Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גם מצדד בדיעות של החברים שלפניי.

אבל - אם החלטת לקנות - קח בבקשה קודם לבדיקה (ממליצים פה על מוסך רון, אפילו אם אינך גר באיזור ת"א) למזער נזקים עתידיים.

אל תאמין לכל הסיפורים שמסופרים לך על מצב הרכב ומי שנהג בו.

בהצלחה.

alfa 156 2.5.

פורסם

אחזקה של אאודי בת עשרה היא עסק לבעלי כיסים עמוקים.

טוב תעשה אם תרכוש לעצמך איזה יונדאי גטס או פיאט פונטו ותשמור את החלום לתקופה בה הכנסתך תהיה גבוהה יותר.

לפני המכירה כולם נחמדים. אחריה - פחות. ובכל גם אם הוא יעזור לך, הוא לא ישלם את עלות התיקונים והטיפולים במקומך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

האאודי מעולה, אבל האחזקה שלה כמו שכבר אמרו ואמרו את קודם יקרה.

צריך גם מזל... ולא מעט.

רכב מוגדש בן 10 שעבר 150,000 ק"מ הוא רכב שמועד לפורענות. לא משנה איך תסתכל על זה: כל יום יכול ללכת לו הטורבו או הגיר או מחשב מנוע או יותר גרוע מזה.

בקיצור... הכל מתכנס לשאלה האם אתה טיפוס מהמר או לא?

אם כן - לך על זה. יכול להיות שתחזיות הזעם לא יתממשו ואתה תזכה ברכב חלומות וכל הכוסיות של הבסיס יעמדו אצלך בתור...

אבל, יכול להיות שתיפול. ואז לא כוסיות ולא בטיח. במקום זה, אותם כמה "עשרות" שיש לך בחשבון יעלמו מהר מאד....

לסיכום - בהצלחה.

:twisted:Seat Leon FR 1.8T APR Tuned 2014 :twisted:
פורסם

מצטרף לדעת הרוב פה. למה לחייל, או בכלל למישהו שמכניס 2000 ש"ח בחודש, לקחת רכב משפחתי ולא חסכוני בשום אספקט בן 11 שנה?!

מכיר מלא חיילים שקנו רכב בזמן שירותם, והתחילו את החיים שאחרי עם בור כספי שלא נתן להם לנשום. אם אין לך תמיכה רצינית מההורים או צכל גורם אחר, תעשה מה שהראש שלך אומר ולא מה שהלב, לך על רכב פחות מורכב לתחזוקה ומסגמנט מנמוך יותר.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

רכב מעניין מאוד פה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?567769-Audi-A6-%D7%A9%D7%A0%D7%AA-2003-%D7%99%D7%93-%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%95%D7%A0%D7%94!

קח בחשבון שבפעם הראשונה שייכנס למוסך זה לא זול.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
רכב מעניין מאוד פה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?567769-Audi-A6-%D7%A9%D7%A0%D7%AA-2003-%D7%99%D7%93-%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%95%D7%A0%D7%94!

קח בחשבון שבפעם הראשונה שייכנס למוסך זה לא זול.

רכב מעניין מאד.

לדעתי יותר אטרקטיבי מה A4.

אם הייתי מחפש רכב יוקרה בן 10+ הייתי בוודאות לא לוקח טורבו..

:twisted:Seat Leon FR 1.8T APR Tuned 2014 :twisted:
פורסם (נערך)

כל כך מפתה להרים טלפון לבעלים ולקבוע נסיעת מבחן, אחלה מכונית משפחתית (ז"א - למשפחה, פחות לרווק). למרות שיחסית לרכב משפחתי הפוזה תהיה גדולה והרושם על עלמות החן של הבסיס יהיה רב.

אבל היא לא תהיה זולה לאחזקה.

גם עם משכורת נאה של רופא מומחה תחזוקה של רכב כזאת עשויה להעיק. עם 2000 ש"ח בחודש רכישת מכונית כזאת היא איוולת מוחלטת, אלא אם יש גב כלכלי חזק מההורים.

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
פורסם

טוב חברים לפי כל התגובות פה אני ארד מהאודי, אומנם רכב חזק וחלום שלי כרגע זה כמו כל צעיר פוזה וכוח אבל לא שווה את הכסף.

בכל מקרה תודה על כל התגובות והדעות ועכשיו השאלה היא, איזה רכב אפשר להביא שהוא "זול בתחזוקה" אבל חזק ? בתקציב עד 30 ?

פורסם

אתה חייב רכב?

אתה מבין שבהכנסה צנועה של 2000 ש"ח בחודש לא יישאר לך כסף לבילויים ולאוכל?

אגב, לדעתי תצטרף להכניס יד לחסכונות כי אחזקת רכב זה יותר מ2000 שח בחודש

פורסם (נערך)

אני לא בטוח שאחזקת רכב תהיה כל כך יקרה - בתנאי שלא מתייחסים לירידת ערך ובתנאי שמדובר במכונית צנועה וזולה לתחזוקה.

נניח רנו קליאו III מנוע 1.2 ידנית ונסועה שנתית של 15KKM (בהנחה שפות"ש עושה יומיות, אחרת זה יוצא פחות).

אגרה, טסט, ביטוח (בעיקר ביטוח) -- נניח 6K לשנה.

דלק - כ-1000 ליטרים, בערך 6500 ש"ח.

תחזוקה שוטפת -- 2000 ש"ח.

מכונית פשוטה ודי חדשה, לא אמורות להיות הפתעות יקרות אם תתוחזק כראוי. בנוסף הקליאו הזאת, לאור נסיעת מבחן שערכתי בה, לא בדיוק מעודדת נהיגה פרועה מה שחוסך כסף על קנסות ותיקוני פח.

נשארים 9.5 אלף ש"ח בשנה. זה מספיק ל-9 לילות בצימר יוקרתי עם עלמת החן שתזנק על החייל עם הקליאו הנוצצת (ובכלל הרכב הזה מספיק מרווח וניתן לוותר על הצימר).

לא שאני חושב שרכישת מכונית בישראל כאשר ההכנסה נטו שלך היא 2K היא פעולה נבונה, במיוחד שאתה חייל ויש לך תחבורה ציבורית בחינם. אבל עדיין - לדעתי הוא יוכל לתחזק מכונית ולהשאר עם כמה גרושים בכיס.

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
  • תוכן חדש...