Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

בבדיקה שגרתית שעשיתי מתחת למכסה המנוע, גילית חוט שנקרע מחיישן שיושב על האגזוז מקדימה מתחת למנוע.

אצתי למוסך, והוא אמר לי שזה החיישן למבדה והוא נשבר. עלות תיקון 300-400 ש"ח לחיישן חדש.

1. האם כל כך נחוץ להחליף את זה? אשמח לקבל מידע מה התפקיד של החיישן. ביומיים האחרונים הרגשתי מידי פעם רעידות בסרק האם זה קשור? האם זה יכול להפריע לי בלעבור טסט עוד כמה חודשים? האם זה גורם לצריכת דלק גבוהה יותר?

2. האם המחיר להחלפה הגיוני?

תודה

פורסם

קרה לי אותו דבר במונדאו,

היה רעידות בסרק, רעידות בהאצה והאוטו היה מתכבה ברגע שהיה מגיע לטמפרטורת עבודה בלי אפשרות להדליק אותו אם לא מחכים 20 דקות.

לי זה עלה להחליף מה שציינת אבל אצלי זה משומש אני דיי בטוח שגם אצלך חדש עולה 1000 להבנתי.

סביר להניח שלא תעבור טסט ככה. דבר נוסף, לא נדלקה לך נורת מנוע? אצלי נדלקה נורת מנוע שזה קרה.

פורסם

המחיר 300-400 סבבה לחיישן חדש.

ההשפעה העיקרית היא על צריכת דלק.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
שלום.

בבדיקה שגרתית שעשיתי מתחת למכסה המנוע, גילית חוט שנקרע מחיישן שיושב על האגזוז מקדימה מתחת למנוע.

אצתי למוסך, והוא אמר לי שזה החיישן למבדה והוא נשבר. עלות תיקון 300-400 ש"ח לחיישן חדש.

1. האם כל כך נחוץ להחליף את זה? אשמח לקבל מידע מה התפקיד של החיישן. ביומיים האחרונים הרגשתי מידי פעם רעידות בסרק האם זה קשור? האם זה יכול להפריע לי בלעבור טסט עוד כמה חודשים? האם זה גורם לצריכת דלק גבוהה יותר?

2. האם המחיר להחלפה הגיוני?

תודה

אצלך ברכב ההשפעה היא גדולה מאוד .

א. תצרוכת דלק.

ב. רכב ייכנס לתערובת עשירה הרבה מאוד זמן ולא יתחמם.

ג. רכב יהיה בתערובת עשירה קבוע ( תלוי בסיטואציה)

ד. ריח חזק של גופרית

ה. כישלון בטסט, עקב זיהום אוויר גבוה.

ו. ליכלוך ממיר קטליטי כל צנרת הפליטה עקב תערובת עשירה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
עדכון:

הוחלף היום חיישן. מכיוון שמדובר בחיישן עם שתי חוטים הוא יקר. עלה 480 ש"ח + מע"מ.

מצבך בסדר גמור, וזה בכלל לא מחיר יקר עבור חיישן חמצן.. סתם לידע כללי..

חיישני חמצן של חברה טובה, עולים היום בשוק 500-600 + מעמ על חלופי(כולל עבודה)

מקורי אין היום פחות מ 700 ש"ח חיישן (לפני עבודה ולפני מע"מ.), יכול להגיע אפילו עד ל 3,500 ברכבים מיוחדים.

פורסם

תודה

כל התשובות נכונות.

מעלה צריכת דלק,פוגע בשימון,פוגע בממיר,בהספק בכיס ובסביבה.

לא תעבור טסט.

• תוכן חדש...