Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם לאור הבעיות ש"התפתחו " לי ברכב, אז אני ממש רוצה לתקן אותם, לגבי התאורת לוח שעונים מצא רק משהו אחד רציני http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=21514&page=2&pp=15&highlight=%F0%E5%F8%E5%FA+%EC%EC%E5%E7+%F9%F2%E5%F0%E9%ED

אז לגבי הפח, איך אפשר לתקן את החורים האלה? , וכמה תעלה לי פחחות?

Pcdv0058.jpg

וזה

Pcdv0059.jpg

את כתמי החלודה הקטנים אפשר להוציא עם פוליש ווקס?

ואת החורים, איך אפשר לסתום? (אני צריך ללכת דחוף לפחח לדעתי)

ועוד משהו:

מה זה?

Pcdv0065.jpg

לגבי הלוח שעונים _ אני רוצה לעשות תאורה כחולה יותר ייפה

עם איזה מברג פותחים את הלוח הזה:

Pcdv0056.jpg

ועוד..

Pcdv0057.jpg

מקווה שהתמונות עזרו אם צריכים עוד כמה תמונות (שאני ייצלם) אז תודיעו לי.

תודה לכל מי שעונה או מנסה לעזור

Suzuki Jimny

פורסם

אם תאמר לנו איפה אתה גר יהיה יותר קל לתת לך המלצה לפחח...

ולגבי הלוח שעונים: לא מומלץ לעשות לבד ואתה צריך מפתח בוקסות או מפתחות הלם (יש כל מיני שמות).

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

ולגבי הלוח שעונים: לא מומלץ לעשות לבד ואתה צריך מפתח בוקסות או מפתחות הלם (יש כל מיני שמות).

גר בראשון אבל כל העניין של הפחחות מומלץ שיהיה ברמת גן באזור הבורסה

מוסך "קרל" או משהו כזה

Suzuki Jimny

פורסם

מפתח אלן (ולא כל מיני דברים אחרים :wink: ), או מפתח כוכב (למרות שלא נראה לי)... הם עולים כמה שקלים, בקש אחד ארוך מהרגיל, ככה יהיה לך קל יותר לפרק.

למה אתה רוצה לפרק את הפלסטיק השקוף מקדימה?

אתה יכול לפרק את כל הלוח ולעשות את העבודה מאחורנית, יותר נוח...

אבל אם תחליט שאתה מפרק את הפלסטיק השקוף טוב יהיה אם תעשה את זה כשהלוח בחוץ. לרוב הפלסטיק מודבק ע"י ספוג דביק ויוצא משם ע"י חיתוך הספוג. כל ניסיון אחר יביא לשבירה (ככה זה היה בלוחות שאני פרקתי)...

דע לך, ברגע שפרקת זה לא יחזור מצב הקודם... לפחות לא בפעם הראשונה שאתה מפרק דבר כזה :wink:...

בהצלחה!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

מוסך "קרל" או משהו כזה

הצחקת אותי...

אני עשיתי פחחות וצבע לכל הרכב שלי בהתחלה הלכתי לקרל הוא ביקש קרוב ל 6K על העבודה, בסוף עשיתי את זה בלוד ב 2K ויצא סוף, לכל הלא מאמינים תנו תגובות בעצמכם.

37614272.S1010012.jpg

פורסם
הצחקת אותי...

אני עשיתי פחחות וצבע לכל הרכב שלי בהתחלה הלכתי לקרל הוא ביקש קרוב ל 6K על העבודה, בסוף עשיתי את זה בלוד ב 2K ויצא סוף, לכל הלא מאמינים תנו תגובות בעצמכם.

חכה, עם הזמן תראה את ההבדל.

אם עשית עבודת צבע זולה, תדאג שהרכב לא יחנה בשמש יותר מדי. עדיפות לפוליש כל תקופה.

פורסם

אבל אם תחליט שאתה מפרק את הפלסטיק השקוף טוב יהיה אם תעשה את זה כשהלוח בחוץ. לרוב הפלסטיק מודבק ע"י ספוג דביק ויוצא משם ע"י חיתוך הספוג. כל ניסיון אחר יביא לשבירה (ככה זה היה בלוחות שאני פרקתי)...

דע לך, ברגע שפרקת זה לא יחזור מצב הקודם... לפחות לא בפעם הראשונה שאתה מפרק דבר כזה :wink:...

בהצלחה!

גילי

לא ייחזור למצב הקודם? על מה אתה מדבררר??????..

Suzuki Jimny

פורסם

לגבי פירוק לוח השעונים הדבר מאוד קל כמה שניות בעזרת מפתח אלם מתאים. אך לא נראה לי שתוכל לשנות את צבע התאורה כי האור הירוק מתקבל ממולכי אור בצבע ירוק ולא מהמנורות עצמן (צבע לבן).

יש לציין כי יהיה קשה לך לחבר את קבל מד האוץ חזרה ללוח השעונים מבלי שיתחיל לזייף כל הזמן.

פורסם

לפי התמונות אני מבין שמדובר בלוח שעונים של פיאט אונו.

הפירוק שלו נעשה ע"י 2 ברגי אלן בצדדים.

התאורה עצמה נמצאת למעלה, מסירים כמדומני 3 ברגי פיליפס ואז יוצאת "עדשה" בצבע ירוק, שהוא צבע הרקע הרגיל של הלוח שעונים.

במקום הירוק אתה יכול לשים נייר צלופן בצבע כחול (לחתוך במידה הנכונה ולבצע התאמה) וזה עובד.

מניסיון על אותו הרכב בדיוק ואותו השינוי בדיוק, זה נחמד.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

התאורה עצמה נמצאת למעלה, מסירים כמדומני 3 ברגי פיליפס ואז יוצאת "עדשה" בצבע ירוק, שהוא צבע הרקע הרגיל של הלוח שעונים.

במקום הירוק אתה יכול לשים נייר צלופן בצבע כחול (לחתוך במידה הנכונה ולבצע התאמה) וזה עובד.

איציק

איציק אתה תותח ! :-) ,אין עליך (ברצינות), לא ייקרה שום דבר ללוח שעונים אם אני יוציא? )בגלל שמישהו טען שזה לא ייחזור למצב שהייה בהתחלה) , ויש לי אלן (מצאתי)

מה לגבי הפח והסליל ההוא?

(פיאט אונו שנת 92)

Suzuki Jimny

פורסם

מוסך "קרל" או משהו כזה

יש ליד מגדלי פז באיזור הבורסה (ממש משמאל לחניון של המגדלים) פחח שעשה לי אחלה עבודה בישור כנפיים + צביעתן ברכב הקודם שלי. שווה לקפוץ אליו.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

איציק

פתחתי את שני ברגי האלן בצדדים וניסיתי למשוך אליי את לוח השעונים, אין קול ואין עונה.

משכתי אותו טיפה יותר ושיחקתי איתו לצדדים, הוא זז כ4/5 ס"מ קדימה, נגלו אליי 3 ברגי הפיליפס שתופסים את הזכוכית החיצונית - וזהו. הוא לא מוכן לזוז עוד בכוח סביר.

מה פספסתי ? (אגב, אצלי מדובר בנורות שרופות , צבע התאורה לא בדיוק מעניין אותי)

• תוכן חדש...