Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי ונהנתי - נהגתי בכוונה על המיטו.

נכון שלא עמד בציפיות - 2 הסיבובים לא היו מספיקים. בהחלט לא מספיקים.

אבל הבעיה היתה הארגון הכולל - החברה שהפיקה את הארוע נכשלה ובגדול. זה לא רק בגלל שבאו הרבה אנשים. גם אם היו באים מעט אנשים הארוע לא היה מושקע מספיק ומנוהל מספיק.

ארוע ההשקה של מיני 5 דלתות התעלהעל הארוע הזה הכל האספקטים הלוגיסטים.

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

ההתרשמות האישית שלי מהאירוע הוא, שהיה אירוע ממש נחמד, שמחתי שקיבלתי הזמנה לאירוע ועוד על כך שהתאפשר לי לעשות נסיעת מבחן (סוג של מסלולון נהיגה), וכל זה עוד בחינם.

אז מה היה לנו ?

כאשר מגיעים למקום מבצעים הרשמה קצרה, לאחר מכן מקבלים מספר (תור) שמאוחר יותר מבצעים נסיעה על אחת המכוניות של התלתן ירוק, המיטו או הג'וליטה. לאחר מכן אפשר להמשיך להסתובב במקום, כאשר במשך כל האירוע מוצעים למבקרים שתיה ונשנושים חינם.

כאמור מהרכב לא ממש ניתן להתרשם בנסיעה כל כך קצרה, אבל כן אפשר לקבל מושג בגדול. הרכב שאני נהגתי עליו הייתה המתיחת פנים של הגולייטה תלתן ירוק, רכב לא רע בכלל, מהמם מבחוץ נחמד מבפנים, בעל אחיזה לא רעה בכלל, הגרסה שאני נהגתי עליה היתה רובוטית.

לסיכום:

כמו שאמרתי לי באופן אישי היה ממש נחמד (בהמשך הבנתי שהיה קצת פחות - בגלל התורים הארוכים). סה'כ אני חושב שארועים כאלו הם מבורכים, וחבל שעוד חברות לא עושות אירועים כאלו.

קצת תמונות:

1bfe4715a97cbec525843639c304af42.jpg

911e2e12c9a77fa8f56ba07f67fa7ecd.jpg

be07f63719de7bda35dca1cb26673d92.jpg

b215975db39e7025ede15716bc956e21.jpg

עריכה אחרונה על ידי Morfium

האבולוציה שלי:

Polo GTI 2013 -> Peugeot 208 GTi 2016 Manual

Mazda 3 2012 -> Seat Leon FR DSG 2010 -> Chevrolet Spark 2013

Peugeot 309 Manual 1991 -> Toyota Corolla (1992) automatic -> Mazda 3 2009

פורסם

גם אני הייתי, הגעתי ב9 כמו שאמרו, קיבלתי מספר 1059, חיכיתי כמה זמן, הרגיש כמו כחצי שעה אבל לא הסתכלתי על השעון בכלל.

בחניה היה קצת בלאגן, אם היו שמים מישהו שיחסום את המעבר איפה שנגמרה החניה הפנויה לא היו צריכים לעשות רוורסים המוניים כמו שהיו שמה, אבל לא נורא כולם שמה אוהבי נהיגה ולכן זה הסתדר מהר.

בפנים היה צל ומאווררים עם מים קרים והיה נעים כמה שאפשר במקום פתוח, היה שתיה שייקים וכו'.

בזמן שחיכיתי ראיתי אחרים נוהגים, שמעתי צמיגים צורחים ודיברתי עם כמה אנשים.. לא נורא כל כך לחכות קצת!

וגם היה באמצע "הופעה" קטנה של און מדגים יכולות עם הג'ולייטה האפורה תוך כדי שמישהו מסביר במיקרופון מה רואים.

עכשיו הגיע תורי, יצא לי הג'ולייטה הלבנה. המדריך שם לי במצב ידני כי כל השנים שאני נוהג נסעתי באוטומט פעם אחת. מתחילים לנסוע, המדריך ישר מדרבן לשים פול גז, לא שהיו לי תוכניות אחרות, אמר גם מתי לבלום כדי שזה לא יהיה מוקדם מדיי בטעות ונתן לי המלצה עם ההגה איך לא להכנס לאנדרסטיר בסיבוב פרסה אבל לא כל כך היה לי הזדמנות לנסות את זה הרבה פעמים וללמוד באמת.

