Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שכנה סוררת

ofir1000
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

זה לא עוד שרשור שכנים לא נורמאליים, אולי משהו יותר קטן אך זה כל כך הרגיז אותי שהייתי חייב לשתף פה ולשאול כמה שאלות.

הכל מתחיל בשכנה שגרה אצלנו בבניין ( צעירה, מאמין שבגיל 30-35, לא איזה מבוגרת שאיבדה קשר עם המציאות ) משהו כמו חמש שנים סה"כ.

לפני כחמש שנים בערך , בגיל 15 נשברו לי האופניים ורציתי לרדת למקלט בשביל לחפש שם חלק לתיקון ( האופניים היו מאופסנים אצלי בבית ולא במקלט- חשוב לציין).

כייוון שהשכנה היקרה היא בועד הבניין, ניגשתי אלייה בשעה 7:30 בערב לערך, וביקשתי, בנימוס, מפתח למקלט.

אחרי שעשתה לי פרצוף וגלגול עיניים הסכימה לרדת איתי למקלט כשהיא מתחילה להגיד לי שנמאס לי לרדת איתי למקלט כל הזמן ( ביקשה ממנה חודש לפני שוב פעם מפתח הפעם כדי לסלק משם דברים ), הצעתי לה שתיתן לי את המפתח שלה כדי שלא תצטרך לרדת איתי ואחזיר לה אותו מיד בסיום השימוש, בעוד כ10 דק בערך, אמרה לי שלא כי זה שלה הפרטי והיא יורדת איתי.

כאשר הגענו למקלט היא אומרת לי זאת פעם אחרונה שאני נותנת לך מפתח, פה כבר התעצבנתי ואמרתי לה תשמעי זה מקלט של כל הבניין וכשאני אצטרך לגשת אליו את תצטרכי לעזור לי ( אולי בשפה קצת פחות גבוהה כי הייתי בן 15 אבל מנומנסת לגמרי , אני זוכר את זה ממש כאילו זה היה אתמול.)

אחרי שאמרתי לה את זה התחילה לצעוק עליי שמה אני עושה ושהמשפחה שלי שכנים נוראיים ושאנחנו לא משלמים בזמן ( אנחנו גרנו בבניין באותו זמן מאז שנולדתי, 15 שנים ואין שנה אחת שאבא שלי לא היה משלם את מיסי ועד הבית בזמן ).

עליתי הביתה ואמרתי לאמא שלי ואבא שלי שהיא לא מסכימה לתת לי את המפתח, אמא שלי עלתה עלייה וביקשה, בנימוס, את המפתח למקלט, היא צעקה על אמא שלי כאלה צעקות שאם הייתי פחות מחונך ו"תמים" כילד בן 15 הייתי מקלל אותה לאבדון, כאלה צעקות כאילו אמא שלי מינימום שרפה לה את הבית.

מאז המשפחה לא מדברת עם השכנה הזאת, רק כאשר היא באה לקחת מיסי ועד בית , לא מגיבים לה כשהיא אומרת שלום ולא כלום.

למה חפרתי לכם עד עכשיו?

הנה מה שקרה היום :

היום, אחותי ואימי עלו במעלית ובדרך פגשו בה, כאשר נכנסה למעלית היא אמרה שלום, אחותי ענתה לה שלום.

לאחר שאחותי ענתה לה היא פנתה לאימי ואמרה לה נהוג לענות שלום כשמישהו אומר לך שלום ( תדמיינו את זה בטון מתנשא - תורם לסיפור :roflmao:)

אחותי אומרת לה, זאת אמא שלי, אנחנו משפחה, אמרתי לך שלום בשם שנינו.

לאחר מכן אימי אמרה לה אני לא אומרת לך שלום כי אני עדיין נוטרת לך טינה אחרי איך שצעקת על הבן שלי,

פה הגיע הקטע שהרתיח לי את הדם,

השכנה הנחמדה שלנו אומרת לאימי " הבן של איים עליי עם מברג"

הייתי ילד בן 15 תמים בחיים לא היה לי אומץ לאיים על מישהי ובמיוחד עם מברג?? מאיפה היא הביאה את זה.

המשך הסיפור הוא שאימי אמרה לה " אני בכלל לא מתייחסת לשטויות שאת אומרת."

בקיצור, אפשר לפעול בשתי דרכים :

האחת היא להתעלם ולעבור הלאה, ההגיון הולך עם הדרך הזאת אבל השקר שעלה לה על השפתיים הוא כל כך מכוער ושיקרי ככה שזה מעצבן אותי ואני מרגיש אני חייב לעשות משהו כדי לפגוע בה חזרה ( הכל כמובן במובן החוקי !!! )

השנייה היא באמת לפגוע בה ולהחזיר לה באיזה דרך, אולי הוצאת דיבה? אני הדיוט בנושאים הללו ואין לי מושג, האם למישהו יש רעיון ?

סלחו לי על החפירה, מפריע לי שאומרים עליי דברם שקריים שגורמים לכך שיראו אותו באור רע.

אופיר

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עם המשפחה אנחנו גדלים

את החברים אנחנו בוחרים

שכנים הם מאלוהים.

אני יכול למלא גיבוב שלם בסיפורי שכנים נפלאים, וגיבוב כפול בסיפורי סכסוכי שכנים.

תכנסו לרד חפה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בן אדם, אתה עוד לא יודע מה זה שכנים בכלל.

בוא תתן לי את המטורפת ובתמורה תקבל סבא שמשתמש ברכב שלו כדי להעיף את הקרמיקה של הבניין וכדי להזיז רכבים כדי לצאת מהחניה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אתה יכול גם לקבל את זה שזורק לי בדלי סיגריות ועצמות דגים על האוטו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אולי מדובר באי הבנה.

ייתכן ובגיל 15 כשירדתם למקלט החזקת מברג ביד?

ואולי היא פירשה זאת כאיום?

ואם גם הוא צירף מבט עם עין ימין רוטטת זה בכלל מפחיד:

my-meme.jpg

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ברבות הימים היא תספר לנכדיה איך נאבקה איתך במקלט ונדקרה בכתף מהסכין היפנית שאחזת,

ויום אח"כ אחותך ניסתה לחנוק אותה במעלית. ככה זה בחיים עם כל מיני מדרובים. כמובן שאל תתעסק איתה.

אתה יכול גם לקבל את זה שזורק לי בדלי סיגריות ועצמות דגים על האוטו.

שמע, בעסה, אבל אני מביט באייקון החתול שלך ומדמיין אותך בוחן את עצמות הדגים,

מה לומר, מכאן זה מצחיק, מקווה שדגים קטנים לפחות.

The first one to get angry loses

פורסם

אני לא אוכל דגים. רק טונה בקופסה, וגם זה בגלל שאין לזה טעם של דג

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תדאג שיהיה לך מפתח, בהתקפת הטילים הבאה השכנה לא תפתח לך את המקלט.

הסיפור שלך הוא ממש שולי וזניח.

תגיד שלום, לא תגיד שלום...תתעלם ואל תתייחס לשטויות.

פורסם

תדפוק לה בדלת עם בונבונירה.

תגיד לה שיחסי שכנות טובים חשובים לך, היה מה שהיה מתחילים דף חדש.

תאחל לה יום טוב

מפה זה רק ישתפר.

אגב,

להגיש שלום זה א-ב בחיים קל וחומר שפנו אליך ואמרו לך שלום.

אתה לא חייב להיות חבר שלה, אבל להגיד שלום זה משהו בסיסי.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.

• תוכן חדש...