Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הצילו!

חבילות מאמאזון מופיעות כאילו נשלחו והגיעו (נשלחו לפני חודש!) אבל שום דבר לא הגיע.

מדובר ב2 חבילות שונות (כל אחת של 2 דיסקים זהים),

מה שעוד יותר מוזר זה שאחת מהחבילות נרשמה כאילו הגיעה, לאחר מכן כאילו חזרה לשולח, ולאחר מכן קיבלתי החזר רק על דיסק אחד (כאשר נשלחו 2 ביחד באותה חבילה).

ומה שהכי מתסכל זה שבגלל שרשום שהחבילות הגיעו, אני לא יכול לעשות כלום- אין לי שום אופציה לבקש החזר.

למישהו יש מייל ישיר לתמיכה שלהם, ואם אפשר שיענה לי בנאדם ולא רובוט שבטוח שקיבלתי את החבילות?

עד עכשיו כל ההזמנות שלי מאמאזון הגיעו בלי בעיה, ותמיד ידעתי שגם יש למי לפנות, אפעס דווקא כשצריך אני לא מוצא שום אופציה לקבל מענה אנושי...

פורסם

לאמאזון יש צאט אנושי זמין 24 שעות ביממה + טלפון לשיחה, אין עם כך שום בעיה.

ככל הנראה אם בחרת משלוח בין לאומי, זה כבר עבר לטיפול הדואר, לך אמור להיות או אמור לקבל מספר מעקב וכו', שאיתו תוכל לבדוק מה הסטטוס של החבילה.

בכל מקרה, אתה פונה אליהם בצאט, מתעד את הצאט עם העתק למייל וזהו, במידה ויגידו ככה ולא יקיימו.

את הצאט לא תמיד קל למצוא, אם מסתבכים, תכתוב בגוגל או כפי שהציעו לך כאן.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תודה רבה אנשים,

בחיי שהכפתור של הcontact us לא היה שם קודם! איך הגעתם אליו?

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אה, אז אני לא מסטול!

שכחתי לציין שההזמנות הנ"ל בוצעו בAMAZON.UK

ושם אני עדיין לא מוצא את כפתור הCONTACT US

גרררר....

עריכה: ההודעה מעלי קלעה בול, תודה

הגעתי לצ'אט ושם זיכו אותי על 2 הדיסקים במקום על אחד, ובינתיים גם הגיעה החבילה השניה, אני באמאזון כנראה אמשיך לקנות :-)

עריכה אחרונה על ידי flytomars
פורסם

לא, אבל עדיין יש הרבה מוצרים שכדאי לקנות באמאזון, כולל דמי משלוח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תלחץ בגוגל AMAZON GLOBAL עבור USA ו AMAZON GLOBAL UK עבור.. UK. כי לא כולם מסתדרים למצוא את זה בתגיות.

מה הרעיון? יש מוצרים שנמצאים במחסנים של אמאזון או שיש להם סחר ישיר עם חלק מהמוצרים, אתה רושם בחיפוש, מצאת מוצר תחת קטגוריית INTERNATIONAL? זה אומר שהמחיר שאתה משלם עבור מיסים + משלוח זה המחיר הסופי. לא תשלם שקל יותר אלה להפך, תקבל אפילו החזר אם וכאשר אמאזון תשלם פחות במכס.

כאשר אתה מזמין סתם ככה, דרך גורם צד שלישי עם כתובת כמו MUSTOP וכו'... אתה משלם על השירות, עמלה, מיסים מלאים וחירטוטים אחרים, למרות שעדיין שווה להזמין מספר מוצרים ביחד.

פורסם

דווקא יצא לי שהזמנתי מאמזון חבילה ב280 דולר

שילמתי עליה 41 דולר משלוח ומיסים PRE PAID של 39 דולר

כשהחבילה הגיעה לארץ שילמתי מכיסי עוד 347 שקל ל DHL, יצרתי קשר עם אמאזון והחזירו לי את ה 39 דולר PRE PAID על המיסים.

המוכר היה אמאזון עצמם מהחנות שלהם, כנראה המערכת תשלום מראש עדיין לא עובדת 100 אחוז ממש.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

מניסיון אישי עם שירות הלקוחות של אמזון, השירות הוא מעל למצויין. חווית השירות היא כ"כ חיובית שממש אין חשש לקנות משם.

אליקו, במקומך הייתי שולח לאמזון צילום של הסכום ששילמת ל-DHL ומבקש עליו זיכוי מלא. במקרה שלך מדובר בחובה שלהם ולא בשירות לפנים משורת הדין.

פורסם

אני לא חושש לקנות משם, להיפך

מאז עוד הזמנתי המון

החבילה המדוברת נקנתה לפני כשנה בערך, אז פג תוקפה :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

השירות של אמזון הוא יותר ממדהים.

כדאי לבכם לבדוק לפני קניה איפה המוצר יוצא יותר משתלם לקניה גם באמזון גרמניה צרפת איטליה וספרד לפעמים יש הפרשים מפתיעים.

עוד טיפ שבקניה מאתר אמזון אירופי יש גם הורדת המעמ המקומי לעומת האתר בארהב

• תוכן חדש...