Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום. אני מעוניין לעשות טיפול קטן להחליף שמן ופילטר שמן. הפילטר נמצא במעיין בית פלסטיק ומקריאה באינטרנט הבנתי כי זהו פילטר קרטון. למען האמת לא ניתקלתי בפילטר כזה ואשמח אם מישהו יוכל להדריך אותי ולהסביר מה ההבדל, מה תהליך ההחלפה ואיזה כלי צריך כדי לפתוח את בית הפלסטיק. הרכב הוא פורד מונדאו 2003 1800. בנוסף אם במיקרה למישהו יש קישור למדריך haynes עבור הרכב הזה אשמח לקישור.

פורסם

אתה בטוח שזיהית את בית הפילטר? כי לפי האתר הזה זה פילטר פחית רגיל:

https://teon.co/cars/ford-mondeo-petrol-1-dot-8/manuals/51b71df7a114603275000072/chapters/interim-service/chapter_parts/oil-filter-change

תוכל להעלות תמונה של בית הפלסטיק שאצלך?

לפעמים יש עליו בליטה דמויית אום ואז מתלבשים עליה עם בוקסה.

לפעמים אין בליטה ואז צריך כלי מיוחד לפי מספר הצלעות (FLUTES) של מכסה הפילטר.

Stay Dirty

פורסם

אם ככה אז מעולה, אתה מתלבש עליו עם בוקסה בגודל המתאים.

קנית כבר את הפילטר החדש? אמורה להגיע יחד איתו גומיה חדשה למכסה הפילטר.

בנוסף צריך לסגור ברגש את המכסה.

מאיפה אתה בארץ ?

Stay Dirty

פורסם

צפון הארץ, עכו. הגיוני שבאמת זהו הפילטר המדובר, פילטר קרטון אשר נכנס לבית הפלסטיק הזה? מחר אלך לקנות את הפילטר ובנוסף ארד מתחת לרכב עם קאליבר למגוד שאכן צריך בוקסה 36 ממ. אגב יש הוראות מיוחדות בקשר להחלפה שכזו או שכמו בכל החלפת שמן?

פורסם

אוקי בדקתי עוד הפעם כדי למדוד את קוטר הבוקסה ולצערי בבדיקה שנייה התברר לי כי אין שם בוג'ון בולט. ישנו שמה בורג עם ראש אלן וישנוראש כמו של פילטר שמן סטנדרט ממתכת., השאלה אם מישהו יכול ללבפר לי מיניסיונו על אותו כלי יעודי. אני מפחד לפתוח את הקופסא עם מפתח שרשרת רגיל כי לדעתי הוא יהרוס את הפלסטיק. צילמתי תמונה אך איני מצליח להעלות אנסה מאוחר יותר מהמחשב

פורסם

היי,

במידה ואצלך זה בדיוק אותו דבר תצטרך אלן 6, לא חייב ראצ'ט,יותר נוח ראצ'ט.

תצטרך את להוציא אותו אחרת ישפך שמן ויהיה ברדק, לדעתי מפתח עכביש יספיק במידה ואין לך את הכוס.

הבורג בשביל להוציא שמן את בית הפילטר, למען האמת רעיון טוב.

רועי

• תוכן חדש...