Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

פולו 2002 6N2 AHW

רציתי לדעת מי היצרן המומלץ לערכת טיימיניג ולמשאבת מים,

אני יוצא מנקודת הנחה שטיפול כזה כדאי לעשות במוסך שיודע ומכיר, או שלא מדובר במשהו "מסובך" וגם מוסך "רגיל" יעשה את העבודה?

פורסם

העבודה לא פשוטה וצריך מוסך טוב שיעשה את העבודה (לא חייב מורשה יבואן אבל אחד שמכיר את הרכב ויודע להחליף את הרצועות כמו שצריך), מדובר ב 2 רצועות ועוד כמה מותחנים ויצא לי כמה פעמים לראות את זה ברכבי הפולו שהיו לנו במשפחה.

מהיכן אתה בארץ?.

פורסם

תודה על התגובות

אבל עדיין השאלה - מי היצרן המומלץ(המקורי) לערכת טיימיניג ולמשאבת מים נשארה ללא מענה...

אני מירושלים וקצת קשה לי להגיע לת"א, אבל אני שוקל את זה למרות הכל. (חצי יום חופש...)

אשמח להצעת מחיר בכל אופן..

פורסם

במוסכי צ'מפיון המחיר נע סביב 2000-2500 ש"ח מהנסיון שלי (בבאר שבע) וזה כולל שנתיים אחריות.

תוכל לפנות למוסך רון ולקבל הצעת מחיר. לדעתי לא שווה לנסות לחסוך עוד כמה שקלים ולחסוך באחריות.

לדעתי עדיף ללכת למוסך מסודר שתקבע אחריות על הטיימינג ותהיה בראש שקט, כמו למשל מוסך רון.

אם אני לא טועה הרצועה היא של חברת גייץ, אבל אני לא בטוח.

• תוכן חדש...