Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

האימפרזה זה רכב מיושן ,ביצועים חלשים, צריכת דלק מוגברת ועיצוב משעמם (כמעט הכל נכון גם לגבי הB4) . האמינות אולי מוכחת אבל לקניין הישראלי יש המון אופציות עדיפות באותם סדרי גודל של מחירים ואולי סמלת מבינים שיש מקרים שבהם אין טעם להתאמץ בשיווק אגרסיבי במותג גווע ( למרות שראיתי כמה פעמים פרסומות של סובארו בטלוויזיה) ועדיף להשקיע במוצרים היותר מלהיבים. כרגע לדעתי הדרך היחידה למכור B4/אימפרזה היא לתמחר אותן כקטגוריה אחת מתחת ולחכות שסובארו יתאפסו על עצמם.

עריכה אחרונה על ידי Mjko
  • תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מצטער, לא היה לי כח לקרוא את כל קודמי אז אולי אני חוזר על דברים שנאמרו.

מכיוון שהייתי בדיוק שבוע לפני באירוע של במוו (שלדעתי היה מעולה), יש לי נקודה להשוואה.

אני מבין שמדובר באירוע מכירות עבור רכבים ספורטיביים, לכן אני שופט את האירוע תחת שתי נקודות.

1. אירוע / הפקה

2. האם קיבלתי מענה למה שמעניין אותי.

התכנון היה לקוי לדעתי בכמה נושאים:

• לא הייתה חניה - לחנות במרחק הליכה גדול, על השוליים בצפיפות, כאשר קיים סיכון שידפקו לי את הרכב הוא לא הדבר האהוב עלי, לכן ברושם הראשוני כבר נכשלו.
  • כיבוד סביר ולא מעבר, אמרתי ששבוע לפני הייתי באירוע של במוו, שם בתור "אירוע" היה קייטרינג עם אוכל שהיה לטעמי, שתיה קלה חופשית עם ברמנים, לעומת האירוע של תלתן שבתכלס היו מים, פירות, כיבוד קליל.
    לכן שוב יצאתי מאוכזב כי באתי עם ציפיות למשהו דומה.
  • תור ארוך מדיי - זמן ההמתנה היה ארוך מדיי לטעמי, היה קטעים שחשבתי שכבר לא שווה לחכות.

רכבים / נהיגה:

• בתור אירוע "תלתן" אני מבין שהביאו רכב רגיל כי זה ה"אדום" המיוחד, אבל יש אנשים שקיבלו לנהוג ברכב הזה, כלומר רצו לנהוג על תלתן וקיבלו דגם רגיל, מה הקשר?
  • ברמה האישית, ג'ולייטה תלתן היא אחת האפשרויות שלי לרכב (מתכנן להחליף סביב מרץ), עניין אותי לדעת איך היא מתפקדת במין ג'ימקנה, גם אם זה רק לכמה הקפות בודדות, בפועל קיבלתי לנסוע על המיטו, שהיא בכלל לא אופציה לקניה ולא מעניינת אותי, כלומר מעניינת אבל לא בשבילה באתי. לכן גם פה נכשלו מבחינתי.
  • אהה כן, וקיבלתי רק הקפת היכרות והקפה בודדת.

לטובה, זה טוב שהביאו מדריכי נהיגה שישבו עם האנשים ברכבים, ככה הם לא "מפחדים" כמו שחלק מסוכני המכירות עלולים לפחד ונתנו לאנשים יד יחסית חופשית לנהוג בקצב שהם מסוגלים.

פורסם

אני קצת מופתע שאנשים הופתעו. לא הייתי טורח להגיע לארוע הזה (גם אלמלא הספקתי כבר לנהוג בג'ולי תלתן) כי כשמפרסמים מעל ראש כל ברוש הזמנה פתוחה לציבור לבוא ל"ארוע נהיגה", ובכן, אי אפשר ממש לצפות ל-20 דקות על המסלול, נכון? הרי ברור שזה ארוע המוני, כלומר תורים (קצרים יותר או פחות, אבל עדיין תורים), כלומר סיבוב וחצי בין 3 קונוסים במקרה הטוב, ולצאת עם תחושה שעדיף היה להשקיע את ה-3 שעות הללו במשהו מעניין יותר. מי שהגיע וציפה למשהו אחר, כנראה קיבל את מנת האכזבה הראויה.

למען הסר ספק - אני לא מצדיק את סמל"ת ואני לא חושב שיש טעם להרים ארוע שגם להם אמורות היו תוצאותיו להיות ידועות מראש. אם הם רצו לחשוף את הדגמים לקהלים חדשים, היה עדיף לו עשו פרסום מפולח יותר והיו מגיעים לקהל יותר מצומצם ויותר רלבנטי (אני מניח שהרבה מהמשתתפים היו "סתם חבר'ה", בלי לפגוע באיש, שרצו סיבוב על אלפא ולא יקנו אחת גם בעוד עשרים שנה). אבל כשעושים גם טועים, סמל"ת עשו הרבה ארועים מוצלחים בשנים האחרונות, הפעם פיקששו, לא נורא.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

להגיד למה ציפיתם ומגיע לכם שהתאכזבתם זה לא רציני, לא רציני בדיוק כמו ההתנהלות של ההפקה (לפי העדויות בשרשור הנ"ל וגם מעבר לדפי הפורום).

מספר ממכרי נכחו גם באירוע של ב.מ.וו וגם באירוע של אלפא שבוע לאחר מכן. הקונספט של האירועים היה זהה, כנראה שהם ציפו לאותה החוויה (אולי אפילו מעניינת יותר כי הרזומה של סמל"ת אמור להיות עשיר יותר באירועים מוצלחים ללקוחות מאשר של יבואן שממוקד ליסינג בעיקר).

שני האירועים פורסמו בפומבי ולא נדרשה שום סיסמא סודית כדי להירשם לאחד מהם, רק שם+טלפון+כתובת מייל. בב.מ.וו הייתה אפשרות להירשם לנסיעה על רכב ספציפי שמעניין אותך (ככה שמי שנרשם מראש ל235m נגיד נהג בה ולא ב118) מי שלא בחר בעת ההרשמה אבל ביקש נסיעה ב120 למשל לא נשלח ל118 במקום. באלפא, אם זכרוני אינו בוגד בי, הובטחו 2 נסיעות, אחת על ג'ולייטה ואחת על המיטו, בפועל? אנשים שהתעניינו בג'ולייטה מצאו את עצמם נוהגים במיטו ומתייבשים בצל בזמן המתנה לנסיעה על רכב שמעניין אותם, לפעמים גם המתנה לשווא.

שמעתי שנרשמו 200 אבל כל אחד הגיע עם חברים, מה הבעיה להודיע לאותם החברים שקודם כל הנרשמים והשאר על בסיס מקום/זמן פנויים? נכון שאם מגיע לקוח פוטנציאלי אתה לא רוצה לאכזב אותו, אבל קודם כל תעמוד בהתחייבות שלך למי שנרשם ולא למי שתפס טרמפ על הדרך.

בשורה התחתונה, ברור שכל אחד היה שמח לקצת יותר "זמן מסלול" אבל עובדה בשטח שאפשר להוציא את *אותו הלקוח* מרוצה מאותו קונספט של אירוע.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

גם אלי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...