איך הוא שורד? ואם צריך תיקונים איך מתקנים, עם מברשת צבע?

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

לי יש מטבח צבוע בתנור כ 4 חודשים.

עד כה הספיק לקבל מכות במקומות לא קריטיים כך שלא ראיתי לנכון לתקן אבל אין ספק שסף הרגישות של הדלת היא גבוהה מאוד למכות.

מצד שני, הרבה יותר יפה ומרשים מפורמייקה לטעמי(כשאני אומר לטעמי התכוונתי לטעם אשתי), החט ועונשו :lol:

פורסם

יש אפשרות נוספת.

(כמעט כל) חברות המטבחים מציעות היום חזיתות מפראפן, שהוא חומר אקרילי מלא (ז"א שכל עובי הדלת הוא באותו צבע) מה שמבטיח עמידות לשריטות (כלומר, זה לא שהוא לא נשרט, אבל זה במקרה הגרוע נראה כמו סווירלים על צבע של רכב, כי הצבע נשאר זהה) , וגם מאפשר חריטות והטבעות של דוגמאות, ידיות חרוטות/שקועות וכו'.

אפשר לקבל אותו בכמה דרגות ברק, ובמגוון של צבעים (שתלוי בחברת המטבחים שלכם).

החסרון הגדול ביותר של החומר הוא עיוותים. בעיקר בפאנלים גדולים (כמו נניח דלת של מזווה נשלף), עלולה להווצר עקמומיות במשטח כולו.

מותגי הפראפן הנחותים גם מצהיבים מעט בגוונים הבהירים. אם בוחרים בחזיתות מהחומר הנ"ל, רצוי לעבוד עם מותג אירופאי מוכר, ולא עם פלטות סיניות נחותות, כדי להמנע מהבעיות הנ"ל.

מטבחי סמל עובדים עם גלוסיסטון המצויין, דקור עובדים עם ניולק ופוגנפול עם מותג גרמני כשלשהוא.

בשימוש מושכל, ובמטבח בעיצוב "מודרני" החומר מומלץ.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

• תוכן חדש...