Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי את 2 בשתי מכוניות ולכן אני שואל, לי ספציפית יש מונדאו 2002,

כשאני משייט ב-110 עם בקרת שיוט אני על 2700 סל"ד בערך, ושאני מנתק את בקרת השיוט (לוחץ על הבלם) הסל"ד קופץ שניה ל-3000 ואז יורד בהדרגה.

מה יכול להיות הסבר לזה? זה מאז שקניתי את האוטו וזה לא נראה כמו בעיה.

קשור איך שהוא למצמד גישור או שלא היו דברים כאלה ברכבים כאלה ישנים?

אשמח להשכיל

פורסם

בהנחה שזה רכב אוטומטי עם ממיר מומנט, נראה לי שהבקרת שיוט לא מתנתקת מיד עם לחיצה על הבלם. היא מנסה להגבר על הטיפה יותר התנגדות קודם כל, ואז נלחץ המיקרוסוויץ של הבלמים (שגם מדליק את האור מאחורה) ואז המערכת נכבת ומפסיקה לעלות סל"ד.

והסיבה שזה יורד בהדרגה, זה כנראה פשוט קצב הנפילה הטבעי של המנוע בסל"ד במצב זה.

פורסם

אצלי זה לא קורה (הרכב הוא Audi A3), הסל"ד נשאר בדיוק אותו הדבר כאשר מנתקים את בקרת השיוט. גם לא נתקלתי בתופעה הזו ברכבים אחרים שנהגתי בהם.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם (נערך)
בהנחה שזה רכב אוטומטי עם ממיר מומנט, נראה לי שהבקרת שיוט לא מתנתקת מיד עם לחיצה על הבלם. היא מנסה להגבר על הטיפה יותר התנגדות קודם כל, ואז נלחץ המיקרוסוויץ של הבלמים (שגם מדליק את האור מאחורה) ואז המערכת נכבת ומפסיקה לעלות סל"ד.

והסיבה שזה יורד בהדרגה, זה כנראה פשוט קצב הנפילה הטבעי של המנוע בסל"ד במצב זה.

כן, אוטומט רגיל 4 הילוכים.

מה שאתה אומר הגיוני, מעניין מה תשובות של אחרים.

לגבי הנפילה - ברור, וזה תקין לחלוטין. השאלה שלי לגבי הקפיצה הרגעית הזאת.

עריכה אחרונה על ידי nimrod7676

פורסם
נמרוד - תנתק את בקרת השיוט שלא באמצעות הבלם.

אזי תיוכח כי לא קיים כל שינוי בסל"ד במהירות שיוט זהה.

אני אנסה ואעדכן. מה ההסבר שלך לתופעה שקוראת כשאני מנתק עם הבלם?

• תוכן חדש...