Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי שאלה מיצובישי כריזמה 99. לפני כ 50K עשו לי טימינג אבל לא החליפו את הרצועת מנוע כי החנות חלפים שלחה רצוע 5PK1340 אך הרצוע היתה גדולה מדי ומבגלל שהישנה נראתה טוב הוחלט להשאירה . לפני כמה ימים שמתי לב שהרצוע כבר לא נראת טוב והחלטתי לקנות חדשה אך הכיתוב כבר לא נראה עליה . מישהו יודע איזה גודל יכול להתאים לי ? שיהיה יותר קצר ממה שהחנות הציע לי .

קראתי שאולי 5PK1320 או 5PK1330

תודה!!

פורסם

לאחר שימוש באמצעי עזר צילום מקרו ומחשב ראיתי את המספר הרצוע הדגם עם ה 20 בסוף . שאלה נוספת בהחלפתה צריך גם להחליף מותחן כל שהוא שמתי לב שהרצוע יושבת על גלגלת מיזוג גלגלת הגה כוח . גלגלת מנוע ועוד אחדמשכנראה מותח .

×
×
  • תוכן חדש...