Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום ראשון בבוקר האוטו לא מניע ומראה על בעיה בתיבת ההילוכים.

מוקדם יותר היום התקשרו אליי מצמפיון להודיע שהבעיה היא במטכרוניק ובמסגרת האחריות הוא יוחלף.

אני לתומי חשבתי שהבעיה המדוברת נתגלתה כבר לפני כמה שנים טובות בדור 6, מאז היה ריקול ובזה נגמר הסיפור.

הגיוני שגם בדור 7 ( שנתון 2013 ) עדיין קיימת אותה הבעיה ?

פורסם

גיר dq200 ידוע כבעייתי.

אמנם היצרן משפר אותו באופן מתמיד וכיום הוא יותר טוב מהגרסאות הקודמות, אך האמינות זאת עדיין הנקודה החלשה שלו.

If you can't go fast with 90hp, 900hp won't help you. © Bob Hall

פורסם
מה פתאום איזה בעיות יש בDSG הכל "תוקן" אי שם ב2012-3.

הכל "תוקן" גם זלילת השמן של מנועי הקונצרן "הדגול"?

גם התפוצצויות הבוכנות?

ולא נדבר על הגיר "המהולל" כל כך שמעביר באלפית השנייה הילוך, אך עושה זאת שבועיים ברציפות, לפני שקורס.

פורסם (נערך)

לאלה שבטוחים שהכל תוקן בגיר מזמן אז נסעתי עם מישהו שהחליפו לן את הגיר אחרי שנה. הרכב מודל 2014

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
לאלה שבטוחים שהכל תוקן בגיר מזמן אז נסעתי עם מישהו שהחליפו לן את הגיר אחרי שנה. הרכב מודל 2014

תן לחובבי הקונצרן לחשוב שהמוצר שלהם מושלם, הולכים על עיוור אחריו.

פורסם

אתה סתם מתלהם, פיספסת את הציניות שבהודעה שלו.

היית אמור לשים לב אליה עפ"י המרכאות שבהם מופיע ה"תוקן".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ההתנכלות שלך לא מועילה לדיון ולא לפותח הנושא הודעה אחת צינית מספיקה.

פורסם

לך תסביר את זה לעשרות אלפי נהגי המוניות אצלנו.{שרובם עם DSG}.

אני עובר כמדי יום, ליד מוסך טויוטה. המוסך תמיד מלא + רכבים מסביב עם כרטיסי עבודה בחלון.

בעולם קיים "גם" גיר ידני. נסה לנסוע פעם, ותגלה מה הפסדת.

פורסם
יום ראשון בבוקר האוטו לא מניע ומראה על בעיה בתיבת ההילוכים.

מוקדם יותר היום התקשרו אליי מצמפיון להודיע שהבעיה היא במטכרוניק ובמסגרת האחריות הוא יוחלף.

אני לתומי חשבתי שהבעיה המדוברת נתגלתה כבר לפני כמה שנים טובות בדור 6, מאז היה ריקול ובזה נגמר הסיפור.

הגיוני שגם בדור 7 ( שנתון 2013 ) עדיין קיימת אותה הבעיה ?

אם הודיעו לך שמחליפים באחריות, מה אכפת לך? אתה מקבל גיר חדש לחלוטין לאוטו בן שנתיים עם אחריות מפה עד לונדון. אני חושב שהרבה היו מסכימים לדייל כזה.

פורסם
אם הודיעו לך שמחליפים באחריות, מה אכפת לך? אתה מקבל גיר חדש לחלוטין לאוטו בן שנתיים עם אחריות מפה עד לונדון. אני חושב שהרבה היו מסכימים לדייל כזה.

א. אני לא מקבל גיר חדש , אני מקבל "מוח" גיר חדש

ב. נתקעתי עם האוטו והפסדתי חצי יום עבודה

ג. האוטו תקוע במוסך מיום ראשון ועדיין לא מוכן

בכל מקרה , לפי הכתבה שקראתי בYNET לא מזמן על התביעה היצוגית , דובר על זכאות לשנתונים 2008-2012

מה עם מכוניות חדשות יותר שכמו שאנחנו מבינים עדיין סובלות מאותם הבעיות ?

דרך אגב בקשר לויכוחים שלכם , זה שהאוטו אולי פחות אמין עם הבעיות המדוברות , זה עדיין לא אומר שבתור אוטו החווית נהיגה שלו מדהימה .

פורסם

1. אכן, גם בהתיחס לאוטו בכללו וגם בהתיחס לשילוב ה TSI+DSG, כאשר הוא עובד, הוא עובד מ-ע-ו-ל-ה!

השאלה היא האם אתה מאלה שנתקעים בצד הדרך פעם, פעמיים, שלוש עם רכב חדש ואומר "שטויות, כשזה עובד זה פנטסטי", או שאתה מאלה (כמוני) שעל התקיעה השניה הייתי מיד מפרסם את הרכב למכירה (כמובן לאחר תיקון התקלה).

2. כמו שאמרו בציניות, ב 2014 אתה לא זכאי לכלום, "כל הבעיות כבר תוקנו"...

אני במקומך הייתי פונה לתובעים ולא רק מבקש להצתרף אלא מעודד אותם לנסות להרחיב את גבולות הגיזרה של התקלה כי ברור לחלוטין שהיא אכן צומצמה אבל בטח ובטח לא נעלמה ולא תוקנה במלואה.

3. לא בא לבאס, אבל ברגע שהבעיה הזו מרימה ראש, לא תמיד היא נשארת מתוקנת. עושה רושם כאילו האשם הוא לא באמת במח אלא במשהוא אחר בגיר שדופק את המח כי אני מכיר רכבים שהחליפו מכטרוניקס פעמיים, שלוש ואפילו ארבע פעמים.

איזה דיל נהדר!

1. קודם כל, נתקעת בצד הדרך, ברכב חדש לחלוטין! איחרת לפגישה, הזעת כמו סוס, עד שבא הגרר ולקח את הרכב למוסך.

2. האוטו במוסך מספר ימים ואתה בלי אוטו.

3. הגיר לא "חדש" אלא פתחו את הגיר והחליפו בו רכיבים. ביצעו לך "ניתוח לב פתוח" מבלי שאתה יודע את טיב העבודה.

4. בכל בדיקה לפני מכירה תקבל מהיום הערה "פתיחת גיר".

5. אחריות מפה עד לונדון? תרשה לי לגחך. אחת מהאחראויות הגרועות ביותר בישראל! אגב, אם אני לא טועה, בשנתון הזה האחריות על הגיר היא כבר רק שנתיים ולא חמש, כי הריי "כבר פתרו את הבעיה".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

"מה אכפת לך?"

אתה רציני?

אם אתה מחפש עכשיו רכב ועומדים לפניך 2 אקזמפלרים מאותו שנתון ואותו דגם:

אחד עבר החלפת/שיפוץ/התקנת גיר/מנוע (החלק כמובן מחו"ל והעבודה התבצעה במוסך בארץ הקודש)

והשני עם מנוע וגיר מקוריים ומטופלים מיום הרכישה.

את מי תיקח? ובאיזה מחיר..?

שלומי

• תוכן חדש...