Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"פלאשינג" למנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

החלפתי ראש מנוע לאופנוע, נאמר לי שעשו לאופנוע לאחר סיום העבודה "פלשינג".מעוניין לשמוע מהידע שיש לכם מה זה בדיוק "פלשינג" ולמה הוא גורם.

פורסם

שטיפה של המנוע מנקה את המנוע מכל הזבל שיש אחרי טיפול במנוע ואחרי כמה שנים שהמנוע עובד.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

ראשית, תודה רבה על עזרתך.

שנית, האם לאחר שטיפה זו יהיה קשה להניע את האופנוע? ו99% מהפעמים שאני עוצר ברמזור או כל מקום אחר הטורים יורדים ונכבה המנוע, האם זו תופעה שאמורה לקרות לאחר שטיפה כזו?

פורסם

יש לך בעיה בכוון של הקרבורטור או שיש צורך למתוח את הקאבל קלאטץ' גש למכונאי אם אתה לא מבין בזה.

זה לא אמור לקראות אחרי שטיפה אם מכוונים טוב את הקרבורטור ומותחים את הקאבל קלאטץ'.

תפרט עוד על הבעיות בהנעה אם זה בעיות שוליות קודם תבדוק אם מה שאמרתי אחרי זה תחזור עם רשמים.

מאור.

פורסם
יש לך בעיה בכוון של הקרבורטור או שיש צורך למתוח את הקאבל קלאטץ' גש למכונאי אם אתה לא מבין בזה.

מה הקשר ??? (לעזאזל, אם יורשה לי להוסיף...)

:roll:

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

אין קשר בין שטיפה של המנוע לכוון הקרבורטור ומתיחת כבל הקלאטץ' אני רק עניתי על השאלה שלו.

אם שאלת מה הקשר בין כוון קרבורטור לאופנוע שנכבה היא תערובת נמוכה מדי בסל"ד סרק (עמידה) שגורמת לכיבוי האופנוע והקשר לכבל קלאטץ' הוא שאם אתה בהילוך ואתה לא לוחץ על הקלאטץ' האופנוע יתכבה נכון? אז אותו רעיון פשוט כי הוא לוחץ אך בעצם הוא לא לוחץ כי הכבל לא מתוח.

מאור.

פורסם

שטיפת מנוע (פלשינג) הנה מהילה של חלק השמן הקיים בחומר שטיפה, הנעת המנוע ועבודה שלו למספר דקות (ע"פ הוראות יצרן הפלש).

הדבר מנקה את חלק המנוע התחתון, עגן השמן רדיאטור שמן ומעברי השמן במנוע.

I refuse to tiptoe through life, Only to arrive safely at death.

מה פספסתי הפעם :conf:

פורסם
ראשית, תודה רבה על עזרתך.

שנית, האם לאחר שטיפה זו יהיה קשה להניע את האופנוע? ו99% מהפעמים שאני עוצר ברמזור או כל מקום אחר הטורים יורדים ונכבה המנוע, האם זו תופעה שאמורה לקרות לאחר שטיפה כזו?

תכוון סיבובי סרק.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

שלום חבר

האם חומר השטיפה הזה נעלם באיזשהו שלב והאם כשהוא יעלם אז המנוע לא יכבה בסרק או שיש לבצע פעולת אחזקה מסויימת כדי לפתור את בעיית כיבוי המנוע?

תודה מראש

פורסם

עם הבנתי נכון את כוונת המשורר...

הכוונה היא פשוט לפירוק וניקוי המנוע..

ועם זה כך לא אמורים להשאר שום נוזלים בתוך המנוע..

מאיפה אני יודע אתם שואלים? עשיתי את זה שנה שעברה בקורס מכונאות..

עם זה ניקוי כולל, אז זה אמור להיות ניקוי של הצילנידר, בוכנה, אגן השמן, ראש מנוע, שסתומים ובכלל כל המנוע עצמו.. להרבה חלקים כלים יעודיים משלהם...

עם לזה התכוון המשורר.. לא אמור להישאר שום נוזל ניקוי בתוך המנוע וזה לא אמור להשפיע על האופנוע בשום צורה... חוץ מלתת לו לנשום יותר טוב...

בעליו החדש של HONDA CR 125!!

פורסם
עם הבנתי נכון את כוונת המשורר...

הכוונה היא פשוט לפירוק וניקוי המנוע..

ועם זה כך לא אמורים להשאר שום נוזלים בתוך המנוע..

מאיפה אני יודע אתם שואלים? עשיתי את זה שנה שעברה בקורס מכונאות..

עם זה ניקוי כולל, אז זה אמור להיות ניקוי של הצילנידר, בוכנה, אגן השמן, ראש מנוע, שסתומים ובכלל כל המנוע עצמו.. להרבה חלקים כלים יעודיים משלהם...

עם לזה התכוון המשורר.. לא אמור להישאר שום נוזל ניקוי בתוך המנוע וזה לא אמור להשפיע על האופנוע בשום צורה... חוץ מלתת לו לנשום יותר טוב...

שלילי, Flushing, זה לא ניקוי באמצעות פירוק.

כפי שתואר, מדובר בהוספת חומרים לשמן המנוע, חומרים בעלי תכונות ניקוי ובנוסף דילול השמן במידת מה. לאחר הפעלת המנוע זמן קצר, מנקזים את השמן כולל נוזל ה-Flushing. הנוזל גורם לכך שהשמן יתנקז טוב יותר (Flush - לנקז, לרוקן). לאחר מכן ממלאים שמן חדש. לא משאירים את הנוזל במנוע.

פעולה זו הייתה מקובלת יותר בעבר, הרבה פחות היום. השמנים היום איכותיים יותר (גם לקראת סוף חייהם) והנזק שעלול להגרם למנוע מודרני כתוצאה מעבודה עם חומרים הפוגעים ביכולת סיכה, גדול.

פייזר 1000:

2000-5000 סל"ד : :lol:

5000-7000 סל"ד : :hihi:

7000 - 12,000 סל"ד: :shock2:

• תוכן חדש...