יש מלא כוח, אין זווית גלגול האוטו מקשיב לי כמעט לגמריי, היה ממש כיף למרות שב4 סיבובים שהמדריך נתן לי לא יכולתי להסיק מסכנות כלשהן, רק לקבל טעימה ולרצות לעשות קורס נהיגה יותר.

לא כל כך אהבתי את האוטומטי הזה, לא הייתי סגור על איזה הילוך אני כשהעברת הילוך זה סך הכל לחיצה, בידני מרגישים.. חבל שאוטו ספורטיבי בא רק עם דבר מיותר כזה. (מכיר את הטענה שרובוטי יותר מהיר, אבל למי אכפת?)

גם חבר שלי שלאחרונה שיכנעתי לקנות מיטו טווינאייר בא ונהג ונהנה מאוד.

עכשיו לכל מי שיוצא לו לנהוג הרבה במסלולים ובמכוניות יותר מעניינות כמו חלק מהמגיבים כאן שלא היו מרוצים בכלל, חשוב לבןא עם ציפיות מתאימות. זה בסך הכל היה אירוע עם הרשמה חופשית, אי אפשר לבוא ולצפות שיהיו שמה 10 אנשים וכל אחד ינהג חצי שעה. אני בטוח שלמטרה רצינית יותר אפשר לקחת את הרכב הדגמה, האירוע היה בשביל בעלי ידע ממוצע בנהיגה ולא משהו הארדקור.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
אני חושב שלא מעט אנשים החליטו, משום מה, שמדובר על אירוע נהיגה.

מה זה הקשקוש הפלצני הזה?

אלפא רומיאו לוקחת אתכם עד הקצה! בואו לבחון את הגבולות שלכם באירוע נהיגה ספורטיבית על דגמי תלתן ירוק, 19/6 פארק יקום. מספר המקומות מוגבל

אירוע נהיגה ספורטיבית. ככה זה הוגדר ולזה אנשים נרשמו.

בפועל היה זה הפנינג משפחות בסגנון של יום גיבוש בחברת היי טק מצויה. במיוחד לקראת הצהריים בשעה שאני הייתי שם.

פורסם

ההענות היתה גדולה משציפו, סמל״ת מבלי להתבלבל כמו ישראלים טובים עשו אובר בוקינג מטורף מה שהפך את הארוע לבלתי נסבל, לבסוף גם אני התייאשתי ועליתי לסיבוב על המיטו, רכב פח, הגולף mk4 2.0 אוטו שהיתה לי פעם הרגישה חזקה יותר, דרייב ארט ואון עשו כמיטב יכולתם לתת לכולם להנות ועל כך מגיע להם ברכות על המאמץ. לקצה לא הגענו, רק ליקום

פורסם

זה די מאוס הקטע הזה שכל ביקורת על משהו איטלקי אתה לוקח אישית.

יש פה חבר שזו תגובתו הראשונה - כמה אתה חושב לוקחים ברצינות את הדברים שלו?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

באיזה עולם נראה לך שגולף עתיקה, עם מנוע עתיק וחלש תהיה חזקה או מהירה ממיטו תלתן? ולמה נראה לך שאני לוקח את זה אישי?

Ahbarony, זה לא קשקוש - מטרת האירוע היא למכור וככזה הוא גם מוגדר ע"י נציגי סמל"ת עצמם. אתה מוזמן לשאול אותם בעצמך.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

ברור שההשוואה שלו הזויה. לא צריך דווקא אותך שתגלה לנו את זה. אבל בפעם הבאה שאראה הודעה מהסוג הזה שעומדת שעות בלי שלמישהו זה מזיז, אני אהמר שבסוף תגיע ותתקן לנו את הרושם המוטעה.

פורסם

Cuore Sportivo

לא מעננין מה מטרה. זה מה היה כתוב ככה זה נמכר ובשביל זה אנשים באו. ברור שכל תחליטו של סמל''ת זה למכור.

הייתה לי שיחה עם נציגי סמל''ת לאחר האיוונט והעברתי מה שהיה לי להגיד. יום למחרת חזר אלי מישהו בכיר שרצה לשמוע ממני מה קרה. לדבריו היו עוד אנשים שיצאו משם כואסים לכן הם עושים בקרת נזקים. תאר לך אם אנשים לא התעצלו להתקשר ולשפוך וכמה היו שפשוט סיננו קללה והמשיכו הלאה?

לזכותם יאמר שהציעו לי לקחת ג'ולייטה תלתן לנסיעת מבחן מתי שבא לי. כלומר הם הבינו את הנזק שגרמו לעצמם.

פורסם

^^אתה גם לא תצטרך. לעולם לא יהיה לי רצון לסמכות כזו. שיתפתי בתחושתי.

אתה כותב ביקורות מעולה וההתנהגות הזו לא מוסיפה לטעמי. כל אחד ובחירותיו.

הקטע האישי מודגש בין היתר בהצדקה שלך לפער שבין האירוע לבין המלל הכתוב בפירסום שעכברוני הציג.

פורסם
Cuore Sportivo

לא מעננין מה מטרה. זה מה היה כתוב ככה זה נמכר ובשביל זה אנשים באו. ברור שכל תחליטו של סמל''ת זה למכור.

הייתה לי שיחה עם נציגי סמל''ת לאחר האיוונט והעברתי מה שהיה לי להגיד. יום למחרת חזר אלי מישהו בכיר שרצה לשמוע ממני מה קרה. לדבריו היו עוד אנשים שיצאו משם כואסים לכן הם עושים בקרת נזקים. תאר לך אם אנשים לא התעצלו להתקשר ולשפוך וכמה היו שפשוט סיננו קללה והמשיכו הלאה?

לזכותם יאמר שהציעו לי לקחת ג'ולייטה תלתן לנסיעת מבחן מתי שבא לי. כלומר הם הבינו את הנזק שגרמו לעצמם.

לא הייתי באירוע בעצמי אך ממה ששמעתי וקראתי הבנתי שהיה גרוע עקב אובר-בוקינג מטורף. יחד עם זאת, האירוע מעולם לא הוגדר כאירוע נהיגה ללקוחות למשל אלא כאירוע מכירות נטו וכך גם נאמר לי מפורשות ע"י נציג סמל"ת. במילים אחרות, גם אם לא היה אובר בוקינג, מי שציפה לאירוע נהיגה היה מתאכזב.

פורסם

לא יודע מה שמעת. אני יכול להביא פוסטרים ענקיים ושאר תימוכין איך הם הגדירו ומה הבטיחו לאנשים. אבל נראה לי מיותר כי נדמה לי שאתה עושה טרולינג.

אי לכך אני פורש מהדיון העקר הזה לפני שזה גולש לפסים אישיים. לא מתאים לי לריב בגלל שדרכתי למישהו על יבלת שנקראת אלפא. תאמין לי שאם היה מדובר בכל מותג אחר דעתי על הארגון לא הייתה משתנה.

פורסם (נערך)

נראה לי שאינך מבין את דבריי. אנסה מכיוון אחר:

ממש לא מזמן, קצת לפני האירוע של אלפא התקיים אירוע "נהיגה" של ב.מ.וו ובו כן נכחתי. מעולם לא השתתפתי באירוע זה ולמרות שנאמר לי שהרבה זמן נהיגה לא יהיה החלטתי ללכת בכל זאת.

האירוע היה מתוקתק. היה איזור המתנה בתוך מבנה עם מיזוג, מגוון גדול של אוכל, שתייה ופינות ישיבה. בחוץ ליד המסלול המאולתר היה איזור המתנה. היו כ-6 רכבי הדגמה ולא היה עומס גדול מידי על הרכבים. באמת שהאירוע היה מוצלח אך בכל זאת יצאתי מאוכזב. למה? כי נהגתי בסה"כ פעמיים, שתי הקפות בכל פעם (וגם זה מעל הממוצע באותו אירוע). האם אני מאשים את דלק מוטורס בכך? כלל וכלל לא. אני את הלקחים שלי הפקתי ולכן הרגע שהובהר ע"י נציג סמל"ת בנוגע לטיב האירוע שלהם, החלטתי שאין טעם להגיע. על סמך האירוע של ה-500X, נראה שגם סמל"ת הפיקו לקחים מאירוע התלתנים.

נ.ב. על איזה טרולינג מדובר?

עריכה אחרונה על ידי Cuore Sportivo

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...