Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

בזמן האחרון אני מתעניין ברנו קולאוס שנים 2009 עד 2012, ורציתי לשאול את דעתכם עליו, איזה גיר יש לו AL4 או יפני?

מבחינת צריכת דלק?

כוח?

בעיות חשמל?

ואמינות כללית.

תודה.

פורסם

רכב מצוין לפי זוג חברים שנסע עליו ב4 שנים אחרונות,אח תאום של הקשקאי ניסן.

אן בעיות אמינות כלל,לפי מה שסיפרו לי,אך מחיר מכירה צונח ל1/2 אחרי 4שנים.

נקנה ב160 נמכר ב80 אלף.

פורסם

לא תאום של הקשקאי.

המנוע 2.5 ליטר, הגיר רציף שניהם תוצרת ניסן.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תודה למגיבים,

כעת זו הטלבטות בינה לבין האוטלנדר.

עד עכשיו ניתן לומר שהרנו לוקחת במחיר הקניה, והמיצובישי בגלל השם.

פורסם

המחירים של הקוליאוס חצי מזה של ההאוטלנדר.

לרעתו נציין צריכת דלק גבוהה מזאת של האאוטלנדר וכמובן תדמית לא משהו.

בזמנו ביררתי עליו, הוא שייך לאגף הקוראנ של רנו, נראה שמדובר ברכב די אמין, עם מחירים מצחיקים.

אם אין לך איזה פוביה מהרכב ומבין מה זה להחזיק רכב לא נפוץ, לך על זה, אחלה דיל

פורסם

גם אני התלבטתי בין השתיים

הרנו יותר מפנקת, יותר נוחה בנסיעה, פחות מרווחת במושב האחורי ובתא המטען וצריכת הדלק שלה גבוהה. בנוסף- יחסית נדירה על הכביש, יהיה קשה יותר להיפטר ממנה מאשר מהאאוטלנדר

אם עדיין הייתי מתלבט ביניהן הייתי לוקח את הרנו

• תוכן חדש...