Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לבנק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב,

הבנק שלי (הפועלים) פישל ועוד לא ברור איך ומתי זה יסודר, ואני לא יכול להישאר לקוח של בנק שעושה טעות כמו שהבנק שלי עשה. אני מחפש בנק חלופי עם:

1. עמלות כמה שיותר נמוכות
  2. ממשק אינטרנטי שמאפשר לי לראות מצב חשבון ולבצע פעולות
  3. שלא אצטרך על כל שטות ללכת לסניף
  4. שירות טלפוני

כמו כן מעניין אותי תהליך המעבר. נתחיל בזה שאין לי הוראות קבע, חובות, משכנתאום וכו' אבל יש לי 2 כרטיסי אשראי מהבנק. אני מאמין שניתן לבטל אותם ולהוציא כרטיס אשראי חוץ בנקאי נכון? האם יש אפשרות לעשות העברה אוטמטית של הוראות קבע מכרטיס ישן לכרטיס חדש?

איך אני מבצע העברה של הכסף מבנק לבנק? האם העברה אינטרנטית מספיק טובה?

אשמח לעזרה,

תודה!

פורסם

בכל הקשור לעבודה מרחוק (אינטרנט/טלפון/מייל/פקס) אין על מזרחי בסניף שחק הוירטואלי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כרטיסי אשראי - הבנק החדש יבצע עבורך העברה של הוראות הקבע בכרטיס. אבל אתה חייב להיות עם האצבע על הדופק.

התהליך פשוט מאוד.

לך לכל הבנקים הקרובים אליך, למקום שבו נוח לך לקבל שירות, ובקש הצעה לניהול חשבון.

בדוק מי מתייחס אליך הכי נעים ומקצועי ומי נותן לך תחושה שאתה מפריע לו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

גישת האינטרנט של לאומי סבירה (שזה בהחלט מעל הממוצע...).

עמלות - תלוי בכושר המיקוח שלך בעת החלפת בנק.

שירות - תלוי בסניף (ליתר דיוק, במנהל הסניף) ולא בבנק.

דני

פורסם

תבדוק אם אתה עומד בדרישות של ההחשבון ההפוך בבנק איגוד.

לא נראה לי שיש בנק שמציע תנאים טובים יותר.

הגישה מהאינטרנט זהה לזאת של לאומי.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)
גישת האינטרנט של לאומי סבירה (שזה בהחלט מעל הממוצע...)

כמו שאומרת החתימה של רזמל - תלוי בסטנדרטים שלך. אישית, אחרי 12 שנים אני הולך כנראה לסגור את החשבון שלי בלאומי בביקור הקרוב בארץ, עקב שתי פאשלות:

1. לא יודע למה בכלל הייתי צריך להזמין את השירות הזה במיוחד, אבל "הזמנתי" את האפשרות להעביר כסף לחשבון בחו"ל דרך האינטרנט. יום אחד האפשרות נעלמה, בלי הודעה מראש, פשוט נעלמה מהתפריט שבאתר. זה הוביל לסעיף הבא.

2. בזמן אמת, המוקד הטלפוני לא תפקד. התקשרתי והמתנתי עד שהשיחה נותקה. התופעה חזרה על עצמה מספר פעמים, במספר הזדמנויות, כולל פעם אחת שהגעתי למישהו במחלקה אחרת וביקשתי שיעבירו אותי ספציפית לאן שצריך. העבירו, המתנה,ניתוק. וזהו זה, אם אתה גר בחו"ל ולא יכול לגשת לסניף הקרוב אז אין לך עם מי לדבר.

למה ב-2015 אני צריך אישור מיוחד בשביל העברה בנקאית לחשבון בחו"ל? לא יודע, אולי זה קטע של בנקים ישראלים באופן כללי ולא רק של לאומי. אבל העניין עם שירות הלקוחות הוא בלתי נסלח, ועל כך הם עומדים לאבד אותי בתור לקוח ולקבל ממני דיס-המלצה בכל פורום ומעל כל במה אפשרית. (למרות שאין לי אשליות שמישהו יקשיב או שישנן אלטרנטיבות עדיפות)

בכלל, כל ההתנהלות שלי מולם בשנים האחרונות מזכירה לי את זה:

http://www.thedailymash.co.uk/news/business/stop-calling-it-your-money-says-rbs-2013120381671

עריכה אחרונה על ידי Derish
פורסם

בנק לאומי גבו ממני 48 ש"ח על חריגה של 4 ש"ח מהמסגרת ו52 ש"ח על טופס ניהול חשבון שהם כתבו ידנית.. מאז אני בבנק יהב שם הוצאתי טופס ניהול חשבון חינם, לא משלם עמלות והיחס טוב. לגבי אינטרנט וממשקים צר לי אני לא משתמש.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

מצטרף להמלצות על מזרחי בנושא האינטרנט והשירות הטלפוני. יש לנו קשר ממש טוב עם הבנקאית שלנו, זה עוזר המון.

בנוגע לעמלות אני לא יודע להגיד אם הם טובים יותר או פחות.

פורסם
כמו שאומרת החתימה של רזמל - תלוי בסטנדרטים שלך.

טוב, ברור שלא ציפיתי ליכולות כמו של פייפאל או אליפיי, כן? אחרי "תיאום ציפיות" מתאים - הם בסדר. :roll:

והכל בהשוואה למתחרים.

דני

פורסם

בנק יהב זה בנק קטן, לכן תקבל שירות יותר אישי.

מערכת האינטרנט של יהב כרגע נמצאת על מערכת הפועלים בעוד כמה שנים הם ייעברו למערכת עצמאית.

עמלות עו"ש בבנק יהב פשוט אינם (למעברי משכורת XXX - צריך לבדוק את זה מולם).

חסרונות הבנק הם:

יש מעט מאוד סניפים של הבנק ברחבי הארץ לכן הם עובדים עם סניפי מזרחי.

מערכת האינטרנט שלהם מאוד בסיסית לעומת המתחרות.

ג.נ - נמצא בבנק יהב.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם
ו52 ש"ח על טופס ניהול חשבון שהם כתבו ידנית..

פראייר,אותי עקצו על הטופס הזה בפועלים רק ב25ש"ח - לא עוד,צלמתי אותו בעשרה עותקים.

בנק יהב זה בנק קטן, לכן תקבל שירות יותר אישי.

הזכרת לי את הפרק ברמזור על הבנקים :p

בקיצור,כמו שטען מר דיסקו - קח הצעה מסודרת מכל הבנקים (זה נבילה וזה טריפה גם ככה),תעשה ש"ב ותראה מי מציע יותר ולאיפה שווה לעבור.

הכי חשוב,אם אתה יכול כמובן - אל תמהר ותעשה הכל באיזי.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...