Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי בוקסה מיוחדת של סיגנט 22 מ"מ בסיס סגור עם חלון (פתח) בצידה, בעיקרון הבוקסה מיועדת לפתיחת אינג'קטורים אבל לקחתי אותה בגלל המידה המילימטרית שלה ולא בוקסה אינצ'ית ייעודית לחיישן חמצן שעלולה להחליק על החיישן רציתי לדעת האם אפשר לחלץ פינים מתוך הפלג של החיישן או שאצטרך בכל זאת לנסר את הבוקסה "בקטנה" בכדי להעביר את הרתמה של החיישן?.

עוד שאלה: האם חיישן אוניברסאלי מגיע עם פלג מותאם למה שיש ברכב?

תודה לכל המשיבים.

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם
ברשותי בוקסה מיוחדת של סיגנט 22 מ"מ בסיס סגור עם חלון (פתח) בצידה, בעיקרון הבוקסה מיועדת לפתיחת אינג'קטורים אבל לקחתי אותה בגלל המידה המילימטרית שלה ולא בוקסה אינצ'ית ייעודית לחיישן חמצן שעלולה להחליק על החיישן רציתי לדעת האם אפשר לחלץ פינים מתוך הפלג של החיישן או שאצטרך בכל זאת לנסר את הבוקסה "בקטנה" בכדי להעביר את הרתמה של החיישן?.

עוד שאלה: האם חיישן אוניברסאלי מגיע עם פלג מותאם למה שיש ברכב?

תודה לכל המשיבים.

איזה רכב מדובר?

פורסם

לא הבנתי מדוע אתה חושב שבוקסה יעודית לחיישן חמצן תחליק עליו ובוקסה מילימטרית שלא מתאימה לו לא תחליק עליו..

בדרך כלל חיישן אוניברסלי אינו מגיע עם פלאג יעודי לרכב, ויש לחווט אותו לפלאג של החיישן המקורי.

יום טוב גם לך

פורסם

יש לי 307SW, עכשיו המידות של ברגים אומים וכו' ברכב אירופי הם במילימטרים ולא באינצ'ים והבוקסה עלולה להחליק "ולעגל" את החיישן ( ההבדלים בין המידות זה 0.6 מ"מ).

האם ישנה אפשרות לחווט פלג חיישן חמצן מקורי?

הבוקסה המקורית מגיעה בצורת פרסה (פתוחה מצד אחד בכדי לאפשר מעבר חיוט של החיישן), ומה שיש לי היא סגורה מכל הכיוונים כבוקסה סטנדרטית רק שיש יש לה "חלון" בהמשך הבוקסה (אפשר לראות בקטלוג של סיגנט על מה מדובר).

פורסם

אם אתה בטוח שהחיישן שברשותך הוא בגודל מילימטרי אז אחלה, אני נתקלתי בחיישני חמצן בגודל אינצ'י גם ברכבים יפניים, למרות שכל הרכב ברגים מילימטרים.

בכל אופן, אכן נהוג לחווט את החיישן האוניברסלי לפלאג המקורי.

יום טוב גם לך

פורסם

בדקתי עם פתוח 22 מ"מ והוא יושב בול בלי טיפת מירווח. לגבי החיווט כיצד זה מתבצע( כלים וכו')?, בעיקרון יש לי ידע בחיווט תעופתי + הסמכה בינ"ל אז אני אמור להבין עם רק מישהו יוכל לכוון אותי אודה לו מאוד.

• תוכן חדש...