Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
למה אתה מגביל את עצמך לסדאן בלבד..? פוסל על הסף כל מיני אפשרויות נהדרות (ליאון/ג'ולייטה).

בכל מקרה, לא יודע לגבי 'ספורט סדאן', אבל לגבי 'סדאן זריזה' - הייתי בודק הונדה סיוויק שאמנם יקרה במוסך, אבל לא אמורה לבקר בו בתכיפות ובנוסף צריכת הדלק שלה אחלה+, ואם חשקה נפשך בהרפתקאה אז VAGיות עם TSI-ים הם רכבים שכיף לנהוג בהם (בהשוואה למשפחומטיות, לא בהשוואה להוטהאצ'ס או ספורטיביות) - אבל פחות כיף ליפול על אלו שדורשים ממך החלפות גיר.

לחמותי יש ג'טה 2014 1.4 TSI, והרכב הזה הוא מרווח וחזק יחסית. היא עד כה בלי תקלות, נקווה שימשיך ככה. תכננתי בעבר לרכוש ממנה את הרכב כשיימאס לה, אבל היום לאחר סיפורי הזוועה בפורום אני פחות רואה את זה קורה.

כי אני צריך רכב מרווח. הייתי קרוב לקניית הסיוויק ומצאתי אחת ממש שמורה, אבל כשנכנסתי אליה גיליתי שהיא סתם גדולה מבחוץ, לא יכולתי לשבת בנוחות ולכן ויתרתי (אני די גבוה). דווקא רציתי אותה מאוד.

הביטוח וצריכת הדלק אינן ההוצאות היחידות על רכב - יש גם הוצאות אחזקה אחרות (טיפולים, תקונים ובלאי ) ובאלפא הן לא ממש זולות.

כמובן, אני פשוט הגבתי ל Kreios ולכן התייחסתי לצריכה והביטוח. כמו שרשמתי, לפי האתר העלות החודשית הכוללת הייתה זולה.

בכל אופן אני מחפש פה אופציות לבניית רשימה, אני עוד לא בוחר את הרכב, וכשאבחר אבדוק הכל הרבה יותר לעומק.

פורד מונדאו טיטניום נכנס לשיקולים שלך?

2.0 טורבו עם 240 כ״ס ותיבה רובוטית הרבה יותר מוצלחת משל הפוקוס, לתקציבך יכולים להכנס אקזמפלרים משנת 2011 אשר מלאים באבזור ועל הדרך גם תרוויח רכב עם צריכת דלק שפויה יחסית במידה ותחליט להוריד את הרגל מהגז מפעם לפעם

אני אקח אותה בחשבון, אבל עד כמה שאני יודע פורד בדרך כלל לא אמינים, תקן אותי אם אני טועה. חשובה לי האמינות.

עריכה אחרונה על ידי t0x1c
פורסם (נערך)

בקיצור אתה מחפש רכב סדאן מהיר, ולא ספורטיבי. אם כך, האופל אינסיגניה 2.0T תוכל להתאים, כמו גם הג'טה 1.4 160 כ"ס

עריכה אחרונה על ידי daniel.gri
פורסם
כמו גם הג'טה 1.4 160 כ"ס

בתור גולש ותיק בפורום, אתה וודאי יודע מה הסיפורים מאחורי ה-1.4 160 כ"ס של הקונצרן... לא מומלץ.

פות"ש, הסיוויק הייתה לך קטנה מדי? גם אני די גבוה (1.87) ומעולם לא הייתה לי בעיה לשבת בה.

מה לגבי אוקטביה 1.8TSI?

פורסם

למה לא מאזדה 6 ? , בתקציב שלך 2010-2011 נכנסת בקלות. ישנן 2 גירסאות, מנוע 2.0 (מאובזר או לא) ומנוע 2.5 (מאובזר מאוד מאוד).

מחפש ביצועים טובים? תרכוש את ה 2.5 ותקבל גם אבזור מכובד למדי, סאן רוף, מושבים מעור ושלל חישמולים למינהם.

יחד עם זאת למאזדה 6 התנהגות כביש טובה למדי והרכב מהנה לנהיגה, כמובן שישנו גם את מוניטין האמינות של מאזדה ותקבל בדיוק מה שאתה מחפש.

פורסם

בקשר לסיוויק - יכולתי לשבת בה אבל כשהכיסא הכי אחורה זה עדיין קצת פחות ממה שאני רגיל, ובמצב כזה אף בן אדם מעל גיל 14 לא יכול לשבת מאחור. גם מכוניות אחרות די גרועות הקטע הזה, אבל לא כמו ההונדה.

אוקטביה ומאזדה 6 נכנסו לרשימה - תודה לכם.

פורסם
בתור גולש ותיק בפורום, אתה וודאי יודע מה הסיפורים מאחורי ה-1.4 160 כ"ס של הקונצרן... לא מומלץ.

פות"ש, הסיוויק הייתה לך קטנה מדי? גם אני די גבוה (1.87) ומעולם לא הייתה לי בעיה לשבת בה.

מה לגבי אוקטביה 1.8TSI?

מסכים. אבל כל אחד והסטיות שלו...

גם האוקטביה 1.8 יכולה לבוא בחשבון, אבל שוב - vag...

המזדה 6 גם עם מנוע 2.3 מרגישה עצלה...

פורסם

הרכב הכי מפנק, יפה, צריכת דלק טובה ואמין שתוכל לקנות בכסף הזה הוא לקסוס is250.

הרי זוהי טויוטה עם מנוע v6 ואמין.

לא תוכל למצוא רכב עם כוח שיצרוך 1/15, אין דבר כזה (במחיר הזה).

הלקסוס תצרוך 1/10 בממוצע וזו צריכת דלק טובה גם למאזדה 3.

מחירי הביטוח שפויים ונמוכים מקונצרן צ'מפיונס.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

דניאל - אני לא מכיר כל כך דגמים אז אשמח אם תהיה יותר ספציפי

ינון - אולי שווה לי באמת לבדוק. אבל מהסתכלות קצרה ביד2 מוכרים בכל הארץ רק כמה בודדות, ורכב משנת 2009 עולה יותר מ90K

הייתי רוצה רכב אמין, שיצרוך 1/12 גם אם הוא פחות חזק מהלקסוס שהצעת. אתה מכיר דגמים יותר זולים שלהם?

פורסם

יש לך את הפונטיאק סליקס (אם אני לא טועה) שאמורה לעלות לך משהו כמו 90K-100K שנת 2010 (וזה אכן מהשנים האחרונות לפי בקשתך..) לפי מה שהבנתי זה רכב מעולה, מנוע 2ליטר ונראה כמו מיליון דולר

עריכה* - לא שמתי לב שכתבת סדאן ..

• תוכן חדש...