Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוף סוף מישהו שמאמין לי :)

הגולף הייתה מעולה ולא הייתי מחליף, אבל המנוע התחיל לאכול מים ולא מצאו מה הסיבה, לא רציתי להיכנס לתיקונים במחירים מטורפים, אז מכרתי אותה. (בנוסף לעוד מליון תקלות שהיו לה).

אני אבדוק באמת לחץ אויר בצמיגים, ואני אבדוק בהיסטוריה את הפילטרים. ונראה לי אני אכנס למוסך כדי שיבדקו אם הברקסים לא תפוסים.

פורסם

גם אני מאמין לך.. אני עם מגאן 1.9 שגמעה מעל 300k עושה צריכה משולבת 1:17 עם מזגן, בערך 60-70% בינעירונית, מהירות שיוט 110

יום טוב גם לך

פורסם
אוטומטית, חשוב לציין :-)

זאת בדיוק הטענה שלי...הצריכה שיש לי עכשיו לא הגיונית!

מקווה שזה איזו שטות כמו פילטר או משהו...

פורסם (נערך)

נכון אוטומטית,

וב20k שגמעתי איתה הצריכה הכי גרועה שראיתי הייתה 1:15 כאשר התוואי היה 70%~ עירוני

הייתי מתחיל מדברים טריוויאלים כמו ניקוי egr, בדיקת דליפה מצנרת יניקת אויר (בין maf למנוע) וקריאת ערכי חיישנים תוך כדי נסיעה

בנוסף, אילו צמיגים מותקנים? האם נבדק לחץ אויר לעיתים קרובות? האם וידאת לחץ אויר מול ספר יצרן? האם יש אכילת גומי חריגה באחד הצדדים של אחד הצמיגים?

עריכה אחרונה על ידי igal_zeltser

יום טוב גם לך

פורסם
נכון אוטומטית,

וב20k שגמעתי איתה הצריכה הכי גרועה שראיתי הייתה 1:15 כאשר התוואי היה 70%~ עירוני

הייתי מתחיל מדברים טריוויאלים כמו ניקוי egr, בדיקת דליפה מצנרת יניקת אויר (בין maf למנוע) וקריאת ערכי חיישנים תוך כדי נסיעה

בנוסף, אילו צמיגים מותקנים? האם נבדק לחץ אויר לעיתים קרובות? האם וידאת לחץ אויר מול ספר יצרן? האם יש אכילת גומי חריגה באחד הצדדים של אחד הצמיגים?

פה כבר אתה מדבר על בדיקות שאני חייב שמוסך יעשה היות ואין לי מושג איך לעשות אותם :)

אבל בזכות ההמלצות אני אוכל לדעת על מה להתמקד במוסך ולהבין קצת יותר מה הם עושים.

תודה :)

פורסם

אז כמו שאמרתי, אל תגיע למסקנות מהר מידי ואל תרוץ למוסכים.

תסע עוד קצת, תמלא עוד 2-3 מיכלים ותחשב ממוצע. אולי תראה נתונים יותר טובים.

• תוכן חדש...