Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שכנה סוררת

ofir1000
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אמא שלך לא אמרה לה שלום, אז היא אמרה שאיימת עליה so what?

אם תשקיע מאמץ בכל אחד מהסיפורים האל לא יישאר לך כוח לדברים החשובים באמת.

סלח לי, אבל עשית סיפור מכלום.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
?

אם תשקיע מאמץ בכל אחד מהסיפורים האל לא יישאר לך כוח לדברים החשובים באמת.

לא תמיד יודעים מה הם הדברים החשובים באמת.

מאחר וסכסוכי שכנים עלולים כידוע להסלים,

וכולנו מכירים אלימות פיזית על רקע כזה,

ייתכן והסיפור הזה יתפתח לעניין של חיים ומוות.

The first one to get angry loses

פורסם

מצטרף להמלצה של סולל הדרך.

מזלך שלא האשימה אותך באונס ברוטלי

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אחלה שכנים יש לך.

תבוא תשב אצלי על קפה כל שבת בבוקר ב9-10 בבוקר - תתכבד בהצגת שבת מדליקה מהשכנים שלי שרבים עם החברות שלהן.

או בשישי ב12-2-3 בלילה ותשמע את הילדים השיכורים שלהם (בני 21) עושים בלאגן מחוץ לבית ומעירים את כל הרחוב בצעקות.

או כשאני יושב במרפסת אני רואה אותם מסתכלים עלי מהחלון שלהם, פעם אחת היה איזה מכות בבית כל הערב צעקות. פעם אחרת ב4 בלילה שמענו אחד מהם עם מאדר חופר בגינה. (אולי קברו מישהו?)

אחלה שכנים יש לך, אתה עוד לא יודע מה זה שכנים חרא.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

השכנים שלך נשמעים סבבה לגמרי, אני גר בבניין 12 דירות ואני כבר אולי 18 שנה לא יודע מה זה להגיד שלום לשכנים, מרוב שכל השכנים רבים עם אבא שלי אף אחד לא מוכן לדבר איתי רק בגלל שאני הבן שלו (לא שאני מפספס משהו כל אחד משכנים האלו יותר מטורלל מהשני)

פעם אחד זה אפילו הגיע לבית משפט ואבא שלי זכה בו :-D

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
איך מוכיחים שאתה אשם.

לפי מה שאני יודע בית המשפט נוטה להאמין לאישה. ברור שהגבר לא מואשם בצורה אוטומטית, אבל זה לא מצב אידיאלי לגבר בכלל.

פורסם

אני אומר, כל מי שמספר פה סיפורי זוועה כאלו על השכנים שלו, שיציין את כתובת מגוריו, בשביל שחברי פורום שמתכננים לעבור דירה בקרוב לא יתקרבו בטעות לשכונות האלו :p

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

פורסם
תדפוק לה בדלת עם בונבונירה.

תגיד לה שיחסי שכנות טובים חשובים לך, היה מה שהיה מתחילים דף חדש.

תאחל לה יום טוב

מפה זה רק ישתפר.

אגב,

להגיש שלום זה א-ב בחיים קל וחומר שפנו אליך ואמרו לך שלום.

אתה לא חייב להיות חבר שלה, אבל להגיד שלום זה משהו בסיסי.

העיניין הוא שאנחנו אחלה שכנים שבעולם, לא מרעישים לא צועקים לא כלום, בחיים לא ניגשו אלינו שכנים ואמרו שאנו מפריעים להם איכשהו.

מה שכן, אני אגיד שלום למי שאני רוצה להגיד שלום ורק בגלל שאני רוצה להגיד לו שלום ולא בגלל תנאי הנימוס,

תאמין לי, אחרי שהיית שומעת אותה צועקת על אמא שלי כאלה צעקות וקללות היית מסכים איתי לגמרי.

אתה יכול להגיד מצב אחד שזאת תשובה של ילד אבל מצד שני קח מצב בוא מישהו מקלל את אימך ( לא אותך, את אמא שלך !! ) כאלה קללות וצעקות שכל הבניין שומע רק בגלל שביקשת ( בנימוס ) מפתח למקלט, היית אומר לו שלום אחר כך ?

אם כן , שאפו, על כאלה צעקות תמיד יהיה לי טינה בלב כלפייה.

פורסם

זה הסיפור?

בפעם הבאה שתתן לך מפתח. תביא איתך חתיכת פלסטלינה, תטבע את המפתח בפלסטלינה, ותראה את זה למנעולן טוב, שכפול זריז יפתור לך את כל ההתעסקות עם השכנה שלך.

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

זה לא קטע מהסרטים בלבד?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אתה לא יודע שחלק מהכותבים כאן חיים בסרט

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

יודע, עומר לא אחד מהם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...