Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צר לי לאכזב אתכם אבל מח גיר מחליפים גם בטויוטה.

אצלי בקורולה הרובוטית (ז"ל) החליפו את המח גיר שבוע לפני תום האחריות אחרי 3 שנים, חסכו ממני הוצאה של בערך 3K.

את החלפת הקלאץ לא חסכו ממני והחליפו אחרי 5 שנים ו- 100KM בעלות של 3K..

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

במה בדיוק אתה מאכזב אותנו? בזה שיש עוד חברות חוץ מ VAG שמתקינות מערכות בוסר לא בדוקות ומתגלחות על חשבון הקוחות?

על זה נאמר, "צרת רבים..."

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
במה בדיוק אתה מאכזב אותנו? בזה שיש עוד חברות חוץ מ VAG שמתקינות מערכות בוסר לא בדוקות ומתגלחות על חשבון הקוחות?

על זה נאמר, "צרת רבים..."

אמרת הכל,

אני מחכה למנועי הטורבו שיתחילו להגיע מהיצרנים היפנים והקוריאנים בקרוב (הם לא הולכים לוותר על השוק האירופאי) וניראה איזה תקלות יהיו להם, גם הם מתחילים בוסר

קובי

:-)

פורסם

דווקא מכל מגוון הטכנולוגיות החדישות הבילתי בדוקות, לטורבו עצמו אין בעיות אמינות/ תקלות.

פורסם
דווקא מכל מגוון הטכנולוגיות החדישות הבילתי בדוקות, לטורבו עצמו אין בעיות אמינות/ תקלות.

כי זו לא בדיוק טכנולוגיה חדישה.. השתמשו במגדשי טורבו עוד במלחמת העולם השניה..

יום טוב גם לך

פורסם

הוא שאמרתי (אבל אולי לא התנסחתי ברור), הטורבו לא חדש וגם לא בעייתי.

פורסם
הכל "תוקן" גם זלילת השמן של מנועי הקונצרן "הדגול"?

גם התפוצצויות הבוכנות?

ולא נדבר על הגיר "המהולל" כל כך שמעביר באלפית השנייה הילוך, אך עושה זאת שבועיים ברציפות, לפני שקורס.

תן לחובבי הקונצרן לחשוב שהמוצר שלהם מושלם, הולכים על עיוור אחריו.

קצת קשה להעביר נימה באינטרנט אבל רשמתי בציניות את התגובה ההיא .

בהחלט אני מסכים עם זה שכל חובבי הVAG מנסים לשכנע את עצמם שהמותג בסדר

בזמן שהם נוסעים לעבודה ברכב חלופי שקיבלו .

Audi A3 8L

פורסם

אפרופו גירים ויפנים,

אני מכיר טוב מאד גם מאזדה לאנטיס שצריכה כל יום עבור התחלת תנועה לחיצת גז של בערך 5 דקות (תלוי בעונה)

כדי שהגיר האוטומטי שלה יבין "שהכל בסדר" ויועיל בטובו להתחיל בנסיעה.

הרכב יד 00 וטופל כמו שעון יפני באותו מוסך מורשה, כנראה שגם בעולם האוט' לא הכל מושלם..

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

מנסיוני על יפניות מעולם לא היו לי בעיות עם תיבות פלנטריות לאורך הרבה מאד שנים. בהחלט יכול להיות שיש בעיה כל שהיא ברכב שלך אבל זה בוודאות לא מיצג את המצב בכללי. אם אני לא טועה, התיבות הפלנטריות אמינות ושורדות לאורך הרבה שנים עם אפס תקלות, ללא תלות בדגם הרכב וארץ היצור.

פורסם

לדעתי זה המישפט שהכי מתאים לרוכשי מכוניות מבית VAG:

fool-me-once-shame-on-you-fool-me-twice-shame-on-me.jpeg

האם יש מידע על היקף התלונות בנושא לדגמי 2014 והלאה?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אצלי בקורולה הרובוטית (ז"ל) ..

אני מכיר טוב מאד גם מאזדה לאנטיס שצריכה כל יום עבור התחלת תנועה לחיצת גז של בערך 5 דקות (תלוי בעונה)

..

אתה פשוט מצחיק!

אני לא יודע איזה מסר אתה מנסה להעביר אבל אתה מכיר טויוטה אחת ולנטיס אחת (ברצינות הבאת אוטו מלפני עשור וחצי בתור דוגמא?) אבל אני מכיר 50 אלף בעלי VAG שתובעים את היצרן...

וזה רק בארץ ורק בין השנים 2010-12.

פורסם

דבר ראשון עוד לא תובעים, נמצאים בשלב הבקשה להכרה.

אין בעולם רכב שאין לו תקלות או "מחלות" כמו שקוראים להם, בדקת איך היצרן מתמודד עם הבעיה בחו"ל? לא תמיד היבואן בארץ יודע מה לעשות.

אני אתן לך דוגמה אישית שלי, הפורד f 350 2008 מותקן מנוע אינטר ולא מנוע פורד (לצערי) היו לי הרבה תקלות של צריכת דלק וניקוי עצמי של המערכת, הגעתי למצב של 1 ל 3!!! כל כניסה למוסך נענתה ב.... כן ניחשתם נכון "זאת המחלה של הרכב" ואת זה קיבלתי ממוסך מורשה!! עד שחפירה קטנה בפורומים בארה"ב גילתה ש 1. התקינה של השמן שהמוסך המורשה משתמש לא נכונה. ו 2. שהיצרן הוציא קמפיין (ריקול לא בטיחותי) לחזק ולהחליף חלקים במערכת הטורבו והדלק.

רק אחרי איומים בתביעה הם ביצעו את הקמפיין ועד היום הכל תקין.

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
צר לי לאכזב אתכם אבל מח גיר מחליפים גם בטויוטה.

אצלי בקורולה הרובוטית (ז"ל) החליפו את המח גיר שבוע לפני תום האחריות אחרי 3 שנים, חסכו ממני הוצאה של בערך 3K.

את החלפת הקלאץ לא חסכו ממני והחליפו אחרי 5 שנים ו- 100KM בעלות של 3K..

מח גיר טיוטה עולה 3 אלף ובאוקטביה 8 אלף! למה ככה?

• ספונסר פורום
פורסם

מכטרוניק ל DSG7 עולה נכון להיום 5500 שח לפני מעמ .כולל הרכבה שמן ומעמ זה אכן מגיע ל 8000 .

התיבה הגרועה של הטויוטה שלא ראיתי גרועה ממנה מבחינת התיפקוד, מצויידת רק במצמד אחד .

בתיבה DSG7 המכטרוניק הוא מכלול הכולל בתוכו את המחשב של התיבה, את האקטואטור של מזלגות השילוב ,

וגם מפעיל את המצמדים.

בתיבה של הטויוטה אני חושב שהמוח המדובר מפעיל רק את מזלגות השילוב ואולי גם את המצמד

אבל המחשב הוא חיצוני ולכן לדעתי ההפרש במחיר היחידה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
אפרופו גירים ויפנים,

כדי שהגיר האוטומטי שלה יבין "שהכל בסדר" ויועיל בטובו להתחיל בנסיעה.

הרכב יד 00 וטופל כמו שעון יפני באותו מוסך מורשה, כנראה שגם בעולם האוט' לא הכל מושלם..

שכחת רק לציין כמה הרכב עבר עד שהתחילו תקלות בגיר..

לי הייתה לאנטיס שעברה שיפוץ גיר אחרי k170 אני חושב שזו כמות קילומטרים שמכבדת גיר לרכב משנת 2000.

שלא נדבר על המנוע שעבר 200k כשהרכב נמכר והיד ?? אואו הייתה עוד נטועה.

שלומי

• תוכן חדש...