Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שכנה סוררת

ofir1000
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שכנה סוררת! הכותרת מבטיחה אך התוכן לצערי לא מקיים.

לפי מה שהאנשים כתבו ביחס לשכניהם כנראה שיצאתי בזול ( לא אשקר ואגיד שהתעודדתי קצת ) והכותרת "שכנה סוררת" צריכה להגיע לשכנה שעושה טרור בבניין.

פורסם
שים ז' ותמשיך הלאה,

אין טעם לבזבז עליה עצבים.

+1

ולא רק, אם הדמיון שלה חזק והמציאה סכין תחשוב מה עוד היא מסוגלת להמציא !!

אז אל תתחיל איתה בכלל אחרת הדמיון שלה רק יסבך אותך.

תתעלם

קובי

:-)

פורסם

אופס, טעיתי בפוסט..

לרגע חשבתי שיש התפתחויות בפוסט של השכנה ההיא "העובדת" והחברים שלה עם הפורשים והמזראטים.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

דבק מהיר דליל במזרק עם מחט כמה טיפות למנעול של הדלת וזה ילמד אותה את הלקח.

דבר שני אם המקלט הוא רכוש משותף עליך לבקש מוועד הבית מפתח ולשכפל.

אם לא מוכנים אני חושב שמותר לך לאחר מספר בקשות (תתיעץ לפני) לפרוץ את המנעול ולהתקין חדש.

לפרסם בלוח המודעות שהתקנת מנעול חדש כי לא נתנו לך לשכפל.... ומי שרוצה לשכפל ממך מוזמן לקבל מפתח.

כמובן שאתה דואג שיש לך שני מפתחות.

פורסם

כדאי מאד לתת לשכנה לקרוא את המאמר הזה והזה, ופסק הדין הזה.

עניין המפתח כלל לא נתון לשיקול דעתה. היא חייבת לספק מפתח לכל דייר. מצד שני לדיירים אסור להשתמש במקלט כבמחסן וחייב להיות בו רק ציוד לשע"ח.

ד"א - גרתי 17 שנים בבניין רב קומות והיה לי צרור שלם של מפתחות לדלתות שונות של הבניין (מקלט לא היה שכן היו ממ"דים), וכל דייר שנכנס קיבל צרור דומה, החל מדלתות הכניסה (3 במספר) וכלה בחדר המכונות של המעליות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אפריד, ברשותך:

1. מפתח למקלט - חובה לכל דייר. תשכפל משכן אחר שיש לו, אם היא עושה בעיות.

2. כל השאר - תתעלם תוך כדי פיהוק.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

איך זה שהגענו לדף 3 ואף אחד עוד לא הציע לשים לה לבנת חבלה באוטו? :roflmao:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

לדף לא שמים לבנת חבלה, אלא שולחים אליו טילים

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.