Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דייהוו- תמיד רע?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דרך אגב הלאנוסים שנמכרו בארץ עד כמה שזכור לי המנוע נלקח מפס ייצור ישן של סוזוקי בלנו בעוד הלאנוסים שנמכרים באוקראינה חלקם עם מנועים ישנים של אופל. אני יודע את זה כי הייתי באוקראינה והתארחתי אצל מישהו שהיתה לו לאנוס הוא פתח את מכסה המנוע והם אפילו לא טרחו להוריד את הסמל של אופל מהבלוק!

בלאנוסים שבאוקראינה (שגם הם הרכבה מקומית) היה את אותו מנוע כמו בלאנוסים בארץ, מנוע דומה למנוע של אופל קדט. יש ברכב הזה עוד כמה חלקים מקדט...

ב SENS (שהוא גירסה מוזלת של לאנוס, חיצונית נראה בדיוק אותו דבר) יש מנוע אחר, משהו מפיתוח מקומי שלהם, 1.3 8 שסתומים. יש גם גיר אחר משונה לגמרי, עם הילוך חמישי ימינה אחורה ורוורס ימינה קדימה, כלומר הפוך מהמקובל.

111.jpg

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
חזרתי מקוס (יון) עכשיו, ראיתי שם כמה שברולט מאטיס שנראות מעודכנות - שנות 2010-2011

שברולט ספארק שנמכרת היום בארץ היא בעצם שברולט ספארק דור 2.

דור ראשון היה מתיחת פנים למאטיז, שכלל בעיקר החלפת סמל, והעלאת מחיר:

280px-Chevrolet_Matiz_SE_front.jpg

ולמה? כי אחרי חצי שנה שנהניתי מהרכב - היא התחילה לעשות לי תקלות שאחרי כמעט חצי שנה נוספת הסתכמו בחצי מערך הרכב והחצי השני אבד בצניחת המחירון - בקיצור טוטל לוס במובן הכלכלי!

היה לי סיפור דומה עם דייהו נובירה - זרקתי על תיקונים (בין היתר ראש מנוע, אלטרנטור, ושיפוץ גיר) יותר ממה שהתועבה הייתה שווה במחירון.

מאז אני לא מוכן להתקרב לתוצרת GM בכללי - אני בטוח שגם בקאדילק יהיו חלקים ואיכות ייצור של דייהו.

חוזק השרשרת הוא כחוזק החוליה החלשה שלה.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

השנקל שלי: בעסק של חבר אחד מצי הרכב היה דייהו רייסר. הדייהו הזאת הייתה רכב "זונה" כלומר לא צמודה לנהג יחיד אלא עוברת מיד ליד לפי הצורך. אתה בטח מדמיין איזה יחס "עדין" הרכב הזה קיבל...

ב-200 אלף ק"מ הרכב עבר תאונה קשה "אובדן להלכה" ולאחר התיקון הוא חזר לעבוד.

הרכב לבסוף נמכר כשעל מד האוץ 660,000 ק"מ והוא עדיין נסע.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

פחות ופחות אני רואה את הסופר רייסרים, כמעט ולא קיימים.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

כי כמו כל רכב ישן וזול, במקרה של תקלה יקרה (ויש תקלות, בכל זאת מדובר ברכב שנמצא לפחות 17 שנים על הכביש) עדיף להשבית את הרכב ולקנות משהו אחר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא בהכרח תקלה, אפילו תאונה עם נזק שמגיע למחצית משווי הרכב (למרות שלא מדובר אפילו בנזקי שלדה)

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

סך הכל הרייסרים שרדו לא רע בכלל, ורובן הגיע לגיל הממוצע בו מכונית מגיעה לסוף דרכה - 20 שנה.

בתחזוקה נכונה היא אפילו הפגינה אמינות טובה מאד.

מנוע הסופר רייסר בעל 16 שסתומים הפגין אמינות נמוכה בהרבה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אותו מנוע e-tec (מקורו במנועי אופל) בהמשך הורכב על דייהו נובירה, שברולט אופטרה, עוד כמה דגמים (אני חושב גם שברולט ויואנט ואוויאו), ובשווקים מסויימים עדיין מורכב על שברולט קרוז, שהסתבר שהוא יותר אמין ממנועי אופל חדישים יותר שהורכבו על הדגם הזה.

• תוכן חדש...