Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפים לפסיכומטרי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

היתרון הגדול בשיטות שמלמדים שם הוא שגם אם אתה לא יודע לפתור את השאלה, אתה יכול משמעותית לצמצם את התשובות והסיכוי שלך לענות נכון גדל משמעותית.

לדעתי, אם אתה יודע מה אתה רוצה ללמוד ומה הציון שצריך כדי להתקבל - אל תהרוג את עצמך מעבר לזה ואל תשאף להיות אלוף הפסיכומטרי של המדינה. יהיה לך מספיק זמן בלימודים לאנוס לעצמך את החיים.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אוצר מלים בעברית כבר מזמן אינו בעל משקל במבחן הפסיכומטרי. כל מי שאומר להשקיע זמן בללמוד מלים בעברית - אין לו מושג ירוק.

בגדול-מה שניקו אמר. אוצר מלים באנגלית לעומת זאת -חשוב ביותר!

גילוי נאות :אני מדריך פסיכומטרי כבר יותר מעשור.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

אני מאמין שכל מי שאמר לו לשנן מילים התכוון למילים באנגלית. בלי לדעת מילים וחוקים בסיסיים אין מה לנסות לגשת לפרק הזה אפילו, הכל יהיה בגדר ניחושים.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם (נערך)

אגב מכונים וזה, יש לי המלצה בשביל מי שעוד בקטע של פסיכומטרי וחושב שזקוק לקורס, אפילו כקורס שני בשביל להצליח בפעם שנייה.

ישנו ארגון אשר נקרא "רפואה לעם". מדובר בסטודנטים לרפואה אשר פתחו ביוזמה להנגיש לימודי רפואה לכלל שכבות האוכלוסיה, וכך הם יצרו קורסים לשיפורי בגרות, פסיכומטרי ומיונים שונים בהתנדבות מלאה. מחירו של קורס כזה או אחר הוא נגזרת של השכירות ועלויות החומרים. המחיר לקורס פסיכומטרי למשל הוא 620 שקלים.

הנטייה הראשונית היא לחשוב שזה על חשבון המורה, אז תדעו שלא כך הדבר. המורים כולם בעלי ניסיון בהוראה וישנם מדריכים שלימדו ביואל גבע, קידום ושאר מכונים מובילים. מדובר באנשים שמתנדבים פעמיים בשבוע למען מטרה חשובה, הנגשת חינוך.

השם "רפואה לעם" לא באמת משמעותי, ונוצר רק בגלל מטרת היוזמה הראשונית. כיום, ישנם תלמידים שרוצים ללמוד מגוון של מקצועות בקורסים. מה שאני מנסה לומר זה שלא חייבים לרצות ללמוד רפואה כדי להירשם לקורס.

הרשמה לאתר לא כרוכה בשום התייחבות, ומי שנרשם מקבל המון פרטים למייל. אני ממליץ עליהם בחום.

http://refualaam.com/site/inf/3

מיילים ששלחו תלמידים אחרי המבחן ניתן למצוא כאן:

http://refualaam.com/site/rate/psychometry

לתשומת לבכם, אם החלטתם שאתם כן רוצים לשלם ולשמור מקום בקורס, התשלום מתבצע אמצעות פייפאל בלבד.

בנימה אישית - גם אם לא נרשמתם, אשמח אם תפיצו את המסר. פייסבוק, מייל לא יודע מה. מדובר ביוזמה חשובה שעשויה לעזור להמון אנשים מכל שכבות האוכלוסיה. בגלל שמדובר בארגון התנדבותי, אין להם באמת שיווק כל שהוא מלבד אנשים, אז בבקשה ממכם, בקדישו דקה ותנו איזה פוסט בפייסבוק, אולי מישהו ישים לב.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

אני אומנם רק בן 18, ואת הפסיכומטרי עשיתי בלי ללמוד המון.

אבל אוכל לתת כמה טיפים, אוצר מילים באנגלית, ללמוד כמה שיותר, כבר מעכשיו.

תגיע לקורס מבוסס עם אוצר מילים והכל ילך בקלות, הפרק באנגלית מאוד קל לאדם עם אוצר מילים טוב.

בכמותי- בקורס תלמד את הטכניקות ודרכי הפתרון הפסיכומטריות, הצבה וכד'.

כעת תלמד את כל הנוסחאות ואת כל הדברים ששכחת ''תסיר חלודה'' כדי שתגיע לקורס עם קו מיושר ולא תתעסק בהשלמת חומר של כיתה ט'. המתמטיקה לא הייתה קשה לי במיוחד, אבל אני בא עם בסיס חזק.

בעברית, אומנם אני לא למדתי כלל את המילים ברצינות והגעתי לקרוב ל150 במבחן, אבל אם אין לך אוצר מילים נרחב, כדאי שתעבור על זה, די קליל, יעזור באנלוגיות. יש 6 בכל תחילת פרק.

כל שאר העברית זה בעיקר הסקת מסקנות וקטעי קריאה קצרצרים.

הכי חשוב, אני בפסיכומטרי שלי מאוד נלחצתי, בסימולציות קיבלתי ציון מאוד גבוהים ובמבחן האמיתי נפלתי מאוד. למרות שללימודי משפטים זה היה מספיק (קיבלתי 670).

אל תלחץ, תעשה את זה בקלות.

גילוי נאות למדתי בקידום, קורס תיכונים (שנחשב למושקע הרבה פחות)

עריכה אחרונה על ידי Anarchy

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין במפץ הגדול? מזל טוב, גם לך יש תאוריה דמיונית. :-P

• תוכן חדש...