Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קניתי לפני מספר ימים רנו פלואנס 2013.

שמתי לב שכשאני נועל את הרכב, החלונות לא עולים....זאת תקלה?

זה הגיוני שאין לרכב בשנתון כזה מרימי שמשות?

תודה,

אלכס

פורסם

לא מכיר ספציפית את הרכב שלך, אבל כן, הגיוני.

תנסה בזמן הנעילה על ידי השלט, ללחוץ לחיצה רצופה על כפתור הנעילה ותסתכל אם החלונות נסגרים.

פורסם

יש שלטים שנדרשת לחיצה כפולה כדי להרים את החלונות. כל שלט והסעיף שלו. אם זה רכב שרק קנית, תתקשר למוכר ותשאל אותו. מציע לך להקליט את השיחה. אם הוא ידע שזה לא עובד והסתיר ממך שמשהו לא תקין הוא יצטרך לשלם על זה אפילו שבדקת את הרכב.

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם

קצת הגזמנו להקליט שיחה וכו.. אולי שישאל למה החימום למושבים לא עובד ? ניראה לי שאין את האוצפיה הזו בכלל במגאן עם אני זוכר נכון. ואם יש ולא עובד אז מתקנים.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

רוב (אם לא כל) היצרנים נמנעים מלצייד את המכוניות שלהם במרים שמשות מקורי בלחיצה אחת מטעמי בטיחות.

איפה שיש את זה מדובר בהתקנה מקומית. בנוסף לא מזמן (בשנה האחרונה) נאסר על יבואנים להתקין מרימי שמשות בלחיצה אחת. עדיין אפשר להתקין אצל מתקינים פרטיים.

הגיוני מאיד שברכב מודל 2013 אין מרים משמות מקורי בלחיצה אחת.

פורסם

תנסה לנעול ואחרי שנעול ללחוץ לחיצה נוספת, ממושכת, על כפתור הנעילה.

כך זה עובד בכל מיני מכוניות.

דני

פורסם
יש שלטים שנדרשת לחיצה כפולה כדי להרים את החלונות. כל שלט והסעיף שלו. אם זה רכב שרק קנית, תתקשר למוכר ותשאל אותו. מציע לך להקליט את השיחה. אם הוא ידע שזה לא עובד והסתיר ממך שמשהו לא תקין הוא יצטרך לשלם על זה אפילו שבדקת את הרכב.

אתה רציני?! על אחריות הקונה לבדוק את הרכב לפני קניה ולבקש "גילוי נאות" מהמוכר, על פי חוק המוכר חייב לתת את המידע על העבר של הרכב ואת "גילוי נאות".

לפי מה שזוכר לי רכב זה מגיעה בלי נעילה אוט' של החלונות.

• תוכן חדש...