Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אבא החליט שהוא רוצה לקנות רכב ידני חדש ואחת המועמדות שעלתה היא הפלואנס דיזל. מחיפושים בשרשורים רבים אחרים הגענו למסקנה שהרכב מתאים לנו כמו כפפה ליד והוא עונה על כל הדרישות. אבל אבא די אוהב להיצמד לסטיגמות בכל מה שנוגע לרכבים ונשאלת השאלה - מה בדבר האמינות? על המנוע אני שומע רק דברים טובים, אמין, חזק, נמרץ יחסית וחסכוני, הגיר ידני, אבל מה בנוגע לשאר המערכות (החשמליות בעיקר)? יש לרכב מחלות כלשהן או פאקים שצריך לדעת עליהם? ביומיום אנחנו מתניידים על אוקטביה 1.6 פלאנטרית שמציגה אמינות פשוט מוחלטת, אבל מה היא שותה דלק בצורה מטורפת ועקב כך גם הנסועה השנתית גם די מוגבלת מטעמי חיסכון (סביבות ה-15K. אני מאמין שעם רכב חסכוני יותר הנסועה תהיה בסביבות ה-20K עד 25K). בשורה התחתונה, האם הפלואנס תציג אמינות זהה לאוקטביה שלנו?

חשבנו בהתחלה גם על פולו/פאביה חדשות ידניות אבל הגענו למסקנה שהן קטנות מידי אחרי האוקטביה והחיסכון בדלק לא יהיה כל כך משמעותי (לצורך השוואה הצריכה שלנו היא 1:10 בממוצע). הנסועה מתחלקת ב-50% עירוני ו-50% בין עירוני.

הערות, הארות ודגשים יתקבלו בברכה.

פורסם

לחבר טוב שלי יש פלואנס דיזל "צורה ישנה" עם כמעט 100 אלף קילומטרים. עד כה - אפס תקלות.

גם רכבים אחרים שיצא לי לעבור על ההיסטוריה שלהם, רכבים שעומדים למכירה בחברות הליסינג, היו בדרך כלל חפים בעיות סדרתיות.

אתה יכול לקרוא גם כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?547962-%D7%97%D7%95%D7%95%D7%AA-%D7%93%D7%A2%D7%AA-%D7%A2%D7%9C-%D7%A8%D7%A0%D7%95-%D7%A4%D7%9C%D7%95%D7%90%D7%A0%D7%A1-%D7%93%D7%99%D7%96%D7%9C-%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%99%D7%9C%D7%92-%D7%90%D7%97%D7%A8%D7%99-%D7%90%D7%A8%D7%91%D7%A2%D7%94-%D7%97%D7%95%D7%93%D7%A9%D7%99%D7%9D&highlight=%D7%A4%D7%9C%D7%95%D7%90%D7%A0%D7%A1+%D7%93%D7%99%D7%96%D7%9C

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

נוהג באחת 2013- 80000 ק"מ.

אצלי היתה בעייה אחת נדיר מאוד של החלפת מחשב גיר בעלות ל 8K שכוסתה באחריות. חוץ מזה שום בעייה.

המזגן חלש באופן מבאס. סך הכל אופציה ראויה ושפויה

פורסם

נוהג בפלואנס דיזל אוטומט 2014 - 25 א' ק"מ.

ללא בעיות.סה"כ מרוצה מאוד.

המזגן לא מדהים.

מוזר שלא מצאו פיתרון לחולשת המזגן...

פורסם
המגאן האצבק או ה אסטייס הרבה יותר מוצלחים מכל הבחינות

מאיזה בחינות בדיוק? הרי אלה רכבים שחולקים אותם מכלולים בבסיסם. יש משהו מעבר לתצורה?

פורסם

להאצבאק ולפלואנס יש את אותו מנוע וגיר אבל באסטייט יש גיר שונה שיותר נעים לנהוג בו וזה גם משפיע לטובה על צריכת הדלק,

ההאצבאק והאסטייט מגיעות יותר מאובזרות ( קרוז קונטרול ועוד ) בנוסף המושב יותר נוח שלא לדבר על המזגן שמקרר בכמה רמות יותר טוב מהפלואנס

מאיזה בחינות בדיוק? הרי אלה רכבים שחולקים אותם מכלולים בבסיסם. יש משהו מעבר לתצורה?
פורסם

פלואנס טורקיה.

גרנד

סניק

אסטייט

צרפת

רכיבים אחרים מפעל אחר. שוק אחר בגישה

להפגת מתחים: husberg 250f 2014

לי ולילדים: פגארו Q 2800 ארוך. 2000 אוטומט יד2

לי: PX200 88 + side car פיאגו סי 1991 בשיפוץ, Vespa 50 N 1973

לאשה רנו גרנד סניק דיזל.

פורסם

לא מעניין אותי האוטומט, אנחנו מעוניינים בגיר ידני עם מנוע דיזל סביבות ה-120K ש"ח, זו גם הסיבה שבגללה הפלואנס עלתה כאחת האופציות שעל פניו נראת אחלה של עסקה. לגבי איכות ההרכבה, באיזה אופן זה בא לידי ביטוי? יש קרקושים ועניינים ואיכות חומרים ירודה או מה?

פורסם

פשוט נראה פחות טוב ומרגיש פחות טוב מהמגאן, איכות חומרים יותר נמוכה וכו',

נהגתי ברכב מבחן עם 30 אלף ק"מ ולא היו קרקושים.

אצל ההורים מגאן DCI אסטייט והם מאוד מרוצים מצריכת הדלק והביצועים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הייתי בעלים מאושר של פלואנס דיזל ידנית שנת 2013. ליוותה אותי במשך 75,000 ק"מ במשך שנתיים. שני שליש מהנסיעות שלי היו בינעירוניות, צריכת הדלק הממוצעת על פני שנתיים הייתה למעלה מ - 18 ק"מ/ליטר בהתאם.

למעט טיפולים שוטפים שביצעתי ב - 20,40,60 אלף ק"מ לא היו תקלות בכלל.

המזגן תיפקד בצורה טובה ותקינה

ההערה העיקרית היא לגבי מערכת השמע: קליטת FM לא טובה ואיכות רמקולים נמוכה

פורסם

רמקולים ברוב הרכבים העממיים לא משהו, אפשר לקנות סט קומפוננט בסיסי שמשפר מהותית את איכות השמע גם עם המערכת המקורית.

אצלי בקליאו ואצל ההורים במגאן אין בעיה בקליטת FM.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